• Anonym (Thony)

    Snygga killar över 50 söker 30-åringar

    Såhär skrev en tjej (över 50):
    "Snygga killar på 50+ söker ofta 30-åringar Förvånad Kan va deras döttrar ju Tyst"

    Märk väl hennes val av smilies. Hon är förvånad, och så ryser hon av tanken.

    1. Är tjejer avundsjuka på yngre tjejer, när jämnåriga killar söker tjejer som är yngre än hon själv är?
    2. Är det bara killar som söker så mycket yngre, eller gör tjejer samma, söker killar som kan va deras söner ju?

  • Svar på tråden Snygga killar över 50 söker 30-åringar
  • Anonym (X)
    Anonym (Mogen kvinna) skrev 2023-05-29 18:30:19 följande:
    Du representerar inte alla unga kvinnor det är dina egna åsikter du ger uttryck för.  
    Det handlar inte heller om att alla äldre män väljer eller är attraherade av yngre kvinnor . Det handlar om att det är människor som klickar med varandra oavsett ålder. 

    När jag var i tjugo/trettioårs åldern var jag faktiskt väldigt trött på jämnåriga män som i stort sett bara vill en sak och det var att lyckas få så många snygga tjejer i säng och därefter skryta med det.  På min tid hade de till och med poängbedömning från 1 till 10.  Tyvärr var jag en nia så man fick aldrig vara ifred.

    För den skull säger jag inte att yngre män inte är något att ha. Vill absolut inte generalisera. Lika lite som du kan generalisera äldre män som gubbslem. Yngre förmågor kan vara minst lika slemmiga.
    Varför tror du inte att 50-åringarna resonerade likadan? Vet tjejer som blev "uppvaktade" av kompisars pappor, eller "avklädda med ögonen. Såna där med ölmage som drog in den och tror de är så attraktiva.

    Är det något att bli avundsjuk på? eeew
  • Anonym (Vackra kvinnor - rika män.)
    Anonym (Tjatomgubbar!) skrev 2023-05-29 09:25:16 följande:
    En del kvinnor tänker då bara på pengar. Och så anklagar de oss män för att vara ytliga.
    Kvinnor kan objektifiera män till vandrande plånböcker. Det ska ju vara jämställt. Om män objektifierar kvinnor till unga, dumma och till något sexuellt, objektifieras de männen av kvinnor till vandrande plånböcker. Det visste du väl? Eller övervinner alltid en kvinnas list mannens förstånd?
  • Anonym (Mogen kvinna)
    Anonym (X) skrev 2023-05-29 18:59:40 följande:
    Varför tror du inte att 50-åringarna resonerade likadan? Vet tjejer som blev "uppvaktade" av kompisars pappor, eller "avklädda med ögonen. Såna där med ölmage som drog in den och tror de är så attraktiva.

    Är det något att bli avundsjuk på? eeew
    De finns säkert men det är inte signifikativt för män 50+. Precis som det inte är signifikativt för 20-30 åringar att samla poäng på ligg.

    Att ha förutfattade meningar är aldrig ett framgångsrecept.  Själv hade jag i så fall missat 40 underbara år med min 20 år äldre make. . 
  • Anonym (Haha)

