Inlägg från: Anonym (TS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TS)

    Killar, tröttnar ni?

    Killar, om du har en tjej som har svårt att komma, kan komma men det tar tid, tröttnar ni då tillslut på att försöka? Jag tänker att sex blir mer jobbigt än skönt så nu hellre låter bli och runkar istället?

    Och hur länge är för länge enligt dig? Att det tar 10, minuter,15 minuter, 30 minuter? Då pratar jag alltså klitorisstimulans på ett eller annat sätt, smek eller slick.

  • Svar på tråden Killar, tröttnar ni?
  • Anonym (TS)
    Anders 386 skrev 2020-09-02 15:53:47 följande:

    Ja, visst kan man tröttna, det har hänt många gånger - men att ge sin partner orgasm är viktigare, därför fortsätter man ändå.


    Men gör det då att du drar dig lite för att ha sex med henne nästa gång. Att det kan bli lite för jobbigt och att du därför väljer att runka när du är kåt istället för att ta initiativ till sex med henne? Att sexet får vänta till nån gång när du har mycket ork och energi.
  • Anonym (TS)
    Tukt skrev 2020-09-02 19:32:44 följande:

    Tror du behöver hitta "nyckeln" till hur hon fungerar. Visst, för en del tar det tid. 

    Men ofta kan det ju handla mer om hur man bygger upp saker, eller specifika behov. Bara din känsla av att tröttna, riskerar hon att känna av och där med stressa upp sig, vilket i sin tur ofta gör det svårt att komma.

    Har du någon gång bett henne ge sig själv en orgasm? Hur lång tid tar det då?


    Nu är jag tjejen i fråga och inte den som tröttnar. Har heller ingen som uttryckligen sagt att de tröttnar men jag får känslan ibland.
  • Anonym (TS)
    Anonym (svårt att komma) skrev 2020-09-03 15:06:48 följande:

    Jag är man och har svårt att komma.

    Jag skulle antagligen älska att vara med en kvinna som hade samma problem. Min fru har väldigt lätt för att komma, så hon kommer flera gånger och jag kommer kanske inte alls...


    Spännande, det hör man inte lika ofta om. Har du lika svårt att komma när du runkar själv eller är det just när du är med en kvinna det blir svårt?
  • Anonym (TS)
    Anonym (Q34) skrev 2020-09-03 15:46:17 följande:

    Nu har jag bara legat med 3 män i mitt liv, alla längre relationer, och dom har då alla varit "suckare" som tyckt det har varit skitdrygt att jag tar sån tid på mig att komma. Men det blir nog så att det "låser sig" när man vet att dom pillar järnet, hårdare och hårdare och fortare och fortare, i hopp om att jag ska komma så att det äntligen blir deras tur, om ni förstår hur jag menar. Dom män jag haft har alla tröttnat till slut, och jag nog faktiskt gett upp om min förmåga till "snabb orgasm", så vi till slut nästan skitit i att försöka få igång mig utan fokuserat mest på honom istället.

    Synd, då jag faktiskt trots det tycker om sex men vet inte...det kanske sitter så djupt rotat i skallen nu så det är försent att "låsa upp mig" igen. :/


    Ja, det där med hårdare och snabbare förstår jag inte. Tror de att det ska gå fortare för att de kör på så man får skavsår? Vad hände med känsla, variation och ömhet?
Svar på tråden Killar, tröttnar ni?