Inlägg från: Anonym (Hm?!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hm?!)

    Jag har sökt en tjänst där jag har genomfört del ett i rekryteringsprocessen och nu har jag följt uppdå det gått ett tag sedan jag hört något. Kontakta rekryterings ansvarig och fråga hur rekryteringsprocessen går och fick svar. Ska jag tolka som kört

    Svårt.

    Själv var jag på intervju i juni för en tjänst och de sa inom 2 veckor skulle de kalla de som de valt ut för en andra intervju men 1 vecka senare fick jag mail om att tjänsten var tillsatt.

    Samtidigt när jag var på intervju för mitt nuvarande jobb så så de att de skulle ha 4 intervjuer till under veckan men att det skulle vara en snabb rekrytering. Jag hörde inget så på fredagen andra veckan efter intervjun så mailar jag och frågar. Jag får då som svar att rekryteringen dragit ut lite på tiden men att det återkommer inom kort med besked.

    Tänkte då att det nog erbjudit tjänsten till någon som behövt fundera men på måndagen veckan efter blev jag erbjuden tjänsten. Tydligen hade chefen varit bortrest sen sjuk så därför drog det ut med besked.

Svar på tråden Jag har sökt en tjänst där jag har genomfört del ett i rekryteringsprocessen och nu har jag följt uppdå det gått ett tag sedan jag hört något. Kontakta rekryterings ansvarig och fråga hur rekryteringsprocessen går och fick svar. Ska jag tolka som kört