Inlägg från: Anonym (Jaha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jaha)

    partner med klistriga bonusbarn

    Fridalouise skrev 2022-09-27 08:25:53 följande:

    Vi flyttade ihop...


    Då kan du inte klaga på situationen, du visste vad du gav dig in i.
  • Anonym (Jaha)
    Fridalouise skrev 2022-09-28 18:36:24 följande:

    Jag får be dig hoppa av tråden med taskiga insinuationer om livlig fantasi hit och dit. Allvarligt talat? Jag är jävligt trött på en situation, beskriver vad som hänt, försöker inte heller hänga ut mina närstående med detaljer som kan röja identiteter, kommer inte logga in med bank-id och posta bilder på att jag existerar och att de existerar. Jag VET att situationen är ovanlig, men har noll intresse av att överdriva för att samla poänger. Jag har snarare underdrivit, om något. 

    Flickornas mamma är ett eget kapitel men har ingen lust alls diskutera henne. 


    Skolan uppmärksammar inget konstigt. Det rör sig inte om lågbegåvade barn, eller barn med särskilda behov. Deras beteenden är kopplade till uppfostran, vanor och dynamiken med föräldrar som har en viss förldrastil, inte med medfödda svårigheter. Självklart skulle skolhälsoteamet varit på om ett barn bokstavligen inte kunde gå från ett klassrum till ett annat. Men samma barn som kutar friskt i skolan vill bli buret av pappa hela tiden, och pappa har tyckt att det var snällt att bära. Förstår du skillnaden? Förstår du analogin? Det rör även andra detaljer, men jag måste inte specifiera precis alla situationer? 


    Vilken situation är du trött på?

    Den du skrev om för 2 år sedan och ÄNDÅ valde att flytta ihop med mannen?

    Sorry men tror folk har svårt att sympatisera med en person som själv bäddade sin säng och nu gnäller över att den är obekväm.
  • Anonym (Jaha)
    Fridalouise skrev 2022-09-28 21:02:31 följande:
    Jag gjorde ÄNDÅ det - de flyttade till oss, snarare. Efter många år av övervägningar, familjeterapi och annat. Plussidan är att vårt par är starkare nu och vi har såklart chans att spara mycket pengar på att inte ha två olika hus. Nu med skenande elpriser mm hade det känts vansinnigt att båda satt med höga boendekostnader var för sig. Jag har kunnat tacka nej till jobbuppdrag (alltså utöver mina 100%) för första gången på många år. Jag mår bättre av att inte jobba så stenhårt. Så jag tycker du drar väl stora växlar på vad som påverkar en mest i livet. Men det stör mig att allt ska vara så otroligt svartvitt på FL. Eller är FL en sida där man inte får klaga, ställa frågor, ta upp funderingar?  Hur tänkte du? 
    Alltså läs dina egna inlägg??

    Du har klagat i över 2 år, är du lycklig menar du?
  • Anonym (Jaha)
    Fridalouise skrev 2022-09-28 21:49:01 följande:

    Jag är lycklig om du menar med livet i stort. ☺️

    Skilj på det och på att ha startat en tråd för att älta av sig lite med ett problem på ett forum man - fel av mig - trodde var till för mer nyanser än svart/olycklig/skij dig eller vitt/lycklig/gift dig. Tyvärr är du anonym också. Har du barn själv? Har du aldrig stött på problem? Går livet som på räls för dig varje dag? Så skönt! Men då har du troligtvis inte mycket att utbyta med mig. 


    Fast dina problem och bekymmer verkar ju extrema så som du framställer dem.
    Givetvis har jag också stött på problem men jag skulle inte gnälla i över 2 år över en sits jag själv valt!
    Du visste ju hur det skulle bli med hans barn för 2 år sedan när du startade tråden och nu 2 år senare är du igång igen om alla problem och bekymmer med hans barn.
    Givetvis finns nyanser men vart vill du komma, vilka mer råd vill du få egentligen? 


    Tyvärr är jag anonym säger du, vad skulle mitt nick ge dig för info om mig tror du?
    Du har ett nick men är fullkomligt anonym du också så exakt vad har det med saken att göra? Vilken skillnad hade det gjort om jag inte var anonym?

Svar på tråden partner med klistriga bonusbarn