Inlägg från: Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (Hel svensk) skrev 2020-08-23 00:54:23 följande:
    Jag är 50+ och svensk men har ALDRIG suttit i fängelse. Du är 20 år och redan hunnit sitta i fängelse, men du är ingen brottsling? Brottslingar brukar sitta i fängelse så detta säger väl en hel del.

    Det är precis sådan troll som dig som förstör.
    Det räcker med att en säger åt honom. Du tycker att han/hon är ett troll men ändå väljer att besvara personen med att denne är en brottsling? Vad vann du på det eller ville du verka smart?

    Det är klokt att bara ignorera, speciellt om du misstänker att denne är ett troll..Det räcker med att en säger åt personen.

    Håll dig till ämnet nu!
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    nihka skrev 2020-08-24 09:41:32 följande:
    Det kan man redan.

    Internationell lag säger att man inte får göra någon statslös så om personen inte har ytterligare ett medborgarskap samt ett land som tar emot kan man inte bara skicka ut någon. Det måste finnas någonstans att skickas till.

    Varför skulle vi stoppa all invandring? Det skulle ju betyda att ingen fick flytta till Sverige. Skulle alla länder göra likadant tycker du så svenskar inte heller fick bo utanför Sverige?
    Finns säkert länder som skulle ta emot svenskar.

    Med tanken på att U.S.A stoppat invandring ifrån Syrien så kan väl Sverige också göra det? Även andra befolkning ifrån muslimska länder bör också stoppas. Det är mest de som är väldigt högpresterande i polisregistret.

    Andra invandrare ifrån andra länder sköter ju sig utmärkt och dessutom har en vilja av att utbilda sig och jobba.

    Sverige måste få bli tryggt! Man skall sluta med att stämpla varandra rasist hit och dit. Det är inte rasism att bry sig om sitt Sverige land!

    Jag förstår inte varför det är så svårt att inse vilka som mest begår brott.

    Även om de inte begår brott så är det många som även är otrevliga och inte respekterar landet!
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Anonym (Tänkvärt) skrev 2020-08-25 04:02:27 följande:
    Numera måste t.om personalen på våra BB bära överfallslarm!
    Ingen nyhet och det förstod man sedan när Akuten behövde träna självförsvar. Att dessa människor förstör precis överallt. Precis överallt kommer det bli katastrof. En tidsfråga tills det börjar träna självförsvar i exakt alla arbetsföretag. Det kommer liksom ingå i själva arbetet. Och snart kommer även arbetsgivaren fråga om man redan kan självförsvar så man vet vilka som behöver intensiv träning och vilka som inte behöver det.

    Jo, nu kanske jag överdriver. Men precis som med våra politiker som överdriver att ta in fler människor än vad vi kan ta hand om är ändå sjukare och idiotiskt. När skall resten av folk inse och förstår?!

    Det är dags för att ha kontroll och ta hand om de som redan bor här.

    Läste någonstans att i Sverige så vet man inte ens exakt hur många medborgare som finns. Någon bedragare hade väl två leg och fick någon typ av dubbla bidrag eller något sådant.  Och det där var bara ett fall som vart känd. Alla andra fall som inte blir kända då? Betyder bara att landet inte ens har koll på exakt hur många medborgare som finns här egentligen. Det är fan obehagligt.

    Spelar ingen roll om det är invandrare eller människor med invandrarbakgrund/andra/tredje generationens invandrare. Det blir sabotages i alla fall och varför? Sitter det i ryggmärgen för dem?!
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 10:38:03 följande:
    Så det är alltså invandrare som är problemet varför vill du inte göra något åt det , hur många oskyldiga människors liv i Sverige ska offras tycker du....

    ??Sen tycker jag att du är en stor rasist som säger att invandrare är har låg intelligenskvot då dom ej är så duktiga på svenska pga SFI utbildning. Sådana påståenden bevisar vilken nivå du ligger på och du verkar inte så smart helt enkelt som du försöker ge sken av...
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 11:46:59 följande:
    Du accepterar våldet i Sverige inget snack om saken du vill ju inte göra något åt det så varför slingrar du dig från detta....

    I början så trodde jag att du inte alls var på min sida. Men nu märker jag att du och jag tänker likadant. Jag är inte rasist och jag tror att du bryr dig om lika mycket om Sverige som mig = Att du nog inte heller är en rasist!

    Du gör bra inlägg tycker!

    Vore trevligt att snacka med dig. Men jag förstår att du vill vara anonym lika mycket som jag vill vara anonym om dessa ''förfärliga'' tankar och åsikter.

  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    nihka skrev 2020-08-25 08:14:10 följande:
    En rasist skulle förstås utgå från att det som gäller individen gäller hela gruppen.

