Inlägg från: babybel95 |Visa alla inlägg
  • babybel95

    En resa mot graviditet

    jowald skrev 2020-09-26 17:01:57 följande:

    Ja bättrr att ställa sig in på mens för att inte bli besviken. Men sen finns ju alltid hoppet:)

    Tjejmagen spänner lite "pirrar" typ. Lite känslan av att en fot sover typ.

    Men inatt värkte det ordentligt på höger sida så hade svårt att sova.

    Jag tror med de som har fertilitetsbesvär särskilt män som har "dålig" kvalitet på spermierna så är nog varannan dag bra. Men annars skulle jag aldrig få för mig att avstå om man är sugen, då blir det ett måste och bara för att göra bebis och inte för att man just tycker om det.

    Wow både det digitala men även de andra testet va ju sjukt starkt, heja, får se om några dagar om tempen bekräftar ÄL med, håller tummarna, så underbart.

    Har verkligen en bra känsla för er denna månaden så hoppas den stämmer.:)

    Jag försöker inte analysera min kropp så mycket för då blir de bara att man tänker för mycket. Händer inget denna månaden så kör jag ordentligt med temp och äl test nästa månad:) vi har ju typ mys väldigt ofta så att missa en äl gör vi ju inte men är ju inte säkert man får äl heller.


    jowald skrev 2020-09-26 20:42:03 följande:

    Jag har fortfarande en smärta på höger sida i tjejmagen och ikväll har det börjat bli lite vattniga flytningar så hoopas hoppas det är ägglossning på ingång:)


    Ja, hoppet finns ju alltid och jag tror det är viktigt att ha det också. Att vara ändå lite positivt inställd. Mycket är nog psykiskt också och är man negativ helt så varför skulle kroppen vilja att det händer då? Så jag hoppas!

    Är dock lite ledsen för fick inte till något mys igår. Men jag tänker att det är dagens mys och morgondagens som är viktigt då det förmodligen idag/imorgon jag har äl. :) och förhoppningsvis så lever några simmare kvar sen dagarna före också.

    Blir ett par test idag med, får se om peaken är över!

    Ja visst är det så man går bara runt och grubblar och stressar då. Jag kan verkligen rekommendera NC eller iallafall att tempa. Det har gjort mig lugnare och plötsligt blev det lite ?kul? att följa sin kropp också vilker gör det mer avslappnat. Men vi får ändå hålla tummarna att det tar sig för oss båda så vi inte ska behöva göra detta! :)

    Det låter verkligen som det! Håller tummarna!:)
  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-27 08:26:15 följande:

    Ne precis man måste ju ha en positiv inställning för negativ inställning hämmar med samtidigt som de hämmar när man tänker och grubblar och analyserar för mycket med tyvärr

    Tycker inte du ska va ledsen, ni har haft de varje dag innan dess så att det inte blev något igår tror jag inte är så allvarligt, bara på att idag istället:) simmarna kan ju överleva upp till 5 dagar qå du behöver nog inte va orolig.

    Ja iaf att tempa känns ju spännande och kul att följa så händer inget denna månaden så trstar jag nog temp från början nästa gång:)

    Hur visade testen idag?

    Ja det är intressant om äl kommer tidigare än vanligt eller om det bara är så att det är i just högra de mognar just nu


    Ja vi myste nu idag så det blir vad det blir! Som sagt man vill ju inte tvinga på att det bara ska handla om bebis heller. :)

    Stickan var negativ, den var ju ?stark? men negativ men då har jag bara hållt mig i 1h. Digitala var positivt. Bifogar bild på stickan! Ska ta senare ikväll också tänker jag!

    Ja tempa är faktiskt kul! Men nu håller vi ändå tummarna att det händer något för oss båda :) det kan vara så att det håller på att mogna för dig och att det är från den högra det kommer släppa. Spänner det i tjejmagen idag med? Hur är det med sekretet?:)
  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-27 11:13:15 följande:

    Härligt ändå att de blev mys idag:) ja då kan de ju va att de inte va tillräckligt koncentrerat för stickan eftersom digitala va positivt:)

    Ja får hoppas de händer något för oss båda:) jo men de spänner lite i tjejmagen så tror att det är något på gång faktiskt:)

    Vattnigt sekret är de, men inga äggvite än. Nu myste vi ju igårkväll innan vi la oss så de kan ju förväxlas med äggvite flytningar med. Men vattniga är de iaf. Brukar ju va vattnigt inför äl sen kommer äggvite flytningarna med.


    Vi tog igen och dubbelmös idag haha :) nu när jag tog testet blev det negativt både på stickan och det digitala och nu har jag haft jättespänningar och stickningar i tjejmagen sen några timmar tillbaka. Tempen borde gå upp nu som jag förstått det så ska bli spännande imorgon!

    Ja det kan ju vara så. Sekretet kan ju bli annorlunda efter samlag. Så bra att de är vattniga iallafall då bör det ju vara något på g! Jag har inte kunnat kolla sekretet så sätt då det hela tiden är blandat med utlösningen.

