• Jenzia

    BIM September Första barnet

    Svalan5 skrev 2020-09-08 21:59:02 följande:

    Tack!! Jag testade med ett digitalt nu på kvällen och resultatet blev ?Gravid 1-2?, har precis berättat för sambon. Nu får man bara hoppas att allt kommer gå bra hela vägen. Detta är vårt 3e ?riktiga? försök, hade lite oskyddat sex en månad innan detta också men hade inte koll på min cykel osv då..

    Skönt att din sambo är stöttande och jag känner igen mig i att man inte vill prata söder hjärnan på sin sambo...svårt när man själv inte kan fokusera på annat liksom.

    Håller alla tummar för att ni får erat plus snart <3


    Grattis till plusset!!!
  • Jenzia


    Nu är min äl på G! Får nog peak på lh-testet vid lunch och äl imorgon eller måndag (precis som läkaren sa när jag var på äggledarspolning i måndags ). Så min BIM ser ut att vara korrekt 29/9!
  • Jenzia
    Steeph skrev 2020-09-12 11:13:32 följande:

    Härligt!! Samma för mig jag har fått positivt på ägglossningstest från rfsu men inte på testlagret. Ägget lär släppa om cirka 2-3 dagar för mig ÄL verkar komma snabbare utan en massa örter etc. Provade du munkpeppar denna månad?


    Åhhh vad härligt!! Har du någon bild? Hur nära peak är du?!?

    Amen vad bra! Jag planerar också på att fasa ut örter framöver, ffa rosenrot tror jag inte alls funkar på mig Fortsätter du med vitaminer?

    Ja, testar munkpeppar denna månad och har även lagt till ytterligare ett tillskott för att öka progesteronet, borago. Ska öka GLA som ökar progesteronet.

    Denna cykeln tänker jag också sluta helt med tempen efter bekräftad äl. Och heller inga gravtester! Kommer mensen så kommer den! Ska försöka leva som vanligt mellan äl och mens, och inte stirra mig blind på appar, som om de kunde göra mig gravid
  • Jenzia
    Steeph skrev 2020-09-12 11:49:30 följande:

    Vad säger ni? Tolka som positivt eller inte? Olika märken visar olika


    Ahhh!! Såg inte bilden innan har skrev till dig! Nedre ser positiv ut! Kanske kan det öka ytterligare lite till i eftermiddag/kväll?
  • Jenzia
    Steeph skrev 2020-09-12 15:13:00 följande:

    Ja alltså 2 test visar olika hahah... men jag har oftast peak i 2 dagar så lär ha positiva ÄL test iaf 48 h framåt. Ja alltså rosenrot var inte bra alls för mig. Ah men spännande! Jag åt EPA glandin förut (liknande borago) och blev gravid den månaden. Men har ätit de alla månader efter ma också och inte blivit gravid. Så tror snarare att det bara var ett sammanträffande.

    Jag fortsätter med vitaminer (vitamin D, omega 3, Multivitamin, zink, magnesium, c vitamin).

    Jag har endast tempat kanske varannan dag denna cykel. Ska dock tempa ordentligt nu dessa dagar innan ägget släpper hehe. Håller verkligen tummarna för er!!


    Vad knasigt! :-/ Har du testat Babyplans stickor? Dom funkar väldigt bra för mig iaf

    Mitt lh är redan på väg ned sedan lunch, fick bara ett riktigt starkt test och det var i morse, så tror äl kommer imorgon

    Hur mycket skiljer sig din temp före och efter äl?

    Jag håller tummarna för dig! Verkligen. Jag står fast vid att jag tror du får ditt plus i år! Känner det i lilltån!
  • Jenzia
    Baconpie skrev 2020-09-12 15:22:03 följande:

    Idag dök tempen för mig, och jag har spottings och molvärk. Mensen på ingång, skulle tro att den kommer i morgon. Tidigare än beräknat, men mina cykler verkar ha blivit ca 5 dagar kortare sen jag slutade med kaffe och började boosta med d-vitamin. Känner mig ledsen och besviken, vill bara att det ska funka för oss. Längtar så mycket, men känner hopplöshet. suck! Nåja, bryta ihop och komma igen. Nytt försök om några veckor.


    Förstår dig så mycket! <3 Låter ändå som det håller på att hända saker i din kropp, tidigare ägglossning och du boostar kroppen med det den behöver ha för att vara så fertil som möjligt! Tänk på att det du gör nu påverkar dina ägg om tre cykler, så fortsatt med alla bra saker. Stor kram!
  • Jenzia
    Baconpie skrev 2020-09-13 08:34:04 följande:

    Tack för snälla ord och tröst. Betyder så mycket att veta att vi är flera som kämpar. Tycker aldrig jag hör någon säga att de försökte långe, alla verkar bli gravid så himla fort. Försöker tänka på det där med 3 cykler, nästa ÄL bör jag ha ännu mer prima äggskörd än denna.

    Hur går det för dig? Kändes ÄL något annorlunda efter spolning?


    Ja, vi är nog fler som kämpar än vad man tror, alla är ju inte så öppna med det som vi <3

    Jaaa! Ser nästan fram emot 2 cykler fram för då har jag varit helt koffeinfri i 3 månader och lagt in mer fett i min kost och mer näring från grönsaker och tillskott på vitaminer (är så dålig på att äta frukt!).

    Ja men klart!! Prima ägg OCH i guld!!!

    Inte helt säker på om ägget släppt än, var svullen med lite molvärk igår kväll, men tempen är fortsatt ?låg?. Har rätt hög temp även innan äl, så ligger på 36.7 just nu och har gjort det genom hela fertilaperioden Inte känt någon skillnad av spolningen, det enda var att mina flytningar varit blodblandade, antar att spolningen får med sig mer rester från slemhinnan
  • Jenzia
    Steeph skrev 2020-09-13 13:44:22 följande:

    Nja tror inte det men fick väääldigt tydlig peak idag haha

    Jadu cirka 0,2-0,3 första dagen efter ÄL och sen kan det bli uppåt 0,4-0,5. Tack och detsamma!! Ja vi hoppas verkligen på ett plus detta år. Då hade allt känts liiite lättare.

    Bild på dagens ÄL test:


    Suuuuuuperpositivt!!!!!! Hejja hejja och mys på!
  • Jenzia

    Idag steg min temp så nu är jag på äl+1 Hoppas det är några till kvar som också har sen BIM i september. Steph borde vara på G också?!?

  • Jenzia
    Steeph skrev 2020-09-14 08:21:58 följande:

    Ja, jag tror och hoppas på att ägget kommer släppa idag så jag är nog strax efter dig hihi


    Håller tummarna för äl idag och temphöjning imorgon!

    Ser fram emot ditt fina sällskap på andra sidan äl!
Svar på tråden BIM September Första barnet