Inlägg från: Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (Tänkvärt) skrev 2020-09-06 20:16:52 följande:

    En del lillgamla "barn" ger aldrig upp!


    Och Sverige är det enda landet som tagit emot honom och låtit han vara i gymnasium eller vadå?!

    Fy fan....
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)

    Dessa människor ifrån muslimska länder. Jag undrar i ärlighetens namn varför det är så vansinnigt svårt med respekt i deras värld.

    Senast som igår där jag plugga. Så kacklades rejält, medan jag satt och pluggade. Jag satt bra där jag satt och tänkte att en enkel och vänlig tillsägelse skall det väl gå.

    Jag sa att det får vara nog med pratande eftersom det stör folk runtomkring som pluggar. Ena personen var vänlig. Honom har jag pratat med förut. Så han gav med sig.

    Men ena kille som var totalt okänd, gick direkt i försvar och aggressiv. Jag tänker för fan inte vara med i någon slagsmål i skolan och svarade bara med att det snackas otroligt mycket. Sedan vart tyst och skönt. Därefter tog det inte lång tid tills hans försvann ifrån plugg-rummet. Förmodligen var han enbart där av att snacka mesta dels av sin tid. Var nog inte särskilt kul att sitta och plugga till hundra procent.

    Jag vart seriöst rätt upprörd och dessa människor skall det alltid vara svårt med att säga enkla saker till. Allt ifrån småsaker till stora saker, det är helt sanslöst att säga åt dessa människor som har det otroligt svårt med kritik.

    Nej, dessa människor har inte respekt för svenskar eller Sverige landet överhuvudtaget. SÅ varför skall vi ta emot dessa människor? De får faktiskt skylla sig själva med tanken på hur de beter sig. Provocerade, snackar och kacklar i rum som man skall vara tyst i. Jag tänker mig då inte anpassa mig till deras kackel utan de skall anpassa sig och respektera att det gäller att hålla käften i ställen som man skall plugga i. De får väl dra någonstans och snacka och ha deras ''plugg'' samtidigt. Om de nu gär bägge sakerna samtidigt. Verkade inte så ifrån den ena killen som var aggressiv. Han drog ju efter bara någon minut senare. Först försvann han och lämna sina grejer på bordet. KOm tillbaka och någon minut senare packade han ner allt och drog.

    Vilken plugghäst....

    Och självklart är dessa människor som skall hjälpa samhället. Det räcker nu! Och ärlighetens namn: De är högpresterande i belastningsregistret! De respekterar inte oss! DET RÄCKER FÖR FAN! Vi alla har fått nog och vi har tillåtit er att bestämma med att tillåta invandringen flöda. Låt oss få bestämma nu och vi säger stopp!! DET RÄCKER FÖR FAN! VI har fått nog!!!

  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Carolatom07 skrev 2020-09-09 12:17:18 följande:

    Efter att ha röstat SD sedan 2010 har jag nu övergett dem. De drar till sig människor som jag inte vill förknippas med, vars retorik är aggressiv och otäck och partiet har rötter i nynazism och får fortfarande återkommande göra sig av med personer i partiet som uttryckt sig rasistiskt


    Om man gör sig av med människor som uttrycker sig rasistisk så är det väl ett tecken på att partiet faktiskt inte vill ha något med rasism att göra? Olikt ifrån andra partier/föreningar i Sverige som är Nationalsocialister.

    Ja, SD må ha Nationalsocialistiska rötter, men de har förändrats betydligt från 00-talet till idag. Det är så tröttsamt att man skall kritisera de för något de stod för, för länge sedan!
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)




     


    Man märker direkt vad det är för typ av människor som stör polissamarbete och så framkommer det i nyheten som jag länkade till att det har blivit tuffare för polisen. Nej, det är inte av ren slump eller att den vanliga Svensson förändrats. Utan vi har helt enkelt tagit in fel personer i detta land och så är det!

    Det räcker nu!!

    Det läskiga är att många poliser slutar arbeta som polis på grund av just denna sorts omständigheter. Få vill bli poliser till skillnad från förut just av den anledningen av att poliser får dåliga löner + deras liv riskeras på ett helt annat sätt än förut. T.ex familj blir hotade, poliser som får hembesök för att någon eller några vill hämnas.

    Polisen skall tydligen kanske bli helt anonyma och det säger en hel del över hur farligt detta land har blivit.

    Varför kan vi inte bara sluta ta in dessa människor? Varför inser resten av svenska människor inte detta? Det sker mitt framför näsan på oss!!

  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-09-09 18:15:57 följande:

    Så länge det finns oförstående , okompetenta, tröga, empati störda, förnekande och alla övriga negativa diagnoser som går att sätta på människor som fortsätter sitt förnekande inte minst i tråden där man kan läsa att lösningen är att folk fortfarande köper knark av dom kriminella.


    Om man är så korkad och tror att knark frågan är lösningen då kommer vi aldrig längre .....
    Men jag  såg något positivt idag från riksdagshusets debatt nämnligen 
    Attackerna på Löwen och hans vänner var fullständigt totat och han måste snart fundera själv på vad gör jag för fel...inte minst Jimmie gav smockor och dom andra borgerliga partierna hakade på förutom Annie förstås vem annars.

    Jag vet att vi har en ny regeringsammansättning som kommer att ta itu med detta problem på ett helt annat sätt vid nästa val men orkar människor vänta så länge,,,,,våldet ökar varje dag och folk flyttar i ökad mängd för att söka trygghet någon annan stans. Problemet är att det är våld över allt idag mer eller mindre 


    Finns debatten på nätet som man kan kika eller kan du berätta lite mer om debatten?


     

  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-09-09 19:53:27 följande:

    Alltså jag bli så arg på dessa förnekare som igår sa något annat idag erkänner han kopplingen till invandringen , tyvärr för sent Löwen ditt parti är snart historia 

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-ser-sociala-spanningar


    Mycket intressanta som har tagits upp. Både ifrån pratidebatten och denna nyhet!

    Du får dock inte säga att det är försent. Det är aldrig försent att ändra sig! Förhoppningen är i alla fall att adnra partier skall ta med sig om detta och ändra sig. Hopp finns för Sverige om politiken i Sverige ändras!

    Däremot kanske man inte kommer rösta för Stefan Lövfen, men det är fortfarande inte försent att ändra sig.
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)

    Bara jag som känner hopp om detta land sedan våra statsminister erkännande om varför brottsligheten ökats?

    Tror ni att landet är på väg till förbättring?

  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-09-15 06:50:25 följande:

    Ja det kan man verkligen fråga sig hur ska du ordna detta Stefan med en fortsatt hög invandring trots att du säger tvärtom och försöker få det att låta som att du svängt 
    Nej rösta bort dom , vi har fått nog nu med alla lögner och Sverige klarar ej detta mer

    https://www.expressen.se/debatt/s-ar-nojda-med-dagens-hoga-invandringsniva/


    Jaha....Jag hade en hopp om att det skulle bli ett bättre land efter att statsministern erkände kopplingen mellan invandring och den ökande brottslighet. Aja...

    Men jag tror det börjar bli mer och mer allt vanligare att många insett att invandringen har blivit helt tokig. Så vi får se i alla fall nästa val eller näst, nästa val!
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    KillBill skrev 2020-09-22 17:38:13 följande:

    Heja! Nordiska motståndsrörelsen MNR är en olaglig organisation och måste därför upplösas. Det slår Finlands högsta domstol fast i en dom.  


    www.dn.se/varlden/finlands-hd-forbjuder-nmr/
    Ja och?

    Innebär det att vi skall ha fler flyktingar och  övriga invandrare människor i detta land?

    Nej, jag tycker många har uppvisat sig att de inte kan sköta sig eller är tacksamma.

    Senast som idag såg jag en invandrargrupp som skrek något elakt till Vänsterpartier som var på stan. Helt oprovocerat. Antingen vet de inte vad Vänsterpartiet står för eller så tar de helt enkelt för givet till detta land, med andra ord,  inte tacksamma.

    Vi kan faktiskt klara oss helt fantastiskt utan NMR och invandrare ifrån muslimska länder.

    Detta land är otroligt oroligt och jag fattar seriöst inte hur många fler inte har hunnit insett det.
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    KillBill skrev 2020-09-22 19:46:24 följande:
    Det var bara ett konstaterande att Finland nu tar i med hårdhandskarna mot främlingsfientliga och rasistiska NMR. Tyckte det var passande att nämna det i den här typen av tråd där mycket rasism ventileras.

    Jag ber om ursäkt för min tidigare inlägg. Jag läste din inlägg för adnra gången och kan bara hålla med om glädjen att NMR skall försvinna!


    Vore en god idé om NMR och AFS gick bort och alla deras röster går till SD istället. Det skulle få Sverige att stoppa invandringen och bry sig om sina männsikor som redan bor här! Bry sig om på en ritkig nivå!!

  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Anonym (Hel svensk) skrev 2020-09-22 22:37:55 följande:
    Du har inte tänkt på att det kanske är våra politiker som har fått svenskarna till att bli "rasister" pga deras ansvarlösa invandringspolitik?

    Exakt! Många har börjat avsky människor ifrån Mellanöstern just p.g.a hur slarvigt vi har haft det med invandringen.

  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Anonym (Jodå) skrev 2020-10-06 20:39:57 följande:
    Harvard har tagit fram ett test där man kan mäta hur rasistiska ens tankegångar är. Du är välkommen att ta testet om du själv vill veta eller få din teori bekräftad:

    implicit.harvard.edu/implicit/Study
    Jag kan gladligen göra en sådan test. Men skicka då en ordentlig länk, men tydlig instruktion där man i princip kan starta testet meddetsamma. Det verkar som om du skickar en länk där jag måste klicka mig fram till själva test-avdelningen eller något.

    TACK!
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)

    Ni människor som befinner er i 40-50+ åldern och fortfarande väljer att rösta på Vänstern/generös invandring.

    Kan ni förklara er?

    För visst måste ni märka vilka otrolig explosioner som förekommer mer än vanligt den senaste tiden. Gärningsmännen inom brottsstatistiken är oftast människor med invandrarbakgrund.

    Att på antsalten så är det många människor med invandrrbakgrund + att i dagsläget har det kommit till att fängelserna är fulla. Kan inte det säga något?

    Anledningen till varför jag främst vänder mig till er (Personer 40+) i just denna inlägg bara. Beror på att för 20-30 år sedan så förekom det brottslingar, men inte så katastrofalt som det är nu. På 80-talet var det tryggt. 90-talet började oroligheten dyka upp men på 00-talet började återigen övergå till ett stabilt samhället, vill jag minnas.

    Men efter bara åtta år sedan kanske, så blev det enorm oroligt igen och fler utsatta områden dök upp m.m.

    Därefter har det hållit sig med oroligheterna.

    Vad säger ni? Varför tycker ni fortfarande att generös invandring är något bra? Varför istället inte fokusera på integrationen. Nej, man gör inte både och/lika mycket.

  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Padirac skrev 2020-10-23 08:42:39 följande:
    Du minns fel
    Att det var tryggt i början av 2000? Jo, jag bodde på ett tryggare område på den tiden och det var lite mer stabilare än 2008. Därefter har det eskalerat drastisk.
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Tommy2 skrev 2020-11-04 15:45:40 följande:
    Är et demokrati att riva ned SD:s plakat i förra valet?
    Jag klandrar inte dessa två. Stackarna tror säkert att de kommer bli utslängda om SD får makten. Det är klart att de vill stanna kvar här och är oroliga för deras makt!

    Felet ligger hos andra politiker som hjärntvättar sina väljare att SD är lika med farlig rasistisk parti.

    Här är det en kille som verkar gilla och respektera oss! Skrattande

  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Flash Gordon skrev 2020-11-13 10:37:37 följande:
    Om du inte visste om det så är den ena av dessa två kvinnor socialdemokratisk kommunpolitiker från Sollentuna och den andra enligt uppgift en kvinna som inte bor i Sverige.

    De åtalades senare men jag vet inte om de dömdes

    www.mitti.se/nyheter/s-politiker-ska-ha-rivit-ner-sds-valaffischer/lmsce!5712421/
    www.dn.se/sthlm/s-politiker-atalas-rev-ner-sd-affischer/
    Oj då! Tack för info; för det var mer än vad jag visste. Jag trodde det var bara vanliga migranter som hade som sagt blivit lurade om att SD är farliga rasister som kommer ta bort alla människor med utländsk bakgrund
  • Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!)
    Tommy2 skrev 2020-11-14 14:57:31 följande:

    Visst är det en dålig dag för rättsväsendet?


    Hur kommer dessa offer mår efteråt då?! De får straff och sen då? Offret får väl psykiskt så som fysiskt vård. Men chocken och traumat kanske varar för resten av livet...Fy faaan....Så beklagligt. Och så är det dårar som skriver att det inte sker så jättemycket brott som vi ''rasister'' vill tro på. Nej, fy fasiken alltså! Vi vill ha minskad invandring och skärpta straff av en anledning. Inte för att vi är ''rasister''!
    Anonym (+) skrev 2020-11-14 15:16:31 följande:
    Tänker på hur offren mår idag. Endast 19 % av våldtäktsmän med utländskt medborgarskap utvisas.
    Varför är det svårt att utvisa folk?! Är det inte meningen att vi har invandring av egoistiska skäl, så som att vi har förväntningar av att få arbetskraft. Ger dessa invandrare en tyngd för landet, så skall det vara enkelt att utvisa. Uppenbarligen kan de inte bete sig!

    DET RÄCKER NU LIKSOM!!!


    Tommie Lindh, Wilma Andersson, dessa två unga flickor. Nej..Nej..Vi är inte rasister! Vi vill beskydda vårt folk! Landet har blivit oerhört oroligt och oroligtheten kommer att fortsätta...
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?