Inlägg från: Anonym (Älskarinnan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Älskarinnan)

    Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!

    Anonym (Vanna) skrev 2020-09-12 12:25:12 följande:

    Det du gör är inte så mycket annorlunda än en prostituerad eller eskort gör. Skillnaden är att du inte får betalt. Jag är rätt säker på att männen du ligger med uppvaktar och uppmuntrar dej för att fortsätta ha dej på kroken och får dej att tro att du är utvald som deras sexfantasi. Sanningen är för dom är du inget än ett hål dom kan tömma sej utan några motkrav.

    Nu skriver du att det är så du vill ha det så jag antar att det är en win win situation. Så fortsätt om du vill men ha med i beräkningen att det inte bara är mannen och den bedragna kvinnan som kan komma att få betala ett högt pris. Även du kommer att få göra det så småningom. Den dagen du stadgar dej och kanske bildar familj kommer det här att gnaga inom dej och du till skillnaden från mannen kommer inte ha någon att ventilera det med. Ingen har sympatier för älskarinnan. Det känns nog inte så nu, men tro mej jag vet. Så var beredd att i framtiden betala ditt pris.


    "Den dagen du stadgar dig och kanske bildar familj", den dagen ligger i det förflutna. Jag har de barn jag önskar, och de är alla myndiga/vuxna numera.

    Jag har inget sådant att oroa mig för helt enkelt. Och jag kommer högst troligt leva som singel länge, länge. Om inte för alltid.

    Sen förstår jag såklart att detta lyxliv inte kommer vara för alltid.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Pope Joan II skrev 2020-09-12 12:44:04 följande:
    Smaskiga detaljer? Du är alltså oförmögen att redogöra för vad du menar med uttrycket "behaga män" utan att använda dig av smaskiga detaljer? Vad märkligt inkapabelt.
    Eller också angår det dig inte.

    Jag vet du av erfarenhet i detta forum att ditt främsta mål är att trycka till andra, men du kan ge upp med mig. Du har inte en chans att lyckas, oavsett hur mycket nedsättande du skriver och vilka dåliga egenskaper du klistrar på mig.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (Frun) skrev 2020-09-12 12:44:20 följande:

    Jag har blivit bedragen av min man, för honom var du bara en bekräftelse för hans ego och någon som råkade komma i hans väg när vi hade en jobbig period.

    När jag kom på honom ångrade han sig och var livrädd att bli lämnad för det är mig han älskar. I hans ägon är du bara en hora och samma dag som jag kom på honom bröt han all kontakt, han förklarade inte ens för dig varför utan bara raderade och blockade ditt nummer i mobilen.

    Du var en leksak och du är utbytbar, du kunde ha varit vem som helst som råkade träffa honom just då. Hoppas det gamla russinet smakade bra så länge smaken varade i munnen, det hade lossnat från kakan och låg bara och skräpade på ugnsplåten ändå så det är inget jag saknar :)


    Sånt kan såklart hända, även om det inte hänt mig. Ännu.
    Men om det gör det så spelar det ingen roll.
    Mina "äventyr" har inte mitt privata nummer heller.
     
    Behåll din otrogna karl du, men inbilla dig inte att det var en engångsföreteelse bara. Och se till att använda kondom, det är inte säkert att nästa älskarinna kräver det. (Vilket jag gör. Utan kondom, inget sex.)
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (Amelia) skrev 2020-09-12 12:53:16 följande:
    Vad man anser vara "russinen ur kakan" varierar utifrån smak och preferenser. Vad man vill ha ut av en relation varierar. Du verkar föredra hett sex med No strings attached. Inget fel med det. Av ren nyfikenhet undrar jag om det specifikt måste vara med en gift man? Om du gillar spänningen med det eller om det räcker att personen i fråga ger dig en spännande kravlös relation?
    Nej, han måste inte vara gift. Eller upptagen för övrigt.
    Men det är enklare då, då riskerar jag inte lika mycket att han vill ha mer i förlängningen.

