• Bacon89

    Vi som försöker bli gravida!

    [quote-nick]GlasbiT skrev 2020-10-31 21:54:38 följande:[/quote-nick]När har du BIM? Usch det är så jobbigt när man har så många olika symptom och man får varken + eller mens

    Jag har för första gången på sjuuuukt länge ÄL :D kan knappt fatta att det är sant! Äntligen! Men herregud vilken värk jag har i både äggisarna och svanken, det strålar ner i benen haha och dom härliga ÄL flytningarna xD [/quote]

    Jag har inget BIM-datum. Har inte fått tillbaka min mens efter sonen än som är 8 månader. Så jag har liksom inget att förhålla mig till så sett. Skitjobbigt. Jag tänkte att märker jag inga symtom ska jag vänta med att testa till slutet på november men mensvärk utan mens är ju ett rätt så tydligt symtom. Men men kan ju va ÄL också så hoppas väl på det. Igår blev det ligga iaf ifall att det va på det viset.

    Ja den är kul.. men ändå så skönt att veta man har det så har man ju en chans

  • Bacon89
    GlasbiT skrev 2020-11-02 13:51:29 följande:

    Men gud va konstig inläggen blir xD


    Haha ja jättekonstigt! Mitt blev ju lite skumt med sen bara värre och värre, haha.

    Det stack och högg igår så jag tänkte nu att det kanske va ÄL så håller tummarna för det iaf. Bättre än inget liksom
  • Bacon89

    Jag brukar inte direkt känna av det men det är i så fall första efter förlossningen och då kan det ju va lite hur som helst. Riktig mensvärk, och hugg som sagt så jag fått knäppa upp byxorna och gå långsamt. Helt sjukt. Men eftersom ingen mens kommit så får jag ju bara anta att det är ÄL. Är det så träffade vi nog rätt så bra igårkväll. Idag har det avtagit, bara molt lite grann.

    Det kan ju va så svårt det där. Hellre för tidig än för sen är det enda man bet säkert ju

  • Bacon89
    TildeSanakasaki skrev 2020-11-02 20:24:33 följande:

    Hej alla! 

    Så fint att följas åt. :) 

    Hoppas ni kan hjälpa mig reda ut mina förvirrande symtom. Vi försöker få ett syskon. Idag befinner jag mig på bim -2, alltså bim imorgon, idag tog jag ett negativt tidigt graviditetstest som var negativt. Jag har haft påtaglig mensvärk i 11 (!!) dagar och jag var verkligen helt säker på att jag var gravid. Mina symtom började precis såhär med dottern. Jag brukar även få mellanblödningar ett par dagar innan mens, men några sådana har ej kommit. Kan de tidiga graviditetstesten ha fel eller ska jag bara invänta mensen? Vad tror ni? 


    För min del har det varit så att jag alltid testat negativt före BIM oavsett test. Jag måste vänta till BIM annars får jag inte utslag. Kanske kan va så för dig denna gången? Det beror ju på hur snabbt hormonerna ökar
  • Bacon89
    TildeSanakasaki skrev 2020-11-02 22:06:28 följande:

    Tack för ditt svar :) Så intressant att det är så individuellt! Har du tagit tidiga tester då? 

    När jag var gravid med mitt första barn testade jag så sent, typ v 5-6, så jag har inte mycket att jämföra med när det kommer till att testa tidigt. 


    Det har varit tidiga tester då ja. Senast va det negativt så sent som dagen innan BIM men på BIM blev det svagt svagt positivt så jag har iaf lärt mig att jag inte kan testa tidigt.
  • Bacon89
    Ellyss skrev 2020-11-04 05:41:16 följande:

    Hej igen, oj har varit borta några dagar och det har hänt så mycket här. Jag skulle behöva er hjälp, jag har bim på lördag och skulle egentligen inte ta ett tidigt test men kunde inte hålla mig då jag känt av lite. Idag är jag på bim-3. Kolla den bifogade bilden, vad tycker ni det ser ut som?


    Tycker nog det ser ut som ett svagt svagt streck där. Grattis i så fall! Jag hade nog dock tagit ett test till kanske idag eller imorrn för att va på den säkra sidan då det är så väldigt svagt. Men alla svaga streck är ju också positiva :)
  • Bacon89
    nathea skrev 2020-11-04 05:55:25 följande:

    Uppdatering frn min sida, tog ett nytt digitalt imorse som visade gravid 1-2 veckor ????


    Grattis!! :D
  • Bacon89
    Ellyss skrev 2020-11-04 07:20:31 följande:
    Ja visst ser det ut som ett svagt streck, det syntes ännu tydligare i verkligheten. Men tänker att jag köper ett CB digitalt i eftermiddag och testar på nytt imorgon. Testet ovan är ju egentligen inte ett test som man ska testa innan med. Jag håller tummarna att det tagit sig. VIll såå gärna vara med barn 

    Så spännande! Hoppas hoppas Glad


     


    Jag har bestämt mig att jag ska ta ett test runt den 16-17e, då är det i så fall 16 dagar från ÄL så är det något borde det visa sig då tänker jag.

  • Bacon89
    Ellyss skrev 2020-11-05 04:52:45 följande:

    Åh Tack snälla alla! Idag nu på morgonen plussade vi klart och tydligt med Clearblue digitala test Vi är så lyckliga och lite nervösa (det är första).


    Stort Grattis!! :D

    Här kom mensen dom ett brev på posten idag.. men jag ser det positivt, nu vet jag ungefär när jag kan testa igen :)
  • Bacon89

    Spännande! Då hoppas vi på tur!

    Här är mensen precis slut så från imorrn blir det ligga av minst varannan dag i några veckor

Svar på tråden Vi som försöker bli gravida!