    Vi håller tummarna!:)
  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-27 21:59:55 följande:
    Härligt med dubbelmys:) jaså då har din peak varit så när de va positivt igår kan du ju räkna 12-72 timmar tills ägget släpps från det att testet va positivt. Så spännande. Tror verkligen ni kommer lyckas denna månaden, har en sån känsla:)

    Ja just äggviteflytningarna är svåra när de kan va de men ka också va blandning med utlösning. Men typ när man torkar sig efter toabesök så märker man när man torkat att de iaf är vattnigt fortfarande:) qå nu kommande dagar borde din temp höjas och de ska väl va förhöjt 3 dagar i rad för att få bekräftat ÄL har jag för mig:)

    Så spännande detta och så kul att följas åt:)
    Tog tempen imorse och den dippade från 36,32 till 36,22. Läste lite och det kan vara så vid själv ägglossningen alltså dagen som ägget släpper. Så får se om tempen går upp imorgon. Har inget fertilt sekret vilket gör mig lite orolig. Det är nästan torrt, det jag får på fingret är lite vattnigt/krämigt. Men ja, det kan ju vara för samlagen tänker jag (och hoppas). Läste att det fertila sekretet kan ligga högre upp och behöver inte varas så jätteriktligt.

    Hur mår du? :) 

    JA jättekul att följas åt! Hoppas vi kan följas åt i graviditet också! :) 
  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-28 08:43:46 följande:
    Ja de är så de funkar att själva ägglossningsdagen så dippar tempen för att sen höjas så imorgon kan du nog se eb höjning. Så passa på att mys extra idag och imorgon :)

    Ne de jan ju också va blandat med samlagen med samt att de fertila sekretet är högre upp där de behövs qå att säga.

    Vet många som säger att dom aldrig märkt av de fertila sekretet men ändå blivit gravida så de kan ju vara att de sitter högre upp.

    Jag mår bra. Mådde lite illa nu när jag vaknade och haft ont i tjejmagen inatt så tror verkligen att något är på gång för mig med ägglossning.

    Ja hade vart jättekul om vi kan följas åt i graviditet med:)
    Ja, får hoppas att lusten faller på idag och imorgon. Känns lite tveksamt efter maratonmys sen i onsdags haha. Men får hoppas. Annars hoppas vi på att det finns några envisa simmare som väntar på ägget där :) 

    Jag har haft mycket fertilt sekret innan spiralen och ett fåtal gånger när jag hade den inne. Så det kan hända att det har påverkat det. Men jag väljer tro att det inte spelar så stor roll och att det nog finns där det behövs, så slipper jag stressa upp mig över det.

    Åh, det kan det ju verkligen vara då! Om jag nu har ägglossning nu så mådde jag superilla (vattnas-i-munnen-nära-på-att-spy-illa) dagen innan positivt äl-test! Så hoppas att det är ett tecken för dig också! :)
  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-28 10:46:05 följande:

    Ja jag tror att de finns där de behövs så tänker inte grunna för mycket på de heller:)

    Ja de kommer säkert lyckas ändå efter ert maraton mys:)

    Jaså? Ja hoppas det är ett tecken på att ÄL är pågång nu:)

    Så spännande detta


    Det blev mys igår med. :) och idag gick tempen upp från 36,22 till 36,51 som är över medellinjen för mig. Två temp över linjen till så är äl bekräftat.

    Ja om det var ett sammanträffande med illamåendet eller ej vet jag inte men det var längesen jag mådde så illa!

    Hur mår du idag?:)
  • babybel95
    Anonym (V) skrev 2020-09-29 07:42:17 följande:

    Vad tror ni om denna? Bim -2


    Jag ser tyvärr inget... 
  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-29 07:44:25 följande:
    Vad härligt, här hemma blev det också mys igår:) va kul att tempen gick upp, hoppas den fortsätter ligga över medellinjen:)

    Ne det är ju svårt att veta det:)

    Jag mår bra, svagt illamående idag med och spänner lite i tjejmagen. Men annars mår jag fint.

    Hur mår du?:)
    Får hoppas på att den stannar över medel där :) 

    Härligt att höra! Spännande vad som händer i tjejmagen för dig. Vi håller tummarna för äl snart! :) 

    Jag mår bra, är jätteöm i bröstvårtorna men det är ju vanligt vid äl. Nu är det evig väntan. Tänker att jag faktiskt inte ska testa förrän NC säger till om den märker att min temp håller sig uppe och inte är på väg mot mens-hållet. :) 
  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-29 09:12:08 följande:

    Ja de hoppas vi på:)

    Ja de har börjat spänna lite i mina bröst idag så säkert äl pågång här:)

    Det låter ju som en bra ide att avvakta med testandet tills NC säger något om det. Så blir det inte så dyrt heller med alla gravtest:)


    Kan mycket väl vara! Ska du testa med äl-test något? :)

    Ja jag känner det, den föreslår ju att ta gravtest om temperaturen förblir hög. Så känner lite att det är slöseri om det inte är så och så slipper jag bli besviken av alla negativa test..
Svar på tråden En resa mot graviditet