Inlägg från: Törstiga tuppen |Visa alla inlägg
  • Törstiga tuppen

    Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??

    Människor som alltid ska synas och höras kan vara påfrestande i längden. Att du dessutom ser dig överlägsen lite lugnare och tystare kvinnor kan vara det som får