Inlägg från: Anonym (Självrespekt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Självrespekt)

    Jag är bitter, förnedrad och bortvald.

    jrockyracoon skrev 2020-10-03 18:45:43 följande:

    Du ska inte vara rädd för att vara bitter, hatisk, ledsen och arg. Det är viktiga känslor som är ditt "rätta jag". Tankarna om att vara kontrollerad, behärskad, snäll och lugn är i denna stund enbart falska och fel för dig.

    Du verkar ha näst intill utplånat dig själv för att tillmötesgå din f.d. partners orimliga krav. Jag tänker mig att din kärlek till henne har förblindat dig. Jag undrar om hon har fått dig att tvivla på att ilskan och bitterheten hos dig inte är berättigade.

    Mitt råd till dig är att du tillåter dig att vara hatisk och bitter, och att du snabbast möjligast ser till att du inte längre träffar din f.d. partner. Du kan börja bearbeta det här först när du får mer avstånd och tid att reflektera. Mina tankar om din f.d. partner är att hon verkar vara manodepressiv, alternativt narcissistisk/psykopat. Det är uppenbart att hon njuter av att se dig plågas och att hon har sex med sin nya med flit så att du ska höra det. Det ger henne antagligen en extra slags tillfredsställelse att du hör dem när de håller på. Sådana personer ska man fly ifrån.

    Jag gissar att du kommer vara tacksam att hon inte längre finns i din närmaste krets när allt detta är över och du har kommit på fötter igen.


    Håller fullständigt med föregående talare (rockyracoon).

    Jag har sagt detta i en annan tråd men upprepar mig. Självrespekten är det absolut viktigaste att inte tappa bort här i livet. Utan självrespekt så är man körd. Tappar man den så får man snabbt som ögat hitta tillbaka den och gå vidare. Så vad du än gör, tappa inte den. Har du tappat bort den se till att hitta den snabbt!

    Distansera dig från henne/dem så fort du bara kan. Gå vidare och lev DITT liv. Hon verkar vara en väldigt speciell människa (menar tyvärr inte det på ett positivt sätt) men du har lärt dig något som kommer att göra dig starkare som människa när du tagit dig samman. Lovar dig!

    Låt dig inte dras ner av hennes ageranden utan se till att glömma och gå vidare så fort du kan. Klipp kontakten HELT så fort du kommer därifrån. Du kommer inte att få ut någonting av att fortsätta vara hennes bäääästa vän, tvärt om.

    Lycka till och kom ihåg din självrespekt!
  • Anonym (Självrespekt)

    Nice!!

    Lev DITT liv nu. Klipp alla banden med henne och för allt i världen gå inte på deras bröllop OM det skulle bli något av det... För inget gott med sig att leva så.

    Stor kram och lycka till.

Svar på tråden Jag är bitter, förnedrad och bortvald.