• FasterOwe

    BIM Oktober 2020 - Första barnet

    Soff skrev 2020-10-04 08:18:37 följande:

    Tog ett gravtest idag bim-4. Förstås negativt. Det verkar ju inte kunna bli något annat :(


    Men :( <3

    Har ni gjort några koller?
  • FasterOwe
    Onewayticket skrev 2020-10-04 08:37:13 följande:

    Har bim idag eller imorgon, beroende på vilken app jag litar på. Tror mer imorgon, ingen mens än nämligen. Har dock mått så sjukt illa igår och nu på morgonen. Så testade. Vad tror ni? Med sonen fick jag inget plus förrän bim+3 så borde egentligen inte testa alls än...


    Kanske möjligtvis pyttelite på närbilden. Det lär ju stegras så det syns ordentligt om ett par dar isf. Håller tummarna!
  • FasterOwe
    Soff skrev 2020-10-04 08:52:38 följande:

    Näe vi har inte försökt så länge, men det känns som en evighet och man blir så uppgiven av alla negativa test. Om man undrar ju om nåt är fel, oavsett om det bara är värt femte försök.


    Plötsligt en dag kommer det vara positivt <3
  • FasterOwe
    Baconpie skrev 2020-10-05 12:39:52 följande:

    Idag på ÄL+8 så har jag såkallat fertilt sekret som är vattnigt! Det brukar jag bara ha kring ÄL. Känner mig konfunderad och försöker googla mig till om det är ett tecken på graviditet, men blir inte klokare. Hatar att känna denna ovisshet, vill bara veta hur det gått. Beräknad mens om 5 dagar.


    Men det kan det väl vara? Vad jag har läst kan man få rikligare flytningar åtminstone. Jag är också på äl+8 och tänker testa imorgon. Har känningar i brösten, molvärk och illamående. Känner mig verkligen gravid så jag lär behöva terapi om jag inte plussar den här månaden.
  • FasterOwe
    Baconpie skrev 2020-10-06 07:11:17 följande:

    BIM -4 idag. Tog ett test nu på morgonen som förstås var negativt. Suck! Bara att invänta tempdipp och mens nu då. Så less på att det aldrig blir vår tur. Några månader till och sen får vi påbörja utredning.


    Jag fick också - idag. Men bim-5 för mig. Har vi olika lång lutealfas?
  • FasterOwe
    Jenzia skrev 2020-10-06 07:57:07 följande:

    Då vill jag hänvisa dig till samma sak som jag skrev ovan <3


    Baconpie skrev 2020-10-06 09:03:10 följande:

    Vad tråkigt att höra! Som Jenzia sa så är det ju väldigt tidigt än. Jag läste en vetenskaplig artikel som visade att genomsnittet har implantation på äl+9, så då hinner det ju hända mycket på några dagar till för oss båda.

    Jag har haft lite kortare lutealfas senaste månaderna, 13 dagar. Oftast har jag haft låmg follikelfas med äl på dag 21-22, men denna månad skedde det på dag 14, så nu kanske jag får en ?normallång? cykel.


    Tack, känns bara så surt när jag har en massa symptom att jag inte bara kan plussa då! Men om jag nu är gravid så spelar det väl ingen roll, det tar ju ändå 9 månader tills barnet kommer.
  • FasterOwe
    Baconpie skrev 2020-10-06 09:03:10 följande:

    Vad tråkigt att höra! Som Jenzia sa så är det ju väldigt tidigt än. Jag läste en vetenskaplig artikel som visade att genomsnittet har implantation på äl+9, så då hinner det ju hända mycket på några dagar till för oss båda.

    Jag har haft lite kortare lutealfas senaste månaderna, 13 dagar. Oftast har jag haft låmg follikelfas med äl på dag 21-22, men denna månad skedde det på dag 14, så nu kanske jag får en ?normallång? cykel.


