• KillBill

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (Halleluja) skrev 2020-09-07 17:05:14 följande:
    Ja hon kunde börja med att städa upp bland alla de som hon var med om att besluta om att få stanna så länge de går i gymnasium, men har man ingen insikt i sina beslut man tar så blir det pannkaka  
    Ja i likhet med Ebba Busch och Kristdemokraterna röstade Annie Lööf och centerpartiet för gymnasielagen.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Alternativet som inte går att rösta på) skrev 2020-09-07 12:19:39 följande:
    Det är ju för fan inte konstigt när folk från förorter bränner bilar, stenar brandkåren och ambulansen, hotar att våldta poliser, skiter totalt i lagar och andra människor, skjuter ner folk mitt på dagen bland andra och skiter i om nån står ivägen eller om barn blir vittnen och traumatiserade (eller föräldralösa). Det handlar ju för helvete inte om att den här ?ur-sossen? hatar människor pga sin hudfärg eller är ?misstänksam mot mat från andra länder? eller vad du nu inbillar dig, fattar du inte att det handlar om liv och död?!

    Fattar du inte att Vänsterpartiet, Miljöpartiet och S vägrar göra något åt detta?

    Man straffar gärna män kollektivt för sitt kön, man vill gärna sätta dit torskar osv men när det gäller psykopater som torterar barn på kyrkogårdar, då får man ABSOLUT inte ge dom långa straff, för då kan dom ju vara kriminella när dom kommer ut igen som 40-åringar.

    Jävla idioti. Vänstern sysslar med att möjliggöra grovt våld som drabbar barn och sedan är dom medberoende med förövarna, skiter i alla nuvarande och blivande offer.

    Då är det inte konstigt att folk röstar på SD även dom SD röstar med Moderaterna. Tror dom flesta normalbegåvade föredrar något lägre skatter framför att deras barn ska bli förnedringsrånade, torterade och våldtagna på kyrkogårdar- med påföljden livslång PTSD för deras barn och 1 års läger med gym och tv-spel för förövarna.

    Det är  svammel att regeringen inte gör något åt gängkriminaliteten. Det har kanske inte räckt till men de senaste åren har straffen skärps väsentligt för vapenbrott sant brottslighet med sprängmedel. Det satsas också mycket mer polisen idag än vad det gjordes för några år sedan. En period då det inte satsades så mycket på lag och rättvisa var under den moderatledda alliansregeringen åren 2007 till 2014.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym ((R)ealist) skrev 2020-09-07 19:37:32 följande:

    Det har under 30 år gjorts alldeles för lite. Att arbeta ikapp och dessutom vända utvecklingen kräver gigantiska åtgärder, betydligt mer än vad som görs nu.


    Alla partiet är överens om att det krävs satsningar på lag, ordning och rättsväsende. Den stora risken just nu är populister som vill visa handlingskraft och som vill driva igenom förändringar som äventyrar rättssäkerheten.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym ((R)ealist) skrev 2020-09-07 21:25:14 följande:
    Om de håller vad de lovar kanske vi kan få ner ökningstakten. Men jag har svårt att tro att alla verkligen gör det. MP har gång på gång handlat synnerligen irrationellt och kontraproduktivt - och då de haft S som marionett har det fått stora konsekvenser.

    Först då sossarna gjort sig fria från MP kan de ta itu med problemen. Jag oroar mig dock för att de ens då gör så mycket som de borde.

    Även C och L är tveksamma. De säger en sak, men vad de sedan verkligen gör är osäkert. Hade inte vissa partiledares "principfasthet" orsakat Januariavtalet hade saker kanske skötts lite bättre de senaste åren.

    Vad svamlar du om? Rättspolitiken har aldrig varit en profilfråga för MP och det är inte en fråga som MP har haft något särskilt inflytande över. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Alternativet som inte går att rösta på) skrev 2020-09-07 23:00:09 följande:
    Då har jag bättre insyn i MP än vad du har. Med tanke på att halva min familj är medlemmar där...

    Typisk motion från MP-politiker angående brott och straff:

    www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/kriminalvard-for-minskad-brottslighet---utan_H102Ju429

    Mp har en syn på människan och världen som dom applicerar på ALLA frågor. Dom sysslar inte bara med giftfri mat och fossilfria bilar, mest av allt är deras gröna ideologi en egen världsåskådning där människan är god och vill leva i veganska kollektiv, bara man ger dom medborgarlön.

