Inlägg från: Anonym (Blomman) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Blomman)

    Mitt ältande förstör mitt äktenskap!!!

    Anonym (jury) skrev 2020-10-18 19:54:35 följande:

    Du borde ha tagit upp mannens småljugande och småsmusslande inför terapeuten eftersom det verkar vara själva kärnan av problemet. Skall vi inte börja med att konstatera att han inte är så perfekt som du vill göra honom till? Du verkar vara i en rätt så svag position i förhållande till honom iom att du helt låter bli att konfrontera honom på den punkten. 

    Du borde också inför terapeuten ta upp frågan om kontakter med kollegor av motsatt kön på sociala medier i fritiden. Vad är ok och vad är inte ok omkring sådana kontakter? 


    Väldigt bra skrivet. Tror det finns mer under ytan. Ts har lagt all skuld på sig själv.

    Verkar också som om de har ganska tät kontakt, maken och kollegan med tanke på vad ts läst.

    Tror att mannen är den "typen" som gillar att ha relationer med andra kvinnor för bekräftelse. Även om det bara är emotionellt.

    Men du har rätt här att det gäller att bestämma vad som är ok med kontakten med kollegan.
  • Anonym (Blomman)
    Anonym (Kan inte sluta älta!) skrev 2020-10-19 12:03:56 följande:

    Herregud har sån ångest nu. Är så less på mig själv som ältar dag och och dag in.


    Mindre sex? Det verkar ju konstigt att han vill dra ner på detta. Vill du också det? Eller han tar beslutet på egen hand. Sen får du fundera över vad som är värst "case scenario". Är det en konkret otrohet eller att ni skiljs åt? Ja bara i tanken då.

    Finns billiga onlinepsykologer som är vana vid dessa problem. Går snabbt att få tid och kostar lite. Kan ju vara en ventil för dig.

    För att ta tillbaka dig själv skulle de behöva göra saker för dig själv. Ta tid att återställa din inre balans genom att vara snäll mot dig själv, träna, gå på massage och var i naturen t ex

    Jag ältade också mycket när jag var yngre. Mina gränser var sämre och jag drogs till män som inte hade mina värderingar. Tyvärr fanns det alltid ett korn av sanning i mina tankar och relationen tog slut på mitt initiativ.
Svar på tråden Mitt ältande förstör mitt äktenskap!!!