• Anonym (Nn)

    Present till tvåårig flicka, tips

    Vår dotter började älska dockor i den åldern. Så det hade jag nog köpt, t ex "Lillan" eller bebisdocka med tillbehör. Eller en dockvagn om hon inte har. Böcker är ju annars säkra kort. Play-doh eller duplo. Gosedjur. Ex hund som går i koppel som man drar eller med batteri eller Bamse eller hund/katt i veterinärväska. Leksaksmat, dockservice. Väska att lägga saker i, ryggsäck.

  • Anonym (Nn)
    Anonym (Ts) skrev 2020-09-06 22:32:52 följande:

    Tänkte köpa kläder först, för det står ju oftast både storlek och ålder i barnkläderna. Men blev osäker nu. Om man ska ge ett presentkort, vilka klädbutiker är det som gäller då?

    Polarn och pyret kläder har väl inte så många barn längre?


    Är hon normalstor så har hon storlek 92. Polarn och pyret är stora i storlek, h&m små. Du kan ju annars köpa storlek 98 så kan hon växa i det. Polarn och pyret finns kvar där jag bor. Bra kvalitet. Tycker Lindex och Åhléns är bra också. Sen finns det tyvärr inte så mycket barnklädesbutiker längre men mycket på nätet..
  • Anonym (Nn)
    Anonym (Ts) skrev 2020-09-06 23:27:18 följande:

    Funderade lite på en leopard-tröja. Dock var det dubbelstorlek 80/86 eller 92/98 vilket gjorde mig förvirrad.


    Ta 92/98, det brukar vara 2-3 år så det blir inte för litet iaf. Pop är fortfarande poppis på barn. Eftersom det är lite dyrare så inte lika vanligt som t ex hm. Som present uppskattas det därför extra.
Svar på tråden Present till tvåårig flicka, tips