Inlägg från: furelise |Visa alla inlägg
  • furelise

    Bo i en tvåa med bebis?

    Klart det går alldeles utmärkt. Ännu bättre att ni inte behöver städa 100kvm med en bebis. Vi har barnsängen i vårt rum, än så länge tar bara plats onödan, aldrig har ungen sovit i den. Bara vår säng duger, antigen sover hon mellan oss eller ingen sover.

    Jag odlar tomater i gästrummet, inget barnrum. :) Däremot har vi en extra säng där och det är guldvärt. Pappan kan sova där när han måste till jobbet tidigt på morgonen och bebisen har en tuff natt. Det är tillräckligt långt ifrån sovrummet att han inte vaknar när barnet skriker. Kan vara ett måste om den föräldern som inte är hemma måste vara utvilad (kör bil, kirurg osv). Och skönt för mig också, ibland sover jag där. Annars vaknar jag jämt att kolla bebisen bredvid mig, då o då skönt att få sova ut ordentligt.

  • furelise

    En sak som kan vara problem: förvaring av barnvagnen. Om den inte får plats i hallen och huset har inte heller nåt utrymme för den blir det jättetrångt i vardagsrummet. Och man måste städa varje gång efter man varit ute.

    Tyvärr snår folk barnvagnar höger o vänster, det går inte att lämna den i cykelrummet. Blir det så köp nåt för 200kr på Blocket...

    Lycka till med barnfabriken :)))

Svar på tråden Bo i en tvåa med bebis?