• Xenia

    Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!

    "Har jag dåligt samvete för den bedragna? Nej, det har jag inte. Det är inte jag som inte är kvinna nog att behaga min man. Det är inte jag som orsakar att han hoppar över till det grönare gräset. Se till att vattna din egen gräsmatta tänker jag."

    Du verkar ha en överdrivet hög uppfattning om dig själv och motsvarande låg uppfattning om andra. Du är en narcissist utan minsta solidaritet eller empati med andra kvinnor. Av någon anledning vill du nedvärdera dina älskares fruar (är det ett förkrympt samvete som får dig till det?).

    Att män (och kvinnor) är otrogna är inte den bedragna partens fel. Det beror på att de är sugna på omväxling och uppmärksamhet.

    Du tycks se på kvinnor som en slags kurtisaner som ska behaga männen. Lyckas de inte med det så får de skylla sig själva. När det är männen som saknar moral och självdisciplin.

    Jag antar att när du blir gammal kommer du att vara rätt ensam. Men du får väl trösta dig med alla otrogna män som utnyttjat dig/du utnyttjat. Du väljer sex i stället för kärlek. 

     

  • Xenia

    TS är en riktig "attention whore". Varför annars starta tråden? Hon älskar att få uppmärksamt, skryta om sina erövringar och provocera. Antar att hon inte kan göra det för vänner och släktingar så hon gör det här.

  • Xenia

    Du har alltså barn. Undrar vilken moral du lär dem? Allt är ok så länge man själv har kul? Man ska inte ta hänsyn till andra?

    Men om din son en dag är förtvivlad för att hans flickvän/fru är precis som du och prioriterar sig själv och därför är otrogen, kommer du att säga att det beror på att han inte var tillräckligt bra i sängen?
    Eller om din dotter blir förtvivlad för att hennes pojkvän/man är otrogen?

    Nej, då kommer du förstås att fördöma den otrogna flick/pojkvännen och visa empati för ditt barn. Får man hoppas. Men för andra kvinnor har du ingen empati.

    Min man är inte otrogen så jag oroar mig inte för såna som dig. Men jag är feminist och föraktar verkligen kvinnor som är så osolidariska mot andra kvinnor. Den sorten som bara vill behaga män och triumferar när hon får dem att bedra sina fruar/sambor. Den sorten som struntar i att detta kan drabba även oskyldiga barn.

  • Xenia
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-12 16:40:52 följande:
    Jag är inte otrogen mot någon.

    Varför frågar du mig frågor som du sedan själv besvarar med gissningar om hur jag skulle reagera i ett fiktivt skeende?

    Kan mannen inte ta ansvar för sina ungar så ska väl inte jag behöva göra det heller! 
    Jag har tagit ansvar för mina barn i många, många år och har aldrig lagt över det på någon som inte ens vet vilka de är.
    Men du söker dig till gifta män som då blir otrogna. Du bryr dig alltså inte om andra människor. Du verkar rätt iskall.

    Du svarar inte heller på mina frågor, du skulle ju svara på andras frågor?

    Upprepar:
    Du har alltså barn. Undrar vilken moral du lär dem? Allt är ok så länge man själv har kul? Man ska inte ta hänsyn till andra?
  • Xenia

    Varför startar man öht en tråd?

    1. Man har ett problem och vill ha råd
    2. Man vill diskutera något
    3. Man vill att folk ska fråga en, "Jag är X, frågor på det?"
    4. Man vill provocera, aka trolla 

    Ni får själva bedöma vilken sort TS är.

    Orsaken till att folk analyserar TS är förstås för att hon inte vill lämna någon förklaring till sitt handlande. Hon vill bra skryta om hur bra hon har det och slänga skit på de otrogna männens fruar. Jag tycker det verkar hyckleri att först skriva provocerande och sedan sätta sig på höga hästar, typ ni är bara dumma så jag svarar inte på era frågor.

Svar på tråden Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!