Inlägg från: theotherone |Visa alla inlägg
  • theotherone

    Varför är det så många som har märkliga fetischer eller behovet av sexuella utsvävningar?

    Tycker det är rätt bra att diverse tabu kring hur sex ?ska vara? håller på att upplösas. Låt folk gilla vad de gillar, så länge ingen tar skada av det. Och om man bara gillar vanilj under täcket med lampan släckt så är det naturligtvis också ok.

  • theotherone

    Kissar gör man med samma organ som man har sex med, så att just detta lätt får en sexuell koppling är kanske inte så konstigt ändå. Att tända på t.ex. fötter är för mig (som tänder på wetsex) betydligt mer långsökt.

  • theotherone

    Jag tror inte alls att lättillgänglig porr gör att fler har fetischer nu jämfört med då. Jag tror bara helt enkelt att i och med internet så blev det plötsligt mycket enklare att upptäcka, och komma i kontakt med, andra som har samma preferenser som en själv, och då är det inte längre lika skämmigt att ha en fetisch.

    Jag har själv haft min fetisch sedan jag var liten, långt innan jag exponerades för pornografi, men när väl internet gjorde sitt intåg i mitten av nittiotalet insåg jag att det var betydligt fler som hade samma preferens som jag, och att jag inte var konstig alls. Det är ju en ganska befriande känsla.

Svar på tråden Varför är det så många som har märkliga fetischer eller behovet av sexuella utsvävningar?