Inlägg från: Anonym (X) |Visa alla inlägg
  • Anonym (X)

    Hur länge syns cannabis i urinen

    klyban skrev 2020-09-01 07:40:29 följande:

     


    Anonym (tobbe) skrev 2020-09-01 00:04:01 följande:
    Du verkar inte själv läsa så mycket fakta. Skulle tro att du bara läser drogliberala sidor. Ja cannabis är inte lika farligt som många andra droger. Men det är fan inte harmlöst. Det ger flera skador på kroppen. Dels ger själva rökningen i sig skador på kroppen. Men sen ger det skador även på hjärnan. Och har man rökt på mycket i 10 år då har man garanterat tagit skada av det. Och röker man mycket under tonåren innan hjärnan är färdigutvecklad då är det inte vidare bra. Det finns rätt så många skadade människor som förstört sig genom att missbruka cannabis. Sen gynnar man förövrigt dom kriminella och legalisering skulle inte ändra på det. I Colorado ökade till och med problemen när man legaliserade eftersom gängen fick en bättre marknad. Så sluta försköna cannabis. Du kan tex fråga dom kvinnor som demonstrerade mot legalisering i sydamerika. Dom såg sina söner förstöra sina liv på grund av Cannabisen. Dom blev grönsaker.

    Och det är inte bara dom som röker på som drabbas. Det är deras familjer. Det är vi andra som tex riskerar livet när en hög idiot sitter och halvsover bakom ratten. Var rätt nyligt en sån som for av vägen ren tur att han inte körde ihjäl någon. 

    Det stämmer ju inte alls med Colorado, där minskade konsumtionen bland ungdomar, då det blev svårare att få tag i cannabis.
    Och tonåringar har en lägre prevalens pga det.


    Enligt vem?

    " The limited available data for Colorado and Alaska show no obvious effect of legalization on youth marijuana use."

    https://www.cato.org/publications/policy-analysis/dose-reality-effect-state-marijuana-legalizations

    o
    ch då var användningen redan ganska hög innan legaliseringen.
Svar på tråden Hur länge syns cannabis i urinen