    Men visst, det räcker med en spännande kravlös "relation". Skulle inte kalla det en relation men visst. 
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (G) skrev 2020-09-12 12:54:42 följande:

    Det finns fler kvinnor som du där ute. Om du skulle stadga dig, jag förutsätter att du inte skulle ha några problem att han (eller du själv) lekte kravlösa lekar med andra?


    Jag kommer högst troligt inte att stadga mig igen.

    Men om... jag vet inte. Det tar jag när och om det blir aktuellt.
    Jag är nog med på en öppen relation men då kräver jag att vi är 100% ärliga mot varandra. 
    Och att det alltid används kondom på våra äventyr.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (Maria) skrev 2020-09-12 12:58:28 följande:
    Jag köper inte ditt resonemang att någon råkade bara komma i vägen när ni hade det dåligt. Det är fan den sämsta ursäkten, din man hade ett eget val men ändå gjorde han valet själv. Det du beskriver är typiska ord från kvinnor som blir bedragna. Han lyckades i alla fall bedra dig och fick det han ville.
    Precis så är det.
    Det är synd att "frun" inte inser det.

    Och som jag skrev, det lär hända igen när solen inte skiner över paradiset.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Drottningen1970 skrev 2020-09-12 12:59:55 följande:
    Ditt resonemang bygger på att män är otrogna för att deras fru inte kan tillfredställa sin man. Det är ett felaktigt och barnsligt resonemang.
    Nej, det är det inte.
    Du förstår inte, du gör verkligen inte det.
    Och det förvånar mig för du brukar vara rätt klipsk och vaken. Obestämd
  • Anonym (Älskarinnan)
    Drottningen1970 skrev 2020-09-12 13:01:58 följande:
    Vilken obehaglig man du verkar ha. Först är han otrogen och sedan avfärdar han kvinnan som en hora. Och honom vill du behålla...
    Haha, fast här var du ju med!

    Och jag håller med, hennes man är en horbock. Vill hon leva med en sån så är det ju ändå ok...
  • Anonym (Älskarinnan)
    Xenia skrev 2020-09-12 13:06:49 följande:

    "Har jag dåligt samvete för den bedragna? Nej, det har jag inte. Det är inte jag som inte är kvinna nog att behaga min man. Det är inte jag som orsakar att han hoppar över till det grönare gräset. Se till att vattna din egen gräsmatta tänker jag."

    Du verkar ha en överdrivet hög uppfattning om dig själv och motsvarande låg uppfattning om andra. Du är en narcissist utan minsta solidaritet eller empati med andra kvinnor. Av någon anledning vill du nedvärdera dina älskares fruar (är det ett förkrympt samvete som får dig till det?).

    Att män (och kvinnor) är otrogna är inte den bedragna partens fel. Det beror på att de är sugna på omväxling och uppmärksamhet.

    Du tycks se på kvinnor som en slags kurtisaner som ska behaga männen. Lyckas de inte med det så får de skylla sig själva. När det är männen som saknar moral och självdisciplin.

    Jag antar att när du blir gammal kommer du att vara rätt ensam. Men du får väl trösta dig med alla otrogna män som utnyttjat dig/du utnyttjat. Du väljer sex i stället för kärlek. 

     


    Tack för din kommentar.

    Jag ser på mig själv som en högst ordinär person, en person som dock har en dragningskraft från män. 
    Jag leker med dessa män, vad deras fruar/partners är för människor är jag inte intresserad av.

    Ditt försök att ge mig dåligt samvete lyckades alltså inte.

    Varför skulle jag vara ensam när jag blir gammal menar du? Tror du att jag informerat mina barn om detta lilla nöje? OCh tror du att de skulle  avsäga sig kontakt med mig pga detta?
    Kan informera dig om att så inte är fallet.

    Resten är inte värt att bemöta.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (G) skrev 2020-09-12 13:29:45 följande:
    Du lär välja öppen relation. Ska logiken du driver gå ihop kan du inte vare sig förbjuda eller hejda din man att leka med andra. Det kommer alltid finnas kvinnor som du villiga att leka, precis som du gör nu med gifta män.
    Vilket var det jag skrev.
Svar på tråden Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!