    Speciellt invandrare är extra goda (och närmare naturen, enligt deras rasistiska syn) Om dom är kriminella beror dom på att dom svälter ute i förorterna och saknar förmåga att gå i den skola som serveras gratis med hemspråk och allt.

    Dom behöver bara en hög pengar och en erbjuden plats på ett jobb så kommer alla kriminella VÄLJA att sluta vara det.

    För enligt både V, Mp och S så handlar ju inte kriminalitet om att dessa människor älskar våld, makt och just att skapa paralellsamhällen där dom rånar sig till ändlös makt och rikedom. Nejnej, det är bara några busiga pojkar som inte har råd att köpa mat och så gärna vill ha ett jobb att sköta där dom kommer tjäna en tiondel på vad dom tjänar på att sälja vapen och råna...

    Mp fattar inte att det finns brottslighet av andra orsaker än att folk inte skulle kunna söka jobb eller betala sin mat på bordet annars. Så jävla naiva och okunniga om det dom just svamlar om. Deras religion (ideologi) lägger grunden för deras människosyn istället för psykologisk forskning.

    I MP:s värld så finns inte psykopater, narcissister eller machiavellister. Om dom inte är vita män som kör bil och äter kött.

    Kriminalitet i Sverige handlar öht inte om ?egen försörjning?.

    Du ger alltså ett exempel från när den förra moderatledda regeringen satt vid makten. Det stärker ju min tes att MP inte har något särskilt stort inflytande på lag och rättvisa (i alla fall inte de senaste 6 åren).


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    storpappan skrev 2020-09-08 10:31:01 följande:

    Dom har viktigare saker att oroa sig för än att landet tappat greppet om dom enorma problemen vi brottas med!


    Vilka fåniga bilder du publicerar. Är det ett led i någon slags damage control från Sverigedemokraterna?


    Faktum är att Jimmie Åkesson under våren har agerat mycket ansvarslöst. Det började med att han skolkade från partiöverläggningar kring migration samt en obligatorisk krigsövning i riksdagen för att i stället (mitt under brinnande covid-19 pandemi) åka på semester till Turkiet. Det är inte nog med det. Det har senare avslöjats att Åkesson ibland valt att spela golf i stället för att delta i partiöverläggningar kring migrationen.  Det är tydligt att Åkesson är både lat och oansvarig och att han inte bryr sig.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-09-08 20:52:48 följande:

    www.expressen.se/kvp/kronikorer/federico-moreno/klanpolitikern-rostades-hela-vagen-till-riksdagen/

    ??ännu en anledning att rösta på SD där vet man att klaner inte styr partipolitiken 


    Du menar att kristna syrianer tog kontrollen över SD kompisar moderaterna? Du vet väl att en hel del kristna invandrare har anslutit sig till SD de senaste åren?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    storpappan skrev 2020-09-08 21:08:46 följande:

    Han är alltid lika förutsägbar!

    Vad många önskar numera!


    Det känns mer och mer som att du försöker flytta fokus från SDs partiledare som hellre spelar golf än tar ansvar för landet..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    KillBill skrev 2020-09-08 21:19:18 följande:

    Det känns mer och mer som att du försöker flytta fokus från SDs partiledare som hellre spelar golf än tar ansvar för landet..


    En intressant detalj när det gäller friskolor och kravet på att dessa ska omfattas av offentlighetsprincipen är att SD och Centerpartiet har krokat arm och anser att friskolor inte ska omfattas av offentlighetsprincipen.

    SD förstår nog att det är skämmigt om svenska folket får upp ögonen för att svenska skattemedel går till att bygga skolor utomlands och att detta är resultatet av SDs politik..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    [quote=80633542][quote-nick]storpappan skrev 2020-09-08 21:56:58 följande:[/quote-nick][/quote]

    Varför publicerar du en bild på en nyhet från den kristna tidningen dagen utan att samtidigt länka till artikeln? Beror det på att du inte vill avslöja att artikeln är gammal och kritiserad eller har du andra skäl för detta?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?