• Anonym (Ts)

    Finns det någon här som faktiskt hittat tillbaka till sitt ex och stannat?

    Och då tänker jag inte på situationer där typ det varit slut mellan er i en vecka för att sedan bestämma er för att försöka en gång till. Jag tänker situationer där förhållandet verkligen tagit slut och varit slut, kanske t.o.m. levt annat liv emellan, och sen hittat tillbaka till varandra igen. Händer sånt?

    Jag har blivit lämnad och vi har varit såna som försökte igen snart efter men tagit slut igen och nu är det så att det verkligen är slut påriktigt då. Och jag längtar efter personen väldigt mycket och kan inte sluta tänka på det så ikväll känner jag för att höra solskens historier om folk som hittat tillbaka till varandra.

    Finns det någon sån?

  • Svar på tråden Finns det någon här som faktiskt hittat tillbaka till sitt ex och stannat?
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Anonym) skrev 2020-08-20 22:03:40 följande:

    Nja, vet inte om vi passar in riktigt på din beskrivning... Slut ca ett år men vi hade kontakt under tiden och träffades regelbundet. Nu har vi varit tillsammans i över ett decennium allt som allt. Har familj osv.


    Alla svar mottages :)

    Vi har också kontakt fortfarande, ses dock inte för att vi bor långt ifrån varandra. Får jag fråga om ni var med andra under ert ettåriga uppbrott eller var det i princip ni ändå? Kul att ni varit ihop så länge nu :)
Svar på tråden Finns det någon här som faktiskt hittat tillbaka till sitt ex och stannat?