• Anonym (MD)

    Är min man bra?

    Tycker han om att se på film?

  • Anonym (MD)
    Pope Joan II skrev 2020-10-14 20:08:47 följande:

    Ja. Och pinsamt.


    Ja, fast det skulle ju kunna vara värre.

    Tänk om de fick ett oplanerat barn och mannen egentligen inte tänkt sig ett längre förhållande men stanna pga barnet. Eller att han är otrogen och kärat ner sig i en annan kvinna som han egentligen vill leva ihop med men han endast är med ts för att han blivit avvisad av sitt livs kärlek. Eller att han begått allvarliga brott och att hon stannar hos en äckelgubbe som gett sig på barn.

    Tur att det inte är så...
  • Anonym (MD)
    Anonym (MoiraAa) skrev 2020-10-15 07:30:23 följande:

    Tack för svar!

    Vill bara förtydliga, om jag uttryckte mig konstigt, att min man ?hjäper? inte till så att säga I sitt eget hem med städ och disk osv. Han bara gör, vi hjälps åt. Det jag menade var att han är ingen bortskämd mansgris som bara ligger på soffan, utan han tar för givet att han självklart också sköter sysslor i hemmet (vilket inte verkar vara en självklarhet för alla). Om han tex kommer hem innan mig så dammsuger han, plockar undan, plockar ur disken eftersom han vet att jag gärna slipper det när jag kommer hem.

    Men ja.. han är en bra man. Någon man kan lita på till 120% och som alltid finns där. Sen saknar jag som sagt ett sorts djup. Jag älskar att diskutera och har verkligen försökt dra igång samtal men han är inte sån. Vi har inga gemensamma intressen, han har inget behov av det säger han eftersom vi gör Mycket saker på egen hand och umgås på kvällarna.. Han ser inte något behov av att typ spela golf ihop. Han är lite.. ospontan och tråkig ibland? Ibland saknar jag lite go, lite fart och någon som bara hittar på saker. Som tar min hand och bara bestämmer. Som vågar säga till mig, utmana mina åsikter och kan sätta mig på plats. Högt och lågt. Känslor. Passion. Jag vet inte...

    med sånt kanske det följer mindre kul sidor och sätt också?


    Han verkar gå på autopilot.

    Sen så är det konstigt att han bara vill vara med dig på kvällarna, efter han gjort allt kul själv eller med sina vänner.

    Passion verkar han ju ha för sina egna intressen men inte för dig . Vad tråkigt liv.
  • Anonym (MD)
    Anonym (Saga) skrev 2020-10-16 15:40:06 följande:

    Alltså anar inte hur bra han är, i iallafall ur mina preferenser. Allt du radar upp i hans positiva egenskaper tillhör nog dessutom ovanlighetens för män i allmänhet.

    Jösses, en annan får vara tacksam om mannen köper hem den sortens mjölk jag ber om. Frågar jag om han kan köpa några godisbitar till mig när han ändå ska posta ett paket säger han nej, det är onödigt och lite pinsamt att handla för en sån liten summa. Och eftersom han själv inte ska ha godis så blir det inget. Man ba tack, du kan då verkligen skämma bort mig. Suck.

    Så var väldigt glad över din mans egenskaper, de där växer inte på trän.


    Man får det man accepterar. En sådan man som du beskriver skulle inte ens komma innanför dörrn så att säga. Skulle sållats bort för längesen och jag har aldrig stött på en sån man heller och tror knappast det handlar om tur. Män behandlar en så som du behandlar dig själv. Jag har självrespekt och ett hälsosamt självförtroende.

    Tycker synd om dig som accepterar den behandlingen.

    Alla män jag varit med har gjort det ts beskriver, det är liksom minimum krav.
Svar på tråden Är min man bra?