• Anonym (Urk)

    partner med klistriga bonusbarn

    Kunde varit min förra relation du beskriver TS. Mitt ex har två döttrar, den yngre var helt hanterbar men den äldre....hon kunde tränga sig emellan när vi satt och pratade, klättrade upp på sin pappa (hon var 10 år då!) och vred hans ansikte mot henne så att han inte kunde titta på mig. En gång skrek hon oavbrutet i två timmar för att vi inte satte oss vid middagsbordet enligt hennes bordsplacering. Exet tyckte tydligen att det var helt normalt och okej att denna dotter tilläts förstöra familjeutflykter med vanisinnesutbrott och silent treatment gentemot mig och mina barn. Precis som någon annan skrev här i tråden tror jag inte dessa män ser sina barns beteende som ett problem, han hade ju tre kvinnor som ville ha hans uppmärksamhet, snacka om bekräftelse! Jag lämnade den relationen eftersom han var oförmögen att se problematiken i sina handlingar och hur de skadar hans barn på sikt.

  • Anonym (Urk)
    Anonym (Mimmi) skrev 2020-08-16 09:31:57 följande:

    Hur löser han det när det yngre barnet vill ha uppmärksamhet?

    För övrigt tycker jag att det är ett helt sjukligt föräldrabeteende?


    Vet att du inte citerade mig men vill ändå flika in; saken är den att dessa män inte ser problematiken med sitt beteende. De ser inte hur ojämlikt de fördelar sin uppmärksamhet, vare sig det gäller det andra barnet som inte är lika krävande eller partnern.

    De älskar att stå i centrum för sina barns och sin partners uppmärksamhet, oavsett om dessa personer får sina känslomässiga behov uppfyllda eller inte.

    Narcissism är vad det är.
Svar på tråden partner med klistriga bonusbarn