Inlägg från: Anonym (Älskarinnan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Älskarinnan)

    Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!

    Anonym (Vendela) skrev 2020-09-13 15:56:52 följande:
    Det här är också sorgligt. Du tänker att du vill i alla fall inte vara fru och mor så då är allt tipp topp. Men det finns en dimension till. Det är skitsamma vad du inte vill ha av honom, det som betyder något är vad han använder dig till och hur han ser på dig. 
    Vet du vad?

    Jag kunde inte bry mig mindre om vad du inbillar dig.
    Jag har haft älskare som lämnat sin familj för min skull, tyvärr. För jag ville inte ha honom.

    Hur han såg på mig kan du fundera på. 
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (Vendela) skrev 2020-09-13 16:28:30 följande:
    Precis, en. Det finns alltid undantag. Människor som är sjuka, krisar utöver det vanliga etc. Det betyder inte att det är så. Jag önskar faktiskt för din skull att du skulle tro mer om dig själv än att du är det ingenting du är idag. 
    Var skrev jag en?  Drömmer Flört
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (...) skrev 2020-09-13 17:53:09 följande:

    Känns det inte patetiskt att skriva ett sådant inlägg? Vad vill du med det? Om du är nöjd, så spelar det ingen roll att andra fördömer ditt beteende, för det är inget du är öppen för, uppenbarligen... Du är bara ute efter att provocera, känns som att du inte har mycket annat i livet att engagera dig i.


    En amatörpsykolog till ser jag, välkommen. Du är i "gott" sällskap med dina kollegor som också saknar utbildning i psykologi.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (...) skrev 2020-09-13 17:56:56 följande:
    Är detta något du på fullt allvar är stolt över? Men det är klart, det finns de som går på gatan, och är stolta över det!
    Nej, inget jag är stolt över. 
    Det innebar mest kompikationer.

    Skrev det mest för att vissa "lyckligt gifta" fruar här inne tror för mycket om sig själva.
    En dag kanske mannen kommer hem och levererar nyheten att han vill lämna henne för en annan... 
  • Anonym (Älskarinnan)
    nénuphar skrev 2020-09-13 18:32:47 följande:
    Det enda du synes vara är ju tvångsmässigt småprovokativ. Det blir nog bra för dig med. Lycka till med stadgandet eller ditt fortsatta behagfulla pippande. Nu är jag trött på att ge dig bebismat.
    Något stadgande lär det inte bli för min del, jag trivs för bra som singel och fri att göra vad jag vill.

    Hej då och tack för uppmärksamheten. 
  • Anonym (Älskarinnan)
    Avenia skrev 2020-09-13 18:58:19 följande:

    Fräscht att anklaga kvinnan för hans otrohet! Du går männens ärenden. Det är mannen som bedrar oavsett hur behaglig kvinnan är. Inse det. Det är inte en kvinnas jobb att se till att behaga sin man. Det är nya tider nu...

    Man är två vuxna i ett förhållande men du verkar anse att endast kvinnan har ett ansvar och att hon kan beskyllas för hans otrohet. Den dagen du blir bedragen (dina älskare har redan andra bakom DIN rygg!), kommer du då beskylla dig själv?

    Ligg med männen du, de hittar någpn annan sopa ändå, men kom inte med internaliserat kvinnoförakt.


    Vet du vad?
    Du har faktiskt missförstått precis allt.

    Lugna ner dig lite, det är inte bra för hälsan att hetsa upp sig för mycket i onödan.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (Glad hustru) skrev 2020-09-14 07:16:01 följande:

    MEN du tar väl inte hans pengar? Dom vill man ju att han bär hem.


    Tar hans pengar?
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (hi hi) skrev 2020-09-14 11:31:38 följande:

    Frågan är väl snarare hur mycket kul du har åt alla svar.


    Haha, jo många skratt har det blivit!
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (Frun) skrev 2020-09-14 07:43:23 följande:
    Älskarinnan avslöjar hur totalblåst hon är när hon inbillar sig att de gifta "framgångsrika attraktiva" männen tar med henne på konferensresor och stolt introducerar henne för kollegorna. Det är vederlagt att gifta män har högre status inom yrkeslivet och har större chans att befordras och bli chefer, men då visar man inte upp älskarinnan på jobbresan liksom.. Inom vissa kretsar av medelålders tunnhåriga b-säljare med Dressman-tröja och jeans kanske det är pk att roa sig med prostituerade på hotellet vad vet jag. Och som du säger, en 40-årig singel tvåbarnsmamma är knappast en statussymbol att skryta med ens som hora/älskarinna.

    Männen bedyrar förstås hur vacker hon är och hur mycket de åtrår henne och hon går på alltihop lättlurad som hon är. Män kan säga vad som helst för att komma innanför trosorna på en, det lär sig de flesta tjejer i tonåren. Men när självförtroendet är lågt är det förstås lockande att lapa i sig allt smicker och inbilla sig att hon är speciell.

    Vet du hur jag fick reda på att min man var otrogen? Jag råkade läsa ett meddelande han hade skrivit till en kompis där han berättade att han hade hoppat över skaklarna kvällen innan, tjejen var en bekant och han skrev till kompisen att hon var en hora sedan skrattade de åt henne. Inte det ädlaste av min kille att göra men så ser otrogna män på älskarinnan, ett billigt stycke kött som ligger med honom fast hon vet att han är i ett förhållande. Många män brukar skylla allt på kvinnan som vi vet, du Älskarinnan är tyvärr inget undantag så tro inte att du är bättre än Frun.

    Men det säger han förstås inte till dig, han ljuger dig full med lögner precis som han gör till frun när han kommer hem och du går på det. Du är precis lika lurad som frun men du ditt spån fattar det inte ens utan tror att du är fin och speciell. Hahaha.
    Anonym (Frun) skrev 2020-09-14 10:03:19 följande:
    Skuldbelägg inte mig för att min man var otrogen. Jag har mina skäl att stanna i relationen och jag förstår varför han var otrogen. Jag har varit otrogen själv också, men jag har aldrig varit älskarinnan som inbillar sig att hon är värdefullare eller bättre än frun.

    Åh herre... först erkänner din gubbe att han är en horbock, och sedan utför du samma handling. Vad blir du då? 
    Och som om inte det räckte så snokar du i hans privata konversationer. Ingen "råkar " läsa en konsversation, påstå inte det bara.

    Mina lekkamrater behöver inte ljuga mig full med en massa trams, vi vet båda vad vi vill ha och det räcker så.

    Vem vet, det kanske är mig han fantiserar om när han sätter på dig efter fredagstacon?
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (Japp) skrev 2020-09-14 10:41:19 följande:
    Jag skuldbelägger inte dig, det var inte min tanke. Men du och flera andra vill så desperat tala om för TS vad hon vill, tycker och tänker ang hennes roll som älskarinna. Hon har klart och tydligt talat om vad hon vill ha ut av att vara älskarinna.

    Jag säger inte att det hon sysslar med är okej, men hur svårt har vissa av er det med läsförståelsen? Hon skriver att hon är en alldaglig kvinna på 40+, då ramlar det in svar om att hon har ankläppar, fakefransar, plutröv mm. HUR kan man få det till det?
    De som blir så arga blir det för att de är osäkra i sina förhållanden.
    Om de nu hade det så rosenskimrande, varför svara ens i en tråd om otrohet?

    Låt de hållas, jag tycker de är underhållande i sina försök att svartmåla mig och ge mig en massa egenskaper som jag inte besitter. 
Svar på tråden Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!