Inlägg från: Anonym (Zxcv) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Zxcv)

    partner med klistriga bonusbarn

    Jag blir alldeles matt, stackars barn!! Har pappan i fen egen identitet och integritet alls, jobb, fritidsintressen, vänner?? Det låter inte alls sunt för hans barn.

    Om jag var du skulle jag absolut stanna vid särbo. Eller dumpa. Vill du umgås med någon som fostrar /hanterar sina barn så?

  • Anonym (Zxcv)

    Herregud. Blir ännu mer matt när jag läser dina senare inlägg. Stämpla ut från vansinnet medan du kan.

  • Anonym (Zxcv)
    Fridalouise skrev 2023-07-27 12:31:25 följande:

    Vi har separerat. Jag har genom facket fått traumaterapi i vår och även pratat med psykoterapeut på något "Kvinnohus."


    "Emotionell incest" kom upp tidigt i dessa diskussioner när jag beskrev än mer utförligt än vad jag gjort här, hur dynamiken var. Dynamiken kändes sjukare och sjukare, vilket visar på att min magkänsla ändå stämde. Men i många år var det ungefär jämt mellan de som såg enorma röda flaggor och de som tyckte jag överdrev och att det bara var fint att pappa och barn hade "en nära relation." Tråden här är ju ett gott exempel som speglar tvivlet man kan ha. 

    I alla fall. När han drog glömde han sin i-pad och jag kunde då läsa själv, eftersom den hade inkommande sms. Lämnade tillbaka den efter två veckor. Hos en kompis. Han fick hämta den där. Jag tålde inte se honom. Med hjälp av den läste jag vad som skrivits under det att vi varit ihop. Tänk att det här skrevs när vi varit ihop i fem år och vi vid tillfället bor tillsammans! Vi delar säng! Dottern vet ju det. Ändå kommer frågan "har du nån tjej där eller?" Så var det dag ut och dag in och nej, det gick INTE. Jag är fortfarande lite i chock. 


    Dotter, 14 ligger hemma i sängen i rummet hos mamman. Det är torsdag, kl är ett på natten. De har setts samma dag, och det brukar aldrig gå längre än 2 dagar mellan att de ses. Men så fort hon har en natt borta: Måste texta pappa igen. Skickar plutmunsselfie med typ undergiven blick och nedhasat linne. 


    (00:26) Är jag söt?  // Kyss 


    Åh min älskling, du är världens sötaste HjärtaKyss


    Tack. Men du hjärtade inte bilden. 


    NU har jag gjort det. Hjärta


    Flörtvgd mannen? 

    Chillar, du? 

    När ses vi igen bara du o jag?


    --


    Hon fortsätter, (00:36) Det var längesen vi gick på restaurang .Jag vill att du tar mig till en restaurang, vi gör aldrig nåt ihop längre. Obestämd Men svara då????


    (00:45) Hallå? Kan du svara? Varför iggar du mig?


    (00:45) Jag iggar inte dig min älskling. KLart vi ska göra nåt bara du och jag. 


    Men när? Imorrn eller? 


    Ja imorrn blir väl bra. Vart vill du gå? Hjärta

    Kanske sushii och så vill jag att vi åker och shoppar sen.


    Men är du ensam nu eller har du nån tjej där eller? Obestämd


    Ingen tjej. Flört 

    Bra.


    Alltså du anar inte. Du är den jag alltid kommer älska mest. Vi ses imorrn min älskling. Hjärta


    Puss sötis! 


    PussHjärta älskling sov gott nu så ses vi imorrn. 


    Det här höll oss vakna om nätterna och jag fick spel efter en intensiv period av chattande. Men jag visste ju inte exakt vad som skrevs förrän i efterhand. 


    Bra att det tog slut, tragiskt att du lagt flera år på denna sorgliga pappa. Hoppas att du kommer vidare och kan hitta en mer normal man.
Svar på tråden partner med klistriga bonusbarn