• Anonym (E)

    Hjälp mig tolka honom diagnos,?

    Hade också en pojkvän för några år sen som var otroligt hattande fram och tillbaka. Hade turligt nog inga barn ihop. Men för hans del handlade det om att han inte kände att vi var helt ?rätt? och att han ville vara singel (hålla på med andra) men ångrade sig sedan pga ensamhet och att singellivet inte blev så roligt som han tänkt. Han kom alltid tillbaka med svansen mellan benen och hade de ?bästa? förklaringarna varför han gjorde som han gjorde och sedan kom tillbaka. Så otroligt velig person som från en dag till en annan verkligen kunde förändras helt. Otroligt stressande och otrygg tillvaro att vara i, självkänslan sjönk till botten. Dessutom höll han på med andra bakom ryggen men det är en annan femma.

    Det jag ångrar i dagsläget och även ibland får sån ilska för, är ett jag tillät honom komma och gå som han ville och ändå släppa in honom igen. Det bröt ned mig totalt.

    Låt dig inte bli behandlad så, du är så mycket mer värd. När man väl slutat ha känslor för någon inser hur man felbehandlad man blev och att man tillät sig själv bli det.

    Kommer aldrig idag tillåta sånt beteende. Förstår att du är mitt i det och fortfarande har känslor. Men han förtjänar dig verkligen inte.

  • Anonym (E)

    Tycker inte heller det är rimlig förklaring att komma tillbaka ?för han ser hur förtvivlad du är?. Han utnyttjar dig och bryr sig inte om dina känslor. Ingenting blir bättre av ett backa av och han som han gör nu om han skulle bry sig om ditt mående. Antingen går han på riktigt eller stannar, inget jävla jojande. Psykiskt nedtryckande och egoistisk att behandla någon på det viset.

Svar på tråden Hjälp mig tolka honom diagnos,?