• Anonym (Va?)

    Mitt ältande förstör mitt äktenskap!!!

    Anonym (jury) skrev 2020-10-18 11:15:11 följande:

    Tycker egentligen inte att sådan kommunikation som på ytan handlar om ingenting med en kollega på sociala medier är helt oskyldig. Speciellt när han har en historik av känslomässig otrohet. 

    Messenger hör privatlivet till och bör inte användas till chatt med kollegor. Det är alltid bra att ha klara gränser mellan arbetsliv och privatliv. Om man ändå insisterar på att kommunikera med kollegor genom sociala medier, bör innehållet av denna kommunikation vara fokuserat på annat än personen själv. Det han skriver kan ju lätt tolkas som ett budskap typ "jag saknar dig".

    Många par borde nog prata lite omkring vett & etikett på sociala medier, speciellt när det gäller kontakt med kollegor. 


    Varför skulle man inte kunna kommunicera med kollegor på Messenger? Det är inte direkt något märkligt obskyrt chattprogram. Här snackar vi överkänsligt :)
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Kan inte sluta älta!) skrev 2020-10-18 14:50:40 följande:

    Saken är den att jag inte är svartsjuk utan det som jag söker är bekräftelse på att han inte kommer att lämna mig vilket kan vara jobbigt nog.....


    Du låter som en otroligt osäker och kvävande person. Hade inte stått ut med en partner som ständigt krävde bekräftelse. Du behöver gå i terapi, snarast. Du skulle också behöva ett umgänge, har fin partner egna vänner?
  • Anonym (Va?)
    Anonym (Kan inte sluta älta!) skrev 2020-10-19 13:54:02 följande:

    Vi har haft sex nu nästan varje dag och det han menade på var att vi kanske ska låta det gå någon dag mellan för att man ska hinna få ner lust och tagga varandra.

    Mår ju dåligt och det vet han och har sagt att sex får mig att komma nära honom. Vet inte varför han inte vill ha sex varje dag faktiskt.


    Han känner sig troligtvis totalt kvävd av dig. Först ältar du totala skitsaker om och om igen och sedan vill du vara nära honom och ligga varje dag dessutom. Det måste kännas helt desperat
Svar på tråden Mitt ältande förstör mitt äktenskap!!!