    I rest my case.
    Jag drar inte alla över en kam. Det är ju flertal individer med nästintill detsamma beteende!
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    nihka skrev 2020-08-25 13:31:10 följande:
    Det gör du ju. Invandrare. Dom från Mellanöstern som om de vore en homogen grupp. Annars pratar man om individer. Det gör inte du.

    Som jag har bekräftat tidigare så är dessa människor högpresenterade inom polisregistret. Jag pratar om individuellt. Men jag snackar också om att dessa kriminella människor har förstört för sig själva genom att det är många som avstår från att besöka pizzerior. Och tänk om det blir som så att i framtiden så kanske det slutligen blir ett beslut om att dessa människor inte får komma in i landet mer. För att man helt enkelt inte vill ta risker.

    Det är inte så att det är många Kalle Svensson och Johanna Svensson som sitter inlåst och därför är fängelserna fulla. De som är mest med i polisregistret är människor ifrån muslimska länder.

    Det är inte dra alla över en kam (Eller så kanske det är det), det handlar om att beskydda de som bor här. Vi vill ha tryggheten tillbaka.

    Förr i tiden lämnade man sina jackor ute i korridoren för att det fanns särskilda platser för ytterkläder. Sedan handlande om att tömma sina fickor för saker man var rädd om och senare dök det upp om att jackor bör följa med till klassrummet.

    Det började först med fickor som rotades och man blev av med saker. Sedan gick det över till att jackor började bli bestulna och därefter beslutet om att jackor bör följa med in till klassrummet.

    Akuten var en plats där personalen inte behövde lära sig självförsvar. NUMERA ingår det i arbetet för personalen i vissa (Kanske alla?) Akut-avdelningar/platser/arbetsplatser.


    Förut kastade man inte stenar måt blåljus så som ambulans och så. Men sedan gick det över till sådant ''trend''. Det är inte så att den lilla oskyldiga Anders och med sina Svensson kompisar sysslade med sådant. Det var en ''trend'' för människor med invandrarbakgrund.

    Ingen respekt för personal som jobbar i AKuten. Ingen respekt för Ambulanspersonal och framförallt personen de håller på och bära in i fordonet.

    De öppnar pizzerior men även där ingen respekt mot gästerna. Kan snacka skit om gästerna. Jag kan lite av språket och jag har hört en pizzabagare skratta och säga ''idiot'' till en gäst. Men han sa det till sin kollega och syftade på att gästen var en ''idiot''. Jag besöker inte pizzarestauranger längre. Jag känner mig helt enkelt inte trygg med hur de har med hygien reglerna.

    Ja, listan kan egentligen göras väldigt lång. Och det är inte så att det ärFransmän, Engelsmän och Amerikaner som sysslar med dessa fasoner. Utan det är nästan jämnt människor ifrån muslimska länder. Jag drar inte alla över en kam. Hade en person gjort så och BARA en person gjort så. Då är det inget man lägger stor vikt på.

    Men det handlar inte om att EN person gjort ETT fel. Det handlar om upprepade beteende ifrån olika människor som inte ens känner varandra som dessutom kommer ifrån olika muslimska länder. Det är förfärligt.

    Det handlar inte om rasism om man vill ha tryggt i sitt hemland och har inte alls någon vilja att riskera ta in fler personer. Tyvärr, slutligen blir det kollektivbestraffning och resten av er måste börja inse. Sverige har inte börjat utan det har BLIVIT ett mycket oroligt land!! Men oroligheten byggs upp.

    Det var ovanligt med explosioner. Men det trappades upp. Även skjutningar och även det började trappas upp. Det är inget man reagerar på längre mer än att man hoppas att samtliga har klarat sig. Man reagerar inte för att det är något som sker allt för ofta. Och det är inte etniska svenskar, amerikaner, fransmän och engelsmän som härjar. Så jag förstår inte vad som är problemet att ta emot dessa människor istället och BARA dessa människor. Då tjänar människor med folk som är villiga att arbeta + inget större brottslighet.

    Dessutom läggs även vissa brott ned av åklagare för att det finns mängder av andra större brott som behöver prioteras. Det har ökat så pass allvarligt att man till och med lägger ner många ärenden för att det inte finns resurser  och det är samtidigt mängder av brott som dyker upp.

    Bara det, kan ni tänka er över hur oroligt Sverige har blivit.

    Jag är så trött på rasistkortet och ''Dra inte alla över en kam'' när man inte ens gör det. Detta är något som skett upprepade gånger av människor ifrån muslimska länder.

  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Anonym (M) skrev 2020-09-05 21:56:20 följande:

    SVT tog upp nyheten om släktnätverken och på TV4?s nyheter sa man rakt ut att bara SD har pratat om det här.


