Inlägg från: Elisabethsbarnbarn |Visa alla inlägg
  • Elisabethsbarnbarn

    5-veckors med oranget/rostfärgat bajs med blomstrimmor i?

    Min son på snart 6 veckor har bajsat ?oranget/rostfärgat? sedan i lördags, (onsdag idag). Innan har han bajsat lite mer sällan och det har varit mer gult. Nu är det brunt/oranget/rostfärgat med små blodstrimmor i. Det är också slemmigt och luktar mer surt än tidigare. Han har precis varit rejält förkyld men är i princip återställd, ytterst lite snorig. När detta debuterade var han som mest förkyld.

    Är det någon som varit med om liknande? Hittar ingen specifik information om just oranget bajs, mer än att bebisars bajs kan variera stort i färg och ska inte vara vitt/grått, rött eller svart.

  • Svar på tråden 5-veckors med oranget/rostfärgat bajs med blomstrimmor i?
  • Elisabethsbarnbarn

    Tack för era svar! Vi var till akuten i onsdags och de misstänker just komjölkproteinallergi! Jag ska utesluta all mjölkprotein i en vecka för att se om det blir bättre. Hittills har det avtagit en aning med varierande färg på bajset, från normalt till mer rostoranget, men på det stora hela är det nog lite bättre. Hoppas verkligen att det ?bara? är allergi ???? blev det bättre för er och var det allergi?

Svar på tråden 5-veckors med oranget/rostfärgat bajs med blomstrimmor i?