Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Män! Blir ni mer kåta när kvinnor är oskyddade och har ägglossning?

    Jag kör med säkra perioder och har inte sex när jag har fertila dagar (får inte till det med preventivmedel alls tyvärr, har gjort detta i 10 år, kan min kropp så inget påhopp om det).

    Men när jag har ägglossning har både mitt ex och den nya jag träffat blivit helt crazy när jag säger att det inte går att ha sex de specifika dagarna och gör allt för att kåta upp och liksom komma in.

    De har sagt, att tanken på att kunna göra en gravid är sjukt upphetsande och jag funderar på om det är ett ovanligt fenomen? Har som sagt inte mycket att jämföra med men hade varit intressant att höra era åsikter :)

  • Svar på tråden Män! Blir ni mer kåta när kvinnor är oskyddade och har ägglossning?
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Äggbonde) skrev 2020-08-09 02:08:42 följande:

    Japp. Någonting väldigt attraherande med kvinnor som "släpper ägg".

    Vet inte om det är lukt, eller feromoner eller vad det är. Men på något vis vet jag när min tjej är "redo att baka bullar".

    Sen blir det såklart lite extra utmanande och underhållande när tjejen bestämmande säger "inget sex nu du". Nån liten röst inombords en som säger "jasså du, vi får väl se".

    Så börjar man retas lite, tänker att man inte ska gå hela vägen, för ja det är ju riskabelt. Men så lyckas man kåta upp sig själv minst lika mycket som man kåtat upp henne och så baam! Innan man vet ordet av det är man 12-barnspappa.


    Haha 12 barns pappa ????
  • Anonym (Nyfiken)
    Xlr8 skrev 2020-08-09 02:21:09 följande:

    Nej..... om hon ej berättar skulle jag aldrig veta om det.


    Om hon hade berättat då? :)
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Buck) skrev 2020-08-09 02:06:32 följande:

    Determinerat väl som med allt här i livet, somliga blir det, andra blir avtändande istället. Vem vill ha en unge liksom?


    Handlar inte om att vilja ha en unge, enligt de två iaf, utan att det kan hända, typ manligt eller något jag vet inte ;p
Svar på tråden Män! Blir ni mer kåta när kvinnor är oskyddade och har ägglossning?