Inlägg från: Anonym (Swing for fun) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Swing for fun)

    Någon som har gått kursen Gudomlig njutning?

    Ärligt talat så upplevde vi denna kurs som rejält tramsig och ett slöseri med pengar och tid.

    Har haft betydligt större utbyta av vanliga kvällar swingersklubbar och på andra kurser i intim massage, tantra och liknande.

  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (Lite nyfiken) skrev 2020-09-04 11:34:01 följande:

    Tack för svar! Jag gissar att du och din partner är lite mer erfarna än oss. Att gå på swingersklubbar låter visserligen spännande, men är inte aktuellt för oss då vi inte känner oss mogna för det (den av oss kanske, men absolut inte den andra...) Men för oss som är novisa inför detta med nakenhet och sexualitet inför andra, tror du att kursen kan vara ett bra sätt att få in lite mer lekfullhet i sexlivet?


    Tyvärr nej. Är man inte bekväm med nakenhet på en Swingersklubb så förstår jag ärligt talat inte hur det skall kännas bekvämare på en kurs. Mitt råd är att om man är ute efter lekfullhet så kurser av typen Tantrickink betydligt bättre och den kursen gör man lika påklädd som på en kickoff med jobbet. Röra och berörs och andra liknande kurser är också trevliga men då måste man vara bekväm med att nakenhet och att visa upp sina intima delar inför andra. Det är en myt att man springer omkring naken och att alla har sex med alla på swingersklubbar.
  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (Lite nyfiken) skrev 2020-09-04 12:22:41 följande:

    Jag tänker att skälen att gå en sexkurs och gå på swingersklubbar nog är väldigt olika, så också de aktiviteter man gör. Tänker också att beskrivningen av kursen understryker valfriheten i om man vill vara naken eller ej och om hur mycket man vill göra övningar.

    Men intressant input du har, bra med andras aspekter. Jag får helt enkelt återkomma efter kursen med hur det gick för oss!


    Ja men om ni också tänker vara påklädda och bara göra delar av övningarna då känns Netflix och tv-soffan som ett klart mer prisvärt alternativ. Men som sagt ert liv, era pengar och era val.
Svar på tråden Någon som har gått kursen Gudomlig njutning?