Inlägg från: Anonym (Bbk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bbk)

    Hur gör ni som har många olika sexpartners?

    Jag har tillfälliga partners några gånger per år. I princip litar jag på männens kondomanvändning. Någon gång har det hänt att kondomen brustit och ibland har någon kört oskyddat. Hittills har jag klarat mig från sjukdomar och graviditet.

  • Anonym (Bbk)
    19mark82 skrev 2020-10-14 09:15:50 följande:
    trist!

    vilken sjukdom fick du på grund av den oskyddade avsugningen? Själv visste inte heller om att även vid oralsex måste man använda kondom 
    Jag tror att risken är mindre än vid samlag, men den finns där. Lite större risk om man tar sperman har jag hört. Själv har jag sugit tillfälliga partners både med och utan kondom och tagit sperman ibland.
  • Anonym (Bbk)
    Anonym (hm) skrev 2020-10-14 10:49:51 följande:
    Gonorré.
    Man kan fundera om man har smittan i hela kroppen eller bara på de smittade stället så att säga. Jag menar att ditt ex fick tydligen smittan när han blev avsugen. Betyder det då att hans partner hade smittats när hon sög någon annan, eller kan hon ha fått smittan också vid samlag för att sen ändå föra den vidare med munnen?
  • Anonym (Bbk)
    Anonym (Charmören) skrev 2020-10-15 18:22:57 följande:

    Tester och pappersexercis är inget för mig.

    Dä ä bare å åk!

    Ja, åka stock alltså. Ingen byråkrati.


    Ja om man tyr sig till tillfälliga njutningar får man försöka hantera säkerheten på andra sätt än genom tester. Men som du säger, när det bär iväg är det bara att åka :)
Svar på tråden Hur gör ni som har många olika sexpartners?