    Är kvinna och fyller snart 37 år. Är medlem i en dejtingapp och har fyllt i att jag söker en man i åldern 40-55 år. Tycker att det känns lite märkligt att bli kontaktad av män i åldern 56-76 (trots att jag är 37 å4 och angett 40-55 år hos den jag söker). Ännu märkligare känns det att de männen fyllt i att de söker kvinnor i åldern 18-40 år, trots att de själva är 56-76 år och har barn som är i 30-40 årsåldern. Till exempel en 76-åring som har en dotter som är 48 år. Mannen är alltså 40 år äldre än jag och 10 år äldre än min pappa. Hans dotter 10 år äldre än jag. Inte bryr han sig om vad jag angett för önskemål. Nej, för det är ju bara han som får han önskemål - så som 18-åriga kvinnor. När jag frågade om han hade barnbarn svarade han "ja hon är 25 år". Så barnbarnet är alltså 10 år yngre än jag. Och då är jag ändå i äldsta laget. Han söker ju kvinnor i åldern 18-40 år. Och boven i dramat är... Ja, just det: jag. Såklart. Han är förbannad på mig som har så orimliga krav. Ja men förlåt så mycket då. Han vill ha sex fort för han levde i ett äktenskap utan sex. Borde jag ställa upp och ligga med honom några gånger tills han tröttnar och kastar mig på tippen? Eller borde jag agera för att inte vara elak mot männen? Borde jag höja åldern och dejta äldre män? Hur mycket i så fall? Ska jag bli sexvolontär och åka runt på äldreboenden och ligga med alla som vill? Berätta gärna hur jag bör göra! Eller anmäl mig om det passar bättre, då är det bevisat än gång för alla att de som bestämmer över det här forumet hatar kvinnor. Såna här kvinnohatande trådstarter är fullt tillåtna men ger man ett liknande svar på tal blir man anmäld, ja, jag säger då det... 

  • Anonym (Haha)

    Så lustigt att alla trådar om nätdejting måste vara till  mäns fördel. Vad hände med tråden om en kvinna som blev lurad av sin dejt? Alla kastade skit på kvinnan och var hur elaka som helst. Några av oss fattade att mannen var otrogen och oj vad vad mycket skit vi fick. Så visar det sig mycket riktigt att mannen - surprise sursprise - hade en sambo. Tada! Tråden togs bort nån timme efter att det framkommit. Alltså ursäkta? Det vad ju himla lägligt! Det visade sig att det inte alls var kvinnan som hade gjort fel och så poff bort med den tråden. Jävligt bekvämt för de som kastat skit på kvinnan och slapp stå till svars. 

  • Anonym (Tjatomgubbar!)
    Anonym (sådär) skrev 2023-05-29 12:11:54 följande:
    Ehm, så du tror på allvar att bara för att en kvinna inte är nöjd med sitt utseende så kommer hon välkomna inviter från gubbslem? Och om hon inte gör det så är hon bara "avundsjuk"?

    Vad finns det att vara avundsjuk på menar du?
    Din bitterhet lyser igenom.

  • Hansyman

    Först.... Varför är alla anonma🤷
    Det handlar om att klicka. För mig spelar åldern ingen roll.
    Om jag någon gång skulle söka en ny partner, så vill/önskar jag en kvinna som som är feminin. Vårdar sitt inre och yttre. Allmänbildad o kvick. Social och kreativ. Har en stark vi/familje känsla. Ordningsam med framtidsdrömmar. Aktiv, vill göra saker i veckan o på helgen. Morgon människa, som gärna kan vara uppe lite sent. Ett ungt mindset, där man är nyfiken på livet och säger mer Ja än nej. Gillar fest, shopping o fika, ömhet och varierad sex. Men viktigast av allt...
    En glad/mjuk/energisk och fantastisk personlighet.... Finns inget mer attraktivt.
    Ja, tror nog att fler kvinnor över 35-40 försvinner då tyvärr. Enligt min erfarenhet.

  • Anonym (sådär)
    Anonym (Tjatomgubbar!) skrev 2023-05-30 03:20:40 följande:
    Din bitterhet lyser igenom.
    Och du duckar frågor med BS,

    Vad finns det att vara avundsjuk på eller bitter över?
  • Anonym (X)
    Anonym (Tjatomgubbar!) skrev 2023-05-30 03:20:40 följande:
    Din bitterhet lyser igenom.
    Jag förstår inte heller vad det finns att vara avundsjuk på?

    att bli raggad på av gubbar? 
  • Anonym (inte så gammal)

    jag är 35 och skulle aldrig falla mig in att ta någon man äldre än max 45!

Svar på tråden Snygga killar över 50 söker 30-åringar