Inlägg från: Carolatom07 |Visa alla inlägg
  • Carolatom07

    Varför skriver folk bara om deras ointressanta relationer?

    Här finns något för alla. De som likt du och i viss mån även jag, inte är intresserade av att läsa om sådant kan ju hålla oss till mer intressanta trådar. Det heter ju inte Familjeliv för intet.

  • Carolatom07
    spetshatt skrev 2020-09-10 12:11:12 följande:
    Fast klarar inte människor av att lösa sina småproblem själva eller? Varför känner de att de måste vräka ur sig dem inför hela Sverige och slösa folks tid med skiten. Det finns absolut ingenting som stimulerar, utvecklar en övh. Det är som gröt för dom utan tänder ska kunna tugga, knappt något tuggmotstånd övh. Så fruktansvärt tråkigt att man blir ju deprimerad bara man loggar in här. Hur kan folk vara så tråkiga?? Helt oförståeligt för mig, de är som robotar som bara har matats in med information som de sedan repeterar. Noll känsla, noll personlighet, ingenting eget. Egna åsikter, tankar osv. Inget sånt. Och det är ju sjukt? Rent objektivt är det ju sjukt. Om folk kanske kunde vara lite mer personliga med sina tankar om världen , så man kände att wow här finns det ju intelligenta, riktiga människor med faktiska själar. Alltså jag har svårt att se högre kvalitéer hos folk på FL för de skriver bara samma skit hela tiden och jag tycker det är oroväckande
    "Inför hela Sverige" Det är ett fåtal av alla medlemmar här som dagligen är aktiva på forumet. Och förmodligen då de som är intresserade av att få ta del av andras liv och komma med input och feedback. De flesta bryr sig nog inte.

Svar på tråden Varför skriver folk bara om deras ointressanta relationer?