• Anonym (eee)

    Hjälp mig tolka honom diagnos,?

    Ni är ju inte rätt för varann. Ganska tydligt eftersom han lämnat dig flera gånger, tom innan graviditeten. Han har nog svårt att stå vid sitt ord när du blir så ledsen och så tänker han att "jo, men det funkar nog ändå". Men sen inser han att känslorna inte är 100% och då försvinner han igen, sne får han kanske dåligt samvete och så går det runt så där. 
    Du ska givetvis inte hålla på och försöka ändra dig för hans skull (och uppenbarligen hjälper det ju inte heller, eftersom han alltid gör slut ändå). 

    Du behöver bryta denna galna cirkel. Hem till dig själv, se till att han betalar underhåll som han ska, och sen får du ta hand om barnen. Vill han vara aktiv pappa får han väl flytta till din stad.

  • Anonym (eee)

    Det där att det gått så fort och du blev gravid, det är ju liksom det klassiska "don't do it" - så svårt att hålla ihop om man får barn när man knappt hunnit få en grund att stå på i relationen först. Att bo så långt ifrån varann hjälper knappt heller. Under förälskelsefasen kan man känna (eller tro sig känna) vad som helst och också lova nästan vad som helst, men han är uppenbarligen förbi det där nu och insett hur han känner på riktigt. 

Svar på tråden Hjälp mig tolka honom diagnos,?