Inlägg från: Anonym (Försiktigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Försiktigt)

    Tror ni hon är intresserad eller endast trevlig?

    Anonym (ts) skrev 2020-10-21 20:35:43 följande:

    Jag är en kille mellan 20-30 år som bor i en stor stad i Sverige med ca 400 k invånare. På mitt jobb har det börjat en ny tjej sedan några veckor tillbaka. När hon började så fick vi en del ögonkontakt och hon log mot mig när vi fick ögonkontakt etc. Tex om man gick förbi varandra eller liknande. Jag fick eventuellt en känsla av att hon verkligen kollade aktivt på mig vid nått tillfälle och att hon verkade kanske något intresserad av mig.. Med det sagt så var det väl ingen större grej egentligen, jag tycker att hon var söt men tänkte inte vidare på det.

    Vi har inte snackat så jättemycket men det har varit tillfällen då vi pratat, det har varit när man tagit hissen samtidigt, i fikarummet eller liknande scenarion och då har vi snackat lite lätt om hur det går med jobb, hur läget är, vad som ska hända i helgen osv så inte direkt på något personligt plan. Hon är alltid väldigt glad när vi pratar, hon kan verka rätt nere/trött men så fort vi börjar prata så skiner hon upp som en sol. Behöver inte nödvändigtvis betyda något då man bara kan vara trevlig mot någon såklart.

    Det som får mig att tro att hon eventuellt är intresserad är att hon vid 3-4 tillfällen sagt att jag "är så gullig" och jag vet inte riktigt vad hon syftar på då jag inte gjort något direkt gulligt mot henne om man säger så, mer än att vara socialt kompetent. När jag hade klippt mig så uppmärksammade hon det och sa att det blev snyggt.

    Jag vet inte hur jag ska tolka det när hon säger att jag är gullig, om det är ett finare sätt att säga att jag är attraktiv/snygg eller om hon enbart syftar på hur jag är som person vet jag inte. Har inte hört henne säga något sådant till andra killar på jobbet och hon verkar heller inte vara lika glad runt andra killar.

    Vad tror ni? Är hon endast trevlig eller tror ni hon är intresserad? Vad borde jag göra?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2020-10-21 20:36
    Ska kanske tilläggas att vi inte pratat så många gånger, vi snackar kanske 10 tillfällen totalt på 1 månad ungefär.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2020-10-21 20:36
    Ska kanske tilläggas att vi inte pratat så många gånger, vi snackar kanske 10 tillfällen totalt på 1 månad ungefär.


    Om du skulle vilja lära känna henne bättre gör det. Prata med henne. Inte bjud ut, inte ragga, inte smöra, inte hänga efter. Lättsamma samtal mellan två kollegor. Därefter gör du en ny utvärdering.
Svar på tråden Tror ni hon är intresserad eller endast trevlig?