• Enkeli

    IVF hösten/vintern 2020

    Chajsa skrev 2020-10-23 15:42:18 följande:

    Jag plussade i måndags, har sedan dess haft molvärk i både äggstockar och själva magen, igår hade jag så ont att det var svårt att andas och gå upprätt. Vet att livmodern växer i början men så här ont så tidigt?? Orolig och går på toa och letar blod hela tiden...


    Vad jobbigt! Du har ingen risk för överstimulering?
  • Enkeli

    Jag är så oerhört ledsen, kände hur gravidsymtomen avtagit.. och gjorde testett. Knappt något streck bredvid kontrollstrecket. Mycket svagare nu än förut. Digitala visar också gravid 1-2 veckor men borde eg. Vara 2-3 nu. Är helt 100 att det är kört. Har inget i frysen. Hur går man vidare? Min kropp har en tendens att inte göra sig av med detta själv, haft missed abortion förut .. hur gör man då? Om det blir ännu svagare- men jag inte får mens. Ska man då till ngn klinik för att få tabletter?

  • Enkeli
    Clemmentina skrev 2020-10-24 11:19:49 följande:

    Åh nej vad ledsamt att höra! :( Jag håller såklart tummarna för att det inte är kört men vet ungefär vad du går igenom nu. Vi blev gravida på vår första ivf och fick inget till frysen då. Tidigt missfall. Fick aldrig en ökning på det digitala (man ska dock inte lita på de där med veckoindikator...har läst flera som det gått bra för utan att veckorna har stämt). Jag började blöda av mig själv efter ca 2 veckor, någon dag innan vi hade första vul inbokat. Jag gick ändå dit och då var allt ute. När har du vul bokat på kliniken? Ring och kolla vad din klinik säger. Om det är ett ma får du tabletter efter ett vul. Förstår att allt känns hopplöst och fruktansvärt tungt nu. Tillåt dig själv att vara ledsen. Vet att det inte är en tröst nu men nu vet du ju att det går att bli gravid (om du inte visste det innan). Styrkekramar!


    Tack snälla för stödet och peppande ord! Ja, är så kluven. Hade äggplock den 9/10 så egentligen precis 15 dagar sen, ökning med digitala kanske inte så exakt.

    Här mina tester, den högst uppe är från idag den andra från igår

  • Enkeli
    Clemmentina skrev 2020-10-24 12:02:10 följande:

    Det är svårt att jämföra test från en dag till en annan...det behövs nog fler dagar emellan. Speciellt när det fortfarande är så tidigt som 15 dagar efter äggplock. Tänk också på att det kan skilja sig åt hur koncentrerad urinen var t.ex. Ta inte ut något än...men förstår att du är orolig. Det digitala kanske slår om vilken dag som helst. Har som sagt läst och hört många säga att de inte är att lita på. Håller tummarna!


    Håller mig från vinet lite till. Nyss hade jag illamående i bilen.. tror inte jag inbillar det , så lite hopp kvar
  • Enkeli
    Sussna85 skrev 2020-10-24 14:27:56 följande:

    Vännen! Kramar! Som Clemmentina skriver, det svagare testet idag kan vara för att urinen inte är lika konsentrerad,och så ökar hcg varannan dag typ ju Så att det inte har ökat nämnvärt på två dagar efter varandre betyder inte att det är kört! Jag hejar fortfarande för den lilla i din mage!


    Du är världens finaste! Så himla fint du alltid orkar skriva.. blir så berörd! Tack för pepp! <3 ha en superdag!
  • Enkeli
    lillalillas skrev 2020-10-24 14:45:12 följande:

    Usch vad jobbigt för dig. Jag hade så vid min första återföring som slutade med blödning några dagar senare. Men sedan så gjorde jag en ny ivf och det tog sig. Är i vecka 25 nu. Tänk att det är positivt att du plussade om det är så att det inte går hela vägen denna gång. Ta ett nytt test imorgon eller övermorgon. Håller tummarna.Kram


    Tack snälla för peppande ord. Ni är så fina som orkar skriva fina ord. En del av mig ville strunta i lutinus och dricka vin som tröst, men ger inte upp hoppet än :) ha en härlig lördag!
  • Enkeli

    Nu har jag tyvärr gett upp- tester svagt ännu idag (ännu svagare)och det digitala visar 1-2 veckor fast den borde slagit om till 2-3 veckor. (Äggplock som sagt 9/10 dvs för 16 dagar sen)

    När jag fick från början 19 ägg, 12 blev befruktade och INGET till frysen, hur ska jag tolka det? Är alla mina Ägg helt kass? Finns det ens ngn chans för oss?

    Jag har haft missed abortion förut, då stöttade inte min kropp bort embryot, uatn jag fick ta cytotec. Hur vet jag om min kropp kommer fatta att den ska börja blöda eller bör jag söka till vården för att få hjälp direkt?

    Jag tänkte sluta med lutinus nu för är helt 100 på att det är kört!

    När kan man köra nästa IVF- som jag läst är det 2 vanliga mens emellan..hur klarar man sig vänta så länge!?!

  • Enkeli

    Jag ser typ inget streck längre.. igår var det ljust streck. Ser ingen anledning att fortsätta med Lutinus känner jag och tror mensen kommer fortare om jag inte tar lutinus..

    Hur snabbt tror ni man börjar blöda? Kan man behöva cytotec tror ni? Som sagt- hade missed abortion förut innan vår son 4,5 år. Jag var gravid 2015 med honom- kan det vara så att mina ägg har alla blivit så dåliga så att vi inte kommer lyckas? Med tanke på att det var 19 ägg från blörjan , 12 mogna, 11 befruktade, inget till frysen :(

Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020