Inlägg från: Anonym (4a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4a)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-24 20:56:20 följande:

    Försök att inte tänka på det, om någon informera vänligt att ni säger till när ni vill berätta om det. Dom kommer att ha askul med varandra ändå!! 

    Har ni försökt sen minsta blev 5?


    Ja nu är det ju inte många som vet men upplever själv att de väntar på besked snart...om när det bara krånglar så får jag ännu mer ångest :(

    Maken var inte redo innan minsta var 5, utan vi började så bebis skulle komma precis då minsta blev 6. Men det dröjde 7 mån och sen blev det inget bra av något... nu blir det minst 7,5 år mellan de yngsta beroende på när nu denna graviditet behagar komma... :/
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-24 22:05:53 följande:

    Bim 26/11. Därefter äl 12/12 om mensen håller sig till appen!


    Hur har det gått? Kommit någon blödning än? Hoppas inte :)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-25 08:40:23 följande:

    Vilka av er var det som har Äl nu i dagarna?


    Jag har när som helst. Har fått äggvitesekret så inväntar positivt ÄL test nu bara. Har bara ett test kvar i form av sticka såg jag nu. Fick akutbeställa nyss så hoppas de hinner komma imorgon.
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-25 11:31:18 följande:

    Ingen mens än men haft massa mensvärk nu till och från sedan förra veckan, bim imorgon men sedan vi började försöka har den kommit hur och när den vill så man vet aldrig riktigt när bim är:/

    Tog ett nytt test imorse för att se och det var negativt det med. Med första plussade jag på ÄL+11, vilket är idag som jag hade plussat isf. Bara att vänta till nästa ÄL och hoppas att det tar sig då! :)


    Okej men då finns ju hopp ännu ändå :) beror ju på när ägget fäster och det är ju olika på alla graviditeter. Hoppas hoppas:)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-25 11:36:16 följande:

    Förstår att du får ångest och blir stressad, stackars dig! Lättare sagt än gjort men försök ta det lugnt, slappna av och inte tänka på att någon vet eller väntar. Fortsätt sexa så mycket ni hinner så kommer plusset snart.

    Åh nej vad trist men tror inte den skillnaden spelar någon roll! Ert andra barn kommer tycka det är jättekul att få en bebis i familjen och bebisen kommer växa upp med en förebild att se upp till. Visst fick du ett plus men beklagligt ett missfall? Känns då som att du kommer plussa snabbt igen! Jag hoppas det innerligt så du slipper känna den stressen 


    Tack för dina fina ord, det värmer <3 jag försöker tänka på annat så gott det går, men det är svårt emellanåt... minsta barnet kommer garanterat älska sitt syskon när det väl kommer, och tycka det är jätteroligt trots åldersskillnaden. Ett brutalt upplevt ma i v 19 i somras och ett missfall i oktober. Hoppas lyckan kommer snart <3
  • Anonym (4a)

    Såhär såg ÄL stickan ut nu. Inte långt kvar va? Är inte jättevan stickor utan kör bara CB med glad gubbe istället :) cd 13 idag.

  • Anonym (4a)
    Anonym (Första) skrev 2020-11-25 15:59:05 följande:

    Det ser ju näst intill positivt ut, kanske så det bara kan vara timmar kvar. Vissa gånger har jag testat två ggr på en dag, om ett test nästan varit positivt på fm så har jag testat några timmar senare och då har det varit positivt. Så kanske kan vara så för dig också?


    Ja hade jag haft fler test hade jag testat ikväll igen, men hoppas jag får nya på posten imorn. Men visst ser det ut att bli positivt snart? Borde va ÄL imorn eller fredag då, som beräknat. Och så två veckors väntan sen...
  • Anonym (4a)
    Anonym (Första) skrev 2020-11-25 16:47:44 följande:

    Ja det ser ut att vara positivt väldigt snart.

    Håller tummarna och hoppas att detta är gången ni äntligen får ett plus på stickan som resulterar i en fullgången graviditet :)


    Så bra och få höra era erfarenheter om stickorna :) tack det hoppas verkligen jag med, och givetvis hoppas jag det blir av snarast för oss alla här i tråden också :)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-25 17:29:10 följande:

    Det där ser ut att vara positivt eller väldigt nära! Mys idag för att säkra upp det extra mycket kanske? :)


    Ja han ställer upp så länge det är nödvändigt ;) vi längtar båda efter lillasyster eller lillebror <3
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-25 21:31:27 följande:

    Känns skönt att vi kan stötta och kanske lätta bördan för varandra lite i tråden.

    Men fy juste, beklagar, fruktansvärt hemskt! :( Den kommer snart ska du se, håller med att äl-stickan såg väldigt positiv ut så ligg i så mycket ni kan och sen är det dom evighetslånga två veckorna! Jag har troligtvis, förhoppningsvis äl i helgen eller början av nästa vecka sen börjar nedräkningen för mig med.


    Ja det är verkligen toppen! Har ju bara maken att prata med annars och han är väldigt ointresserad tyvärr haha. Pratar också med min mamma,?en bara om hur orättvist det är. Att jagÄr en av de få det drabbar...men men bara att vänja sig och ta nya tag...

    Åh men då ligger ju du inte så långt efter mig, ska bli spännande att följas åt :)

    Har faktiskt en känsla av att nu jävlaranamma ska det bli av!! Vi får väl se hur det blir med det haha.
  • Anonym (4a)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-26 12:12:50 följande:

    Ja blir riktigt spännande denna månad, precis lagom till jul hoppas vi! 


    Ja det vore den bästa julklappen <3
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-26 14:27:50 följande:

    Tog ett nytt test imorse. Ett tidigt test som de likt alla andra tester visade negativt. Väntar bara in mensen nu. Längtar nu när man vet att det inte gick. Vill bara att den ska komma så tankarna slipper snurra runt i huvudet. Få andas lite och hoppas att det tar sig nästa gång.

    Längtan efter en bebis är enorm


    Men nej!! Så ledsen för din skull :?( såg ju ut som det skulle bli ett plus ju! Tråkigt...men hoppas mensen hoppar igång snart så du slipper vänta på att börja om iaf. Hoppas på en fin julklapp istället :)
  • Anonym (4a)

    Nu kom mina nya test och det var negativt:



    Visst borde det väl varit positivt igår kväll/i morse då som det såg ut igår? Isf ÄL idag!

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu