• Pope Joan II

    Mitt ältande förstör mitt äktenskap!!!

    Anonym (Ab) skrev 2020-10-18 11:11:51 följande:

    Hur menar du att han var känslomässigt otrogen? Vad gjorde han?


    Ja, det skulle man ju vilja veta.
  • Pope Joan II
    Anonym (Kan inte sluta älta!) skrev 2020-10-18 15:32:51 följande:

    Min man är världens bästa och detta problem ligger helt hos mig men jag vet ju varför problemet uppstod för att sår revs upp.

    Min man kan inte förstå att sår kan rivas upp det är antingen eller. Det som hände för 7 år sedan är en separat händelse menar han.

    Han tycker inte att vi har något problem säger han men jag har svårt att lita på det för hur kul är det att bli misstrodd varje dag i tre veckor??!

    Hade blivit galen.


    Det hände ju inte ens något för 7 år sedan?
    Anonym (Kan inte sluta älta!) skrev 2020-10-18 16:03:36 följande:

    Sen en annan sak. I och med denna svacka har vårt sexliv fått en rejäl skjuts. Känns nästan som i början av förhållandet och vi har sex nästan varje dag.

    Vad kan det bero på?


    Vad menar du med att det skulle bero på något? Vill du inte ha sex när du har sex? För om du vill det så är det väl orsaken? Du vill ligga med honom och han med dig. 
    Anonym (Kan inte sluta älta!) skrev 2020-10-18 16:17:51 följande:

    Ja eller han tycker att problemet ligger hos mig eftersom han inte känner så. Han tycker att vi har kommit varandra närmre men jag ser ju på honom hur hårt det tar när jag ska älta allt.

    Sover dåligt och har gått ner 10 kilo oxå.


    Jag tycker alltsammans är en våldsam överreaktion som måste stå för något helt annat än att han på messanger varit trevlig mot en kollega.
  • Pope Joan II
    Anonym (Kan inte sluta älta!) skrev 2020-10-18 17:22:23 följande:

    Ja detta är ju något som triggats från förut ett sår som rivits upp fast jag vet att det inte är något.

    Felet ligger hos mig det vet jag och det har jag förklarat för min man.


    Men varför fick du ett sår för 7 år sedan? Han var ju inte otrogen eller ens i närheten av att vara det? 
  • Pope Joan II
    Anonym (Kan inte sluta älta!) skrev 2020-10-19 14:07:49 följande:

    Jag har ju även antytt att sexet är det som är bra just nu när det andra inte är det typ. Kan ju vara därför han vill ta det lugnt med sexet oxå för att bevisa att han inte bara är ute efter det typ. Har skämtat någon gång om att vi borde bli kk. Dumt jag vet!

    Min man säger att allt är bra men jag ser ju på honom att han är ledsen. Han vet inte vad hjärnspöken är och tror att det är mina egna känslor så som jag verkligen känner. Är så svårt att förklara.

    Igår sa jag oxå att det skulle vara bra om vi var ifrån varandra så att jag inte lyckas förstöra för oss men då trodde han att jag vill det att jag saknar känslor.

    Är så svårt bara!!


    Det verkar för mig som om du även använder ert sexliv för att mätta ditt bekräftelsebehov, och det kan förstås kännas både tröttande och krävande ur din mans synvinkel. 
Svar på tråden Mitt ältande förstör mitt äktenskap!!!