• Enkeli

    IVF hösten/vintern 2020

    Dhalia skrev 2021-01-17 12:43:49 följande:

    Precis de ja gjorde också vet inte varför ska man testa på kvällen av allt. Men testa med tidigt test morgonurin senare för ja vågade inte testa mer för nära inpå testdagen så vet inte när ja skulle ha upptäckt de som tidigast. Men de va väldigt svagt streck med rfsu på testdagen med så förstod då att de va för tidigt de ja testade först :D


    Räknade fel, var på RD 4 igår.. helt förvirrad. Men idag RD tokblankt på tidigt test då RD 5.. har typ inte mycket symtom. Gråtig, svullen, trött.. vet ej, kanske kört
  • Enkeli

    Blir helt förvirrad här, idag på Ruvardag 6 fick jag svag skugga på testet. Mådde illa igår så jag behövde spy(igår kväll)..må man ha hopp iaf?

  • Enkeli
    Sussna85 skrev 2021-01-18 11:45:50 följande:

    Har ni nånsin den känslan att de bara sprutat in lite luft vid ET,och visat glatt upp en luftbubblor bara? Haha.

    Jag har så svårt att tro att det verkligen ligger ett litet frö därinne nu,om det nu fortfarande lever vill säga...jag skulle vilja känna på nått sätt att de verkligen har satt in ett embryo. Denna ovisshet är så jäkla jobbig.


    Det är klart det inte är men jag förstår känslan. Man blir ju knäpp. Som jag själv trodde den hade kommit ut..

    Haha!

    Hur mår du nu?
  • Enkeli
    Dhalia skrev 2021-01-18 13:19:34 följande:

    Mitt svar hängde sig igår när ja ville skriva. Hade då skrivit att vänta till RD 7 att testa då med morgonurin tidigt test om du fick 5 dagars blasto. Sen eftersom du verkar känslig så kan det vara också ett gravtecken. Jag var ett känslomässigt nervvrak grav nr 2 och grät hela tiden så fort ja tänkte på lillen och allt innan testdagen. Hade också då lite ömma bröst, frös och ont i ländryggen. Helt olika jämfört med första gången då jag var mest varm och hade ömma svullna bröst. Men verkar som strecket börjar dyka upp nu plus att du mår illa så hoppas hoppas :)


    Tack snälla! Idag väljer jag hoppa över testningen så tar jag det imorgon. Men hittils ingen pms, ingen mens, fryser, trött, känner mig löjligt lycklig, har mått illa då och då osv.

    Men TD är på lördag och imorgon tar jag ett test igen. Nu är det nära!
  • Enkeli

    Jag är så himla trött på det här!! Testade ändå idag, jag skulle inte men gjorde iaf- och det var blankt. Om jag fick lite svagt igår så fick jag inget idag.. rd 7, testdag på lördag. Alltså jag tar lutinus klart idag- sista testet imorgon bitti och sen skiter jag i det.. fan också! Andra försöket..

    Hur fan kan detta vara så svårt? Vi som kunde få barn naturligt för 4,5 år sen..

  • Enkeli
    Sussna85 skrev 2021-01-19 13:42:40 följande:

    Idag har tårarna runnit hela dagen,vi har samma problem denna gång. Läkaren maila imorse och inget av de 6 embryona som odlades över helgen klarade sig,det blev hög fragmenteringsgrad på alla igen. Alltså va? På riktigt,vi tog beslutet med ÄD för att detta inte skulle hända.

    Vi har gjort en dyr DNA fragmentering på sambons spermier för att se att det skulle gå att använda hans egna,och de var ett fint DNA resultat för hans del.

    Detta resultat kom som en kall dusch,vad gör vi nu...

    Och mina förhoppningar om det lilla fröet i magen och våra 3 snöflingor är i botten,de har antagligen oxå fragmentering i sig. Jag blir så ledsen på detta.


    Men vännen!! Åhh vad jag lider med er.. fyy så hemskt!! Hat donatorn själv barn sedan tidigare? Helt sjukt ju! Vad kan detta bero på? Äggen eller spermierna?

    Stor stor kram..
  • Enkeli
    Dhalia skrev 2021-01-19 17:25:30 följande:

    Ååh blir också så ledsen för er skull :( vet inte vad man ska säga :( Kanske va problemet tvärtom då? Så himla svårt när man inte vet exakt varför de blir så.


    Exakt vad jag också tänker på- med tanke på att du redan har barn. Har din nuvarande barn sen tidigare? Tänker på dig massor, kram kram kram
  • Enkeli
    Dhalia skrev 2021-01-19 18:43:11 följande:

    Antar du ville svara sussna85 om ja inte uppfattat fel? Men varken jag eller min sambo har barn sedan tidigare. Har för mig Sussna85 och hennes sambo inte heller hade barn sedan tidigare om ja inte minns fel :( .

    Min sambo ville ha 3 barn men just nu blir ja så glad om vi ens får ett, allt ja ber om :(


    Ja jag ville svara Sussna, tack vad gulligt av dig att notera. Jag har för mig att hon har barn sedan tidigare men inte såker..

    Förstår dig verkligen, hur gammal är du? Och hur många försök har ni gjort?
  • Enkeli

    Hur känner ni förresten, vill ni följas åt i en fb grupp? Hade varit skönt känner jag att diskutera vidare och följas åt

  • Enkeli

    Skriv ett meddelande till mig hår på FL hur jag hittar er, så skapae jag en grupp till oss på FB imorgon, privat

Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020