Inlägg från: Empa86 |Visa alla inlägg
  • Empa86

    BF Maj 2021 (stannar på fl)

    Åh va lurigt @Hunny B om det blir inställt, vet inte hur de ser på RUL. Hoppas du får gå!

    Ja tänk att det är omöjligt att veta hur länge bebis har tänkt att stanna i magen. Hoppas covid lugnat ner sig igen så att maken får följa med. Jag tror knappt min man fattat att vi ska ha ett barn till då han inte får följa med på något, svårt att vara delaktig på så vis i dessa tider.

  • Empa86

    Hej, är det fler som redan börjat sova dåligt om nätterna? Svårt att säga vad som stör, bebis har börjat härga en del i magen på nätterna men det är ingen större störning tycker jag. Nu har jag legat vaken sedan 02.10. Drygt som bara den. Ska man gå upp eller fortsätta försöka somna om är frågan..

  • Empa86
    Canama skrev 2021-01-06 08:23:15 följande:

    Här om natten var jag klarvaken Kl 03, tänkte nästan stiga upp men lyckades somna om. Hoppas jag får behålla sömnen ett litet tag till iallafall..... I slutet på förra graviditeten kunde jag stiga upp 04, men de gjorde inte så mycket för kunde ju vila på soffan sen. Denna gång blir de inte så med en 1,5 åring.

    I övrigt mår jag riktigt bra måste jag säga! Träningen fungerar oerhört bra och ingen foglossning. Vid dessa veckor sist hade jag sån foglossning att jag knappt kunde lyfta benen. Hoppas detta innebär att de inte blir lika illa denna gång. Tilläggs RUL denna vecka då de inte kunde se allt de ville sist.


    Ja det bästa är väl att bara kliva upp, blir ju lite svårt att sova ikapp med jobb och barn men det lär väl vara kroppen som ställer om sömnbehovet igen. Kändes ju dock lite väl långt innan bf :)

    Foglossningen går ganska bra för mig än så länge, får bara riktigt ont om jag gör något "dumt". Vi var i fjällen och jag hjälpte barnen med liften osv. Det kändes på kvällen kan jag säga.

    Hoppas att RULet går bra i veckan :)
  • Empa86

    Här går det också bra. Halsbränna och foglossning men det funkar :) Var hos Bm igår och alla värden såg bra ut.

    Har fixat vagn och babyskydd så ska väl ta tag i att tvätta och göra dem fräsch. Har inte fått någon feeling på att börja boa än men det kommer väl hoppas jag :)

  • Empa86

    Hej på er, är det någon som har erfarenhet av havandeskapsförgiftning? Har sen slutet av förra veckan haft en konstig huvudvärk och ser lite prickar då och då. Såg att det kunde vara symptom, ska till BM i morgon för att kolla blodtryck och uninprov. Är ju bara i v. 28 kan man gå med havandeskapsförgiftning i 10 veckor?

  • Empa86

    Hej igen, blodtrycket var lite högt men ändå okej och inget protein i urinet. Det kändes skönt iaf! Har läkartid till veckan då de ville kolla vidare. Är säkert någon migränvariant. Hoppas det ger sig, skulle kännas tungt att behöva gå hem från jobbet redan nu.

    Hur länge har ni andra tänkt jobba?

  • Empa86

    Planen var att jobba så länge det bara gick men redan nu börjar orken tryta så jag har lagt in ledighet från påsk. Hoppas att jag håller dit iaf.

  • Empa86

    Nu börjar det verkligen närma sig för oss alla. Fick åka hem från jobbet idag då jag fick massa förvärkar. Har fått det lite till och från nu på slutet. Mindre än 50 dagar kvar!

    Hur mår ni andra?

  • Empa86

    Hej, tänkte börja med hallonbladste om någon vecka. Fler som tänker testa/har testat tidiga?

Svar på tråden BF Maj 2021 (stannar på fl)