• Enkeli

    IVF hösten/vintern 2020

    Sussna85 skrev 2021-01-23 18:36:28 följande:

    Ja intressant ändå,jag skulle ha fått mens igår eller idag. Inga hormoner hittills ha kunnat stoppa min mens,den kommer t.om tidigare med t.ex progesteron :)


    Men vad läser jag här,. Helt otroligt ju!! Herregud så glad jag blir för din skull. Se bra positivt ut och dessutom inte ens en blastocyst. Grattis!!!

    Ni andra där jag lovat facebook grupp- den är fixad men inte hunnit skicka länken till er. Måste sitta vid datorn då- gör det på måndag.

    Själv hade jag TD idag, slutade med lutinus (tog sista onsdagkväll för visste det inte tagit sig)

    Har gynekolog hyperoskopi på onsdag för att kolla ev polyper och finns det inget så kör vi FET om ett par veckor igen., börjar dock tönka att varför skulle det alls gå, kanske fel på alla mina ägg numera.. pussar 4,5 åriga sonen lite xtra och hoppas han en dag får syskon. Ge upp tänker jag inte!
  • Enkeli

    Hej på er, joinar med här igen.. ruvar på en femdagar FET. Fick svagt plus igår på RD 4, samma svaga styrka idag. Är dock illamående och magen molar så är inte så orolig nu. Vi har haft två IVF försök och detta är totalt den tredje.. följer gärna här och ska försöka läsa igenom era inlägg lite här under dagarna..

  • Enkeli

    Hej alla! Jag är helt förvirrad, haft blastocyst FET och var på tidigt ultraljud i onsdags- där man såg bara en tom hinnsäck. Börjat må sämre och ringde i panik till kliniken för att få ut medicinen så att jag får ut det. Fick komma dit och hon ngt litet fladdrande på skärmen. Måste tillbaka på fredag! Kräks sen igår typ och mår skit. Är i vecka 6+3

  • Enkeli
    Enkeli skrev 2021-03-06 13:36:47 följande:

    Hej alla! Jag är helt förvirrad, haft blastocyst FET och var på tidigt ultraljud i onsdags- där man såg bara en tom hinnsäck. Börjat må sämre och ringde i panik till kliniken för att få ut medicinen så att jag får ut det. Fick komma dit och hon ngt litet fladdrande på skärmen. Måste tillbaka på fredag! Kräks sen igår typ och mår skit. Är i vecka 6+3


    Hur ska jag tänka tror ni? Hon sa ?det kan vara foster , det kan dyka upp så här. Men kan också vara missfall. Vi måste vara säkra?
  • Enkeli
    Annna84 skrev 2021-03-07 10:00:43 följande:

    Hej! Å vad jobbigt att det svänger så fram och tillbaka. Hur mår du idag? Jag skulle avvakta och hoppas på att det är en liten där inne. Hoppas hoppas!

    Jag har aldrig kommit så långt i processen men jag har läst om andra som fått som dig, tom säck och sen inför skrapning kollar man igen och ser att det finns ett foster


    Tack snälla! Jag kräktes nyss första gången för idag, börjat må illa sen 3-4 dagar så jag kräks från lunch till kväll några gånger. Så jäkla jobbigt om detta är missfall. Är detta graviditet så tar jag detta såklart på ett annat sätt. Då är det inga problem! Tiden går såååå sakta så sakta. När människan inte vet om man ska bearbeta sorgen eller ha glädje, det är så fruktansvärt då
  • Enkeli
    Annna84 skrev 2021-03-07 10:07:56 följande:

    Hej alla! Idag testade jag, rd5 med blastocyst. Jag vet att det är jättetidigt men hade ändå hoppats på ett svagt streck, men det var helt helt blankt. Testade även med cb testa tidigt, helt blankt det också. Usch, blir så nedslagen. Kan det finnas en chans ändå?


    Förstår! Jag var likadan. Men rd 5 är tidigt, har också blasto. Du har iaf de känsliga testerna, som mäter 10enheter? Hur många ivf har du gjort?
  • Enkeli
    Always choklad skrev 2021-03-07 17:44:46 följande:

    Hej tack för all stöttning det värmer <3

    Igår gjorde jag ingenting grät åt sov såg fantasy serier sov grät åt mat sambon gjorde allt mat städ tvät osv.

    Blodet har inte börjat rinna än brösten är ftf stora och magen är svullen det har bara kommit väldigt lite blod på papperet när jag stack in fingret annars inget.

    Ska ringa kliniken imorgon om det inte händer något ikväll/imorgon och be dem boka in ett läkarbesök med ultraljud och blodprov i veckan.

    Tidigare när jag slutat med lutinus samma dag eller nån dag efter neg graviditetstest har det kommit igång samma dag.

    Andra gånger har det startat innan neg gravtest även fast jag haft lutinus.

    Nån som haft liknande att det inte kickar igång?


    Hej,

    Kan inte din story men vad har hänt?
  • Enkeli
    Always choklad skrev 2021-03-07 18:42:47 följande:

    Hej om du söker på mitt alias så ser du längre bak i tiden. Har inte riktigt energi att skriva allt igen på nytt du förstår säkert..Mår inte riktigt bra.


    Förstår helt, ska försöka titta.. massa kramar
  • Enkeli
    Sussna85 skrev 2021-03-11 12:00:57 följande:

    <3

    Blödningarna kommer och går och stressar mig så enormt :/ Men fick höra på hjärtat igår hos bm iallafall,då var jag i 10+0 så vecka 11 då. Efter det började jag blöda.. så jag tog fram min egen doppler imorse som jag har hemma,och hittade de lilla hjärtat faktiskt :) Så det gav mig en stunds lugn iallafall.


    Vad mysigt!! Härligt att du redan kan lyssna hjärtljuden hemma <3
  • Enkeli
    Annna84 skrev 2021-03-11 12:31:16 följande:
    <3 Ja, det känns så fruktansvärt tungt, känner mig helt slut och less på att vara i den här situationen och att det har gått ett helt år med IVF och misslyckanden. Men jag hoppas att det kommer att gå bra på den nya kliniken, 1 månad känns bara så otroligt lång just nu.

    Kramar till dig
    jättetrist verkligen att du inte lyckades.. tiden går sjukt snabbt med IVF, väldigt sorgligt! Har du tittat på Atentråden, jag började läsa där av alternativa hjälp som många tagit i samband med IVF.. jag tycker det verkar intressant att lära sig mer av!
  • Enkeli
    Annna84 skrev 2021-03-11 14:54:53 följande:

    Hej! Jag här läst en del på Athentråden och tänker att det kanske får bli något att ta till om det inte fungerar med nästa försök. Det ska även bli en nystart att komma till en ny klinik. Visst går du på CvL? Vi har ett möte där i början på april. Hur tycker du att det har varit? När skulle du dit igen och kontrollera? <3


    Imorgon ska jag dit. Det har varit toppen! Tycker verkligen de är bra och empatiska där, stort plus att de har öppet även på helger och vid akuta fall får man tag i läkare via minicall.

    Jag ska dit imorgon- då får man domen om detta var misslyckat (blir cytotec) eller om det kanske kanske finns någon där inne. Jag mår skit.. lever på lergigan.. trött och svag, kräktes imorse men tog lergigan och sen inte spytt. Men mår verkligen inte bra!

    Är det ert första barn ni försöker?
  • Enkeli
    Inalina skrev 2021-03-11 22:43:18 följande:

    Hej! Håller tummarna för dig imorgon!! Med tanke på hur du mår så får man ju tycka att du ska få vara ordentligt gravid i alla fall!!

    Kram! <3


    Tack snälla!!!
  • Enkeli

    Liten uppdatering från mig, tom hinnsäck på 7+2, fått cytotec nu för att få ut det. Ska bli skönt att få slut på lidandet och att rikta mig mot ngt annat. Vi ska fortsätta men vart och hur vet jag inte än. Längtar få ut detta så att man kan må som vanligt och inte må illa!

  • Enkeli
    Annna84 skrev 2021-03-11 14:54:53 följande:

    Hej! Jag här läst en del på Athentråden och tänker att det kanske får bli något att ta till om det inte fungerar med nästa försök. Det ska även bli en nystart att komma till en ny klinik. Visst går du på CvL? Vi har ett möte där i början på april. Hur tycker du att det har varit? När skulle du dit igen och kontrollera? <3


    Vilken klinik har ni gått på innan?
  • Enkeli
    Inalina skrev 2021-03-12 16:11:35 följande:

    Åh så ledsen att höra detta :( förstår såklart att det är skönt att få ett besked men det var ju så trist att det var just det beskedet  

    Styrkekram


    Tacksnälla!tufft idag..
  • Enkeli
    Always choklad skrev 2021-03-12 22:04:34 följande:

    Hej jag lider med dig, väldigt tråkigt att höra.

    Hoppas det går relativt smärtfritt.

    Jag fick ut allt en natt när jag tog cytotec låg vaken såg film och åt godis god mat och smärtstillande hela natten.

    Kändes inte bra men bättre efteråt.

    Hoppas du mår bättre snart, kram!


    Tack för pepp! Redan nu mår jag bra. Kan äntligen andas och känns som blodet cirkulerar igen i ansiktet, kan äta och vara utan illamående. Det här har varit fruktansvärt, önskar ingen behöver gå genom detta.
  • Enkeli
    AndraSladdis skrev 2021-03-14 19:27:04 följande:

    Ja, vi testade embryona. Det är bra för att man vet de är genetiskt ok, men å andra sidan är det ändå ett litet ingrepp på embryot som det måste klara av.

    Ja, vi går i Ryssland.


    Många som går i Ryssland har jag förstått. Själv har vi precis bestämt att vi ska till Finland (mitt hemland) för där kör de också embryodiagnostik..lättare steg för oss. Hur har era ägg sett ut? Och vad är er historik sen innan?
  • Enkeli
    Asplövet18 skrev 2021-03-15 08:31:39 följande:

    Ruvardag 7 med blastocyst. Vågar man lita på detta? <3


    Absolut! Du är gravid.. så härligt, grattis!! :)
  • Enkeli
    AndraSladdis skrev 2021-03-16 00:29:06 följande:

    Då var det kört igen, FET blev inställd pga vätska i livmodern. Googlat som galen och det verkar inte finnas någon tydlig anledning till detta tillstånd och det finns inget botemedel heller. Det brukar lösa sig av sig själv för många, men dock inte för alla, och embryot har inga chanser att fästa om det finns vätska. Kul!


    Beklagar! Oerhört trist.. vad säger läkarna?
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020