    Kan du dela länk till artikeln du läste? Det låter så konstigt att det ska vara dag 9!
  • FasterOwe
    Soff skrev 2020-10-06 13:20:08 följande:

    Mensen kom igång idag, 2 dagar tidigt. Jag misstänkte att den skulle komma tidigt denna gången dock då jag misstänkte tidig ägglossning. Jag tog ju gravtest bim-5 och fick negativt, plus att jag kände av att mensen skulle komma så jag har redan gråtit mina tårar för denna gången. Var helt knäckt i Söndags. Nu siktar jag in mig på 6:e försöket, som blir ganska snart nu då, eftersom mensen kom tidigt! Så det var ju på så sätt skönt att den kom nu.. 


    Styrkekramar <3
  • FasterOwe
    Baconpie skrev 2020-10-07 20:38:47 följande:

    Åh, känner med dig! Jag har beslutat mig för att vänta tills helgen och se. Nyss när jag kissade så fick jag rosa på pappret! Fattar ingenting, jag brukar aldrig blöda färskt blod på det sättet innan mens. Hoppas innerligt att jag fått en så kallad nidblödning.. men försöker att inte få upp hoppet för mycket.


    Ja hoppas det är en nidblödning!

    Jag testade negativt igen i morse. Nu har jag egentligen tänkt ge upp, men ska ta ett test på lördag så jag vet om jag kan ta ett glas med gott samvete.
  • FasterOwe
    LillaHjärtat2 skrev 2020-10-08 13:17:19 följande:

    Hoppar in här. 28år gammal. Första barnet. Försök nr 7. Missfall i v.6 i juni. BIM 4/10. Negativt gravtest på BIM och BIM+2. Är idag på BIM+4. Har fått lite bruna flytningar så antar att mensen kommer nu snart. Hur har ni som fått en försenad mens räknat ut nästa ägglossning? Känner mig ledsen och uppgiven att det antagligen inte blir någon graviditet denna månad heller :?(


    Fy vad tråkigt, när den är så försenad så hoppas man ju verkligen :(

    Vad jag har förstått så är mognaden av äggen hormonellt styrt och startar när mensen startar, det har stämt för mig att tänka två veckor efter mensens första dag oavsett när mensen kommer.
  • FasterOwe
    Geranium skrev 2020-10-08 10:52:40 följande:

    Nâgon här som vet om en urinvägsinfektion kan ha negativ pâverkan dâ man försöker bli gravid? Jag fajtas med en infektion sedan 5-6 dagar ungefär och vill helst undvika att ta antibiotika dâ det stâr i bipacksedeln att det kan pâverka när man är gravid eller försöker att bli gravid... Hoppas pâ att kunna bli av med den med mkt citronvatten och tranbärstillskott men än sâ länge hänger den kvar. Frâgan är alltsâ om själva infektionen kan pâverka mina försök negativt den här mânaden? 


    Det är inte så bra att gå runt med urinvägsinfektion, det kan få värre följder som i slutändan gör att det tar längre tid innan ni får barn, om du blir allvarligt sjuk. Dessutom är det varligt för barnet om du är gravid och har urinvägsinfektion. Bit i det sura äpplet och ta antibiotika är mitt råd. Håll ut, det kommer ett barn en vacker dag <3
  • FasterOwe
    Baconpie skrev 2020-10-09 09:58:03 följande:

    Tempen sjönk inte i morse, trots att jag har BIM i morgon. Blev föör hoppfull och tog ett test, var förstås negativt. Nu hoppas jag förstår lite att tempen håller sig uppe och att jag är en låghormonare. Men mer sannolikt lär jag väl få mens under helgen.


    Hur har det gått?
  • FasterOwe

    Jag fick också mens igår. Nu vet jag att jag inte kan lita på kroppens hittepåsignaler.

    Jag har faktiskt beställt rosenrot nu, tycker det är lite pinsamt men det ska åtminstone inte finnas några bieffekter vad jag har läst. Och det finns ju forskning som visar att det har positiv inverkan på depression iallafall! Kan behövas sånahär dagar.

    Tydligen ska rosenrot hjälpa de som inte har ägglossning att få det, och jag har ju snarare väldigt kraftig äl och enligt gyn många ägg som vill mogna samtidigt. Så är jag bara dum om jag testar rr? Finns det risk att vi får femlingar? Är det någon som är lite insatt?

Svar på tråden BIM Oktober 2020 - Första barnet