    Kan du länka om du finner klippet på nätet? Ibland lägger de upp sådant de snackat om på Youtube bl.a.

    Tack på förhand!
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    storpappan skrev 2020-08-28 18:36:14 följande:
    storpappan skrev 2020-09-05 12:41:38 följande:

    Hur mycket har hon kostat samhället under alla dessa år?



    Nej, det är faktiskt dags att vi tar in människor som är pålitliga. Både som vet hur man följer lagar & regler men även de som är arbetsvilliga på en seriös nivå.

    Den där kvinnan som börjat jobba som städ, mest troligt kommer hon att    sluta på det arbetet när som helst. Hon kommer finna det arbete som tråkigt och sluta meddetsamma.

    Sådant arbete är till för studenter som finner det kul att jobba sidan om sina studier. Då kan man ta vilket jobb som helst (När man är student) utan att det känns i kroppen. Just för att man vet att det bara är tillfälligt och en stor fördel att skippa studielånet eller åtminstone inte behöva ta så jättemycket lån. Men om det är arbete enbart för att försörja sig, då är det istället roligare att gå på bidrag vilket hon mest troligt kommer att göra. Hon är inte van arbetare. Sexton år är lång tid och hon har vant sig med välfärden/bidraget på alla dessa år.

    Nej, jag vart inte glad över nyheten att hon fann jobb utan jag blev bara förbannad. Hur många fler invandrare jobbar inte liksom?! Och går på bidraget i tjugo år eller hela livet. Fan också...Vad Sverige hade varit betydligt mer rikare och tryggare land om alla förstod detta. När fan skall man begripa liksom?! Nej, de som jobbar och verkligen bidrar till landet (Som är invandrare) är amerikaner, fransmän och engelsmän och så lite annat folk. Men de ifrån Mellanöstern har redan visat upp vad de går för. Nej, det blir inget nytta, tyvärr. Jag är inte rasist. Jag bryr mig bara om mitt land och jag blir allvarligt ledsen hur mycket landet förstörs.


  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Anonym (Tänkvärt) skrev 2020-09-06 01:21:23 följande:

    Det gäller att prioritera!


    Sådant liknade bild har jag sett någonstans. Jag tror den stämmer bra in på verkligheten. Det är galet!
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Anonym (Finnar) skrev 2020-09-07 00:42:10 följande:
    Jag klickar inte på länkar. Om du har några argument får du framföra dem. Vad Jimi säger är väl helt irrelevant, det förändrar inte det faktum att SD är ett högerparti med samma intressen som de andra högerpartierna.

    Alltså inte att stoppa invandringen.

    Det blir liksom ingen kick i din förolämpning när du inte kan komma på en egen. Det hade kunnat vara ett snyggt försök, men det var det inte. Andra försöket var åtminstone inte direkt snott av mig, så det får du pluspoäng för.
    Fast vad som Jimmie säger är ju högst relevant just för att han är partiledaren som har ändrat SD:s program. Ja, må SD kanske har varit rasistiskparti en gång i tiden. Men mycket har förändrats under tiden Jimmie Åkesson styrt den. SD vill inte slänga ut oskyldiga människor. SD pratar om att ha kontrollerad invandring. Jimmie har pratat förut om att det är mest män som kommer till landet och kvar i terrorn är kvinnor och barn.

    Jimmie pratar om att ha fortsatt invandring. Asylläger skall förbättras med resurser och hjälpta till med vilka länder dessa människor kan ta sig till. Någon total utvisning som andra högerpartier pratar om så som AFA snackar om, gör inte SD.

    AFA skapades just för att de/partiledaren där tyckte att SD är för ''ödmjuka''. NMR har väl också kritiserat SD för deras ''ödmjukhet''. Så något prat om att partierna rekommenderar SD gör de väl inte?

    Jag personligen tycker det är en bra idé att faktiskt bli självständiga. Så vi slipper betala medlemskap för EU. Utan är vi självständiga, kan vi själva bestämma hur många och vilka vi skall ta in i landet.

    Vi skall ha rätten att totalt stoppa invandringen om vi så vill. Landet har blivit enorm katastrof och precis som jag menar i rubriken så förstår jag inte riktigt hur många kan missat av att invandringen ifrån Mellanöstern blivit enorm katastrof. Det är faktiskt dags att säga stopp och nu räcker det!

    Det är tack vare denna enorma katastrofen som NMR och AFA växer. Har vi en ordentlig invandring, så blir det inga fler medlemmar i NMR, tror jag.

    SD är inte rasistisk parti. Och denna land befinner sig i en katastrofal situation.
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?