Inlägg från: Anonym ((R)ealist) |Visa alla inlägg
  • Anonym ((R)ealist)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    KillBill skrev 2020-09-07 20:55:15 följande:
    Alla partiet är överens om att det krävs satsningar på lag, ordning och rättsväsende. Den stora risken just nu är populister som vill visa handlingskraft och som vill driva igenom förändringar som äventyrar rättssäkerheten.
    Om de håller vad de lovar kanske vi kan få ner ökningstakten. Men jag har svårt att tro att alla verkligen gör det. MP har gång på gång handlat synnerligen irrationellt och kontraproduktivt - och då de haft S som marionett har det fått stora konsekvenser.

    Först då sossarna gjort sig fria från MP kan de ta itu med problemen. Jag oroar mig dock för att de ens då gör så mycket som de borde.

    Även C och L är tveksamma. De säger en sak, men vad de sedan verkligen gör är osäkert. Hade inte vissa partiledares "principfasthet" orsakat Januariavtalet hade saker kanske skötts lite bättre de senaste åren.
  • Anonym ((R)ealist)

    Vi har släppt in 40 rävar i hönshuset och medan de äter sig mätta diskuterar politikerna om hur de ska få rävarna att bli en hönor. Vi ger dem mer omsorg och mer mat, så att de känner sig integrerade, och vi försöker skuldbelägga de fördomsfulla hönorna för att de oroar sig för rävarnas framfart. Alla ska med!

  • Anonym ((R)ealist)
    storpappan skrev 2020-09-09 11:51:30 följande:

    Klarar inte ens av att skriva sina egna tal pinsamt! 


    Vad jag vet så skriver ministrar aldrig sina egna tal, oberoende av parti.

  • Anonym ((R)ealist)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-09-09 18:22:34 följande:

    13000 blev i morse utan hem...f'låt tält. Vilken tur att Sverige är fullt så vi slipper få hit en massa rökluktande kriminella barnfamiljer...


    Vi kan skicka 5000 tält till dem. Det motsvarar några ensamkommande "barn" utan asylskäl.


  • Anonym ((R)ealist)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-09-10 15:53:02 följande:
    Fast om du har hängt med och läst tidigare i tråden så kanske du såg statistiken att det inte var så
    Tråden har närmare 500 inlägg. Vilket inlägg (ungefär) rör det sig om?

    Tittar man på SCB:s diagram över invandring så är det stadigt ett överskott på män. Vissa år så mycket som 10000 eller 20000. Ackumulerat blir överskottet betydligt större än tiotusentals män. (Utan att specificera nationalitet eller religion.)

    www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/invandring-till-sverige/

    Lena Lundqvist är demograf på Statistiska Centralbyrån SCB. Hon tycker att 116 pojkar på 100 flickor är en hög siffra, men säger att det är svårt att veta om könsfördelningen kommer jämna ut sig över tid.


    - I vanliga fall kommer det en asylinvandring som är mansdominerad. Efter det brukar det komma en anhöriginvandring som är mer kvinnodominerad. Så könsfördelningen jämnar ut sig med tiden.


    - I det här fallet tror vi inte att dom har familjer i samma utsträckning, alltså fru och barn som andra asylinvandrare som är äldre har när dom kommer.


    sverigesradio.se/artikel/6353671
  • Anonym ((R)ealist)
    KillBill skrev 2020-09-10 17:20:15 följande:
    Du refererar till en 4 år gammal inaktuell artikel. I de flesta åldersgrupper I Sverige är könsfördelningningen normal och det är bara i några åldersgrupper kring 20 år där andelen män är högre än normalt. Något som är viktigt att förstå är att det i genomsnitt föds ca 6 procent fler pojkar än flickor och det är förklaringen till en del av obalansen.
    1) Nu svarar du bara på halva inlägget. Vad har du för kommentar om

    Tittar man på SCB:s diagram över invandring så är det stadigt ett överskott på män. Vissa år så mycket som 10000 eller 20000. Ackumulerat blir överskottet betydligt större än tiotusentals män. (Utan att specificera nationalitet eller religion.)

    www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/invandring-till-sverige/

    2) Att artikeln är några år gör den för den delen inte mindre sann. Saker kan dock ändras med tiden, och jag dig bad uttryckligen om hänvisning till dina uppgifter. Ungefär var i tråden finns färskare data?


  • Anonym ((R)ealist)
    KillBill skrev 2020-09-10 17:37:39 följande:
    I invandringen på 115 tusen år 2019 utgjordes mer än hälften av arbetskraftsinvandrare och studenter dvs människor som troligen inte kommer stanna i Sverige permanent. Ska du analysera obalanser i könsfördelning måste du titta på annan statistik.
    Ähh, nu försöker du smita ifrån fakta.

    Jag gav dig länken som visade att manliga överskottet i invandringen är mer än tiotusentals, och du slingrar dig bara.

  • Anonym ((R)ealist)
    KillBill skrev 2020-09-10 20:31:30 följande:

    Du gav mig en länk som visade att det finns ett manligt överskott i den totala invandringen där mer än hälften av alla i statistiken utgörs av arbetskraftsinvandrare och studenter. Vad vill du säga med den statistiken? Menar du att byggarbetare från Polen och Baltstaterna (troligen nära 100% av alla som kommer hit) eller manliga universitetsstudenter från Kina och Indien är ett problem för den svenska könsfördelningen eller vad vill du påvisa med statistiken?


    Byggarbetarna och många av studenterna är aldrig folkbokförda här så de räknas ofta inte med i statistiken.

    Men du som vet var statistiken finns, kan inte du ge mig länk?

  • Anonym ((R)ealist)
    KillBill skrev 2020-09-10 21:39:28 följande:
    Lägger man ihop studerande, arbetsmarknad och Europeer i gruppen EES så utgör antalet mer än 50%.
    Den statistiken är ju inte uppdelad på kön, så den visar knappt något alls. Dessutom bara 2019.

    Kan du inte bättre än så, eller tror du inte jag förstår att du inte visar något?

Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?