Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!

    Ditt största problem är att du lever med en man som blir arg och skriker på bebisar...

  • Drottningen1970
    smölan skrev 2020-09-04 18:15:42 följande:

    Oj, vad du tog mycket för givet här.

    För det första, blir du aldrig någonsin arg på dina/ditt barn när du tex är trött eller frustrerad?

    Har du aldrig någonsin höjt rösten?

    Tycker du kan ta dina fördomar o din tro att du kan tolka min text utefter hur min man är av en text skriven mitt i natten av en mamma med sömnbrist, o köra upp dem nånstans.

    Du har ingen aning om ett skit.

    Och vet du vad. Även jag blir arg o har höjt min röst åt mina barn. Men vet du vad? Jag är inte ensam. O det vet du med. Låtsas inte vara nån "duktiga mamman" här.


    Nej jag har aldrig blivit arg på en bebis och i det här fallet är det ju dessutom pappan som blir arg och höjer rösten mot bebisen fast han knappt tar något ansvar alls för nätterna. Och jo det är ett enormt problem om man som förälder inte vågar dela ansvaret med den andra föräldern av rädsla för att denne ska skrika år bebisen eller lämna barnet att gråta och istället går under av sömnlöshet. Oerhört problematiskt.
  • Drottningen1970
    smölan skrev 2020-09-04 18:41:07 följande:

    Du har verkligen feltolkat så jävla mkt.

    Tänker inte ens försöka förklara för dig. O att du aldrig skulle ha blivit arg på en bebis, det tror jag inte på. Men visst, om de är så, grattis! Då är du den enda jag någonsin hört talas om som aldrig någonsin blivit arg o frustrerad.

    Sen kan du gärna sluta skriva att jag är rädd för att min man ska SKRIKA åt vår son. Det har jag aldrig skrivit ens en gång. Jag skrev höja rösten alt gå därifrån o låta bebisen gråta/skrika

    Du kan höja rösten utan att skrika, men det vet väl inte du eftersom du "aldrig" blivit arg på en bebis.

    Lämna gärna min tråd.


    Är det inte ganska illa att höja rösten och lämna barnet att gråta i din värld? Att ni pga pappans dåliga uppförande inte kan dela på ansvaret ÄR problemet vare sig du vill inse det eller inte. Nej det är inte alls vanligt att höja rösten åt en bebis.
  • Drottningen1970
    S23 skrev 2020-09-04 19:00:41 följande:

    Förlåt med vad lever du i för värld? Så glad att ts själv förstår att det du säger är totalt struntprat.

    Det tas tom upp på föräldrautbildningen att de allra flesta föräldrar någon gång känner att de vill kasta ut sin unge genom fönstret och att man i det läget skall lägga barnet på en plats hen inte kan skada sig, exempelvis i spjälsäng, och lugna ner sig i ett annat rum.

    De är väldigt noga med att detta är normalt och att man inte är en hemsk människa som känner så.


    Känna och gapa mot är två olika saker. Och anledningen till att de ger rådet att gå ifrån är för att förhindra att en förälder som är utomsig istället i värsta fall skakar barnet istället. Det innebär inte aty dey är mer eller mindre normalt att gapa på en bebis. Gör man så behöver man söka hjälp i sin föräldtaroll.
  • Drottningen1970
    smölan skrev 2020-09-04 19:01:53 följande:

    Vet du vad bvc o läkare rekommenderar föräldrar att göra som har barn med kolik? Exakt det. Gå ut ur rummet, låta barnet skrika o så man kan samla sig.

    Det kan alla föräldrar stöta på o behöva.

    Men jag bad dig om en sak. Lämna min tråd.

    Min man har erbjudit sig flera gånger att avlasta mig på vilket sätt jag än behöver, så du behöver inte dra dina jävla förutfattade meningar utifrån en text där jag inte direkt skrivit hela mitt liv o hur dagarna ser ut hos oss, eller har jag gjort det? Har jag skrivit att han saknar ansvar över sin son? Nej det har jag inte.

    Lämna min tråd. Svar från mig får du inge mer, för du sitter inne med så sjukt mkt förutfattade meningar när du inte har en jävla aning.


    Detta rekommenderas som en nödåtgärd när alternativet kan bli att man skadar barnet. Förstår inte varför ni tolkar det som nåt som är normalt bland större delen av föräldrarna. Då har ni missförstått saken.

    Jag har absolut inga förutfattade meningar än det du själv berättat. Att du håller på att gå under av sömnlöshet och inte kan avlastas av pappan eftersom denne blir fort arg och gapar på bebisen. Det anser jag vara ett stor problem som behöver åtgärdas.
  • Drottningen1970
    smölan skrev 2020-09-04 19:02:52 följande:

    TACK!!! En NORMAL verklig förälder som inte låtsas vara felfri. Tack


    Det är ett tämligen långt steg mellan Vara felfri till Bli arg på bebis..
  • Drottningen1970
    smölan skrev 2020-09-04 19:13:57 följande:

    Du behöver söka hjälp.


    Jag utgår som sagt enbart ifrån exakt det som du själv berättat.

    Om pappa skulle kunna samla sig så att du kände dig trygg med att lämna över till honom så skulle du få sova mer och det som idag känns som ett oöverstigligt problem skulle bli hanterbart.

    Obegripligt varför du är så otrevlig mot mig. Handlar antagligen om din sömnbrist.
  • Drottningen1970
    smölan skrev 2020-09-04 19:24:33 följande:

    Men du, du är ju från en helt annan tidsepok, så jag förstår att man kanske lärde ut annorlunda på din tid. Men vänligen lämna denna tråd nu. Jag förstår inte varför du inte slutar skriva när jag bett dig dra flera gånger. Vad är det för behov du har av att upprepa dig? Har din man lämnat dig för en yngre så du är så jävla bitter så du måste sitta o tracka ner på min man? Som du inte vet ett skit om, utan du bara antar att han har aggressionsproblem.

    Vet du vad du skulle behöva? Ett skjut. Eller åtminstone en dildo. Så kanske du blir lite trevligare i tonen o kan komma med tips o råd som alla andra som kan hålla sig till o dessutom som har en verklighetsuppfattning.


    Nu är det ju så att du inte lan diktera vem som skriver i din tråd. Däremot har du ju själv valet att sluta läsa och svara på det jag skriver. Jag har delat med mig av min uppfattning av situationen då du efterfrågat råd. Jag har inte varit otrevlig på något vis. Du har valt att svara med otrevligheter och personangrepp och nu även sexualiserade förolämpningar bara för att du inte håller med. Det är lite bekymmersamt måste jag säga. Kan ju vara så att din livssituation och sömnbrist orsakat detta hos dig, men en tanke som osökt slår mig i detta läge är att barnet faktiskt sover otryggt för att både du och pappa är instabila och har nära till agressivitet?
  • Drottningen1970
    S23 skrev 2020-09-04 19:44:57 följande:

    Nu måste jag bara säga att jag uppfattar det som att du tagit i lite väl hårt mot ts man. Och också att ingen normal människa höjer rösten åt sitt barn. Ta till dig av det vi skriver. Det är snarare regel än undantag oavsett om du inte tror det.

    Jag vill däremot hålla med dig om att ts i sin sista kommentar gick över alla gränser. Låt oss hoppas att detta beror på sömnbrist, vilket jag oavsett inte tycker är en godtagbar anledning till att bete sig så.


    Jag har förvisso aldrig sagt att ingen normalt människa skriker åt sin bebis. Det jag säger är att det inte är en norm. Nåt som de flesta gör. Även normala månniskor kan under press göra onormala saker. Det är månskligt, men då måste man försöka åtgärda det problemet istället för att luta sig tillbaks och tänka att det är ok, för att det kan hända alla. Jag vidhåller att problemet uppstår för att paret pga pappas problem att bli arg fort på barnet som skriker, då de annars skulle kunna dela på bördan och båda två få sömn som man klarar sig på utan att bli galen.
  • Drottningen1970
    S23 skrev 2020-09-04 20:08:38 följande:

    Och då kan jag ju säga att BVC hävdar att i princip alla föräldrar nåhon gång höjer rösten åt sitt barn.

    Jag tycker du attackerar ts partner i onödan. För det han känner är högst normala känslor som i princip alla föräldrar nåhon gång känner.

    Det betyder inte att man inte kan jobba med sina känslor. Men att säga att pappan är dum som inte tar barnet är inte lösningen. Faktum är att pappan blir frustrerad. Då är det lämpligare att ts tar barnet till dess att pappan klarar av att hantera det.


    Har aldrig sagt att pappan är dum och håller helt med om att det är bättre att TS då tar barnet under rådande omständigheter.

    Däremot menar jag att det inte är något de kan låta bli att Åtgärda. Att pappan pga sina problem inte kan avlasta på natten orsakar ju uppenbarligen stora problem. Om man fort blir arg på en bebis som skriker så behöver man söka hjälp för det. Det finns föräldrakurser där man kan få metoder och strategier som INTE handlar om att lämna bebis att gråta.

    Detta handlar ju uppenbarligen inte om nåt enstaka tillfälle där pappa blir arg utan något som pågått och pågår och som gör att TS får ta ensamt ansvar för barnet som har det jobbigt med sömnen.
Svar på tråden Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!