Inlägg från: Anonym (styrkekram) |Visa alla inlägg
  • Anonym (styrkekram)

    Hur vet man när det är dags att gå?

    En tuff situation absolut. Kanske du/ni skulle söka hjälp med dessa känslorna. Att gå till en parterapeut tillsammans eller sjäv kan hjälpa. Jag har varit tillsammans med min man i 16 år och älskar honom över allt. Vi jobbar på vår relation hela tiden. Självklart ändrar sig en relation genom åren och alla går igenom svackor. Tror det viktigaste är att ha tid tillsammans bara ni. Gör nått spännande ni aldrig gjort förr. Skaffa en barnvakt, drick vin och prata och skratta tillsammans. Har man sedan försökt vad man själv tycker "allt" och det fortfarande inte räcker är det dags att gå vidare- men som fler har skrivit- gräset är inte grönare på andra sidan och passion och nyförälskelse kan fort gå över. Lycka till!

  • Anonym (styrkekram)
    Anonym (Separerad) skrev 2020-09-03 11:11:00 följande:
    Hur jobbar ni för er relation och hur kan du beskriva relationen nu efter 16 år? Hur har den förändrats genom åren?
    Det viktigaste är väl att båda vill det, alltså jobba för relationen och kärleken. Att man förstår med sig själv att livet generellt kan vara tufft och att man stöttar sig på varandra och kanske måste man inse att mycket kan  påverka en relationen på ett negativt sätt och att man tillåter sig känna efter när det blir tufft.
    Vi är 36 båda två. 

    Vi prioriterar varandra och vår tid tillsammans. Vi pratar om allt, alltid- hur svårt det än kan vara! Vi reser, har som fast att vi lagar mat och tillsammans på fredagar, tänder ljus och dricker vin och pratar till långt in på natten
    Självklart förändrar sig relationen genom åren, man blir mer säker på varandra och sig själv och den där passionen eller nykärleken- kalla det vad man vill har utvecklat sig till en ren respekt och djup kärlek för hur min man är som person. När jag ser på honom känner jag bara en sån enorm stolthet.
    Jag har sån otrolig respekt för honom och han för mig. 
Svar på tråden Hur vet man när det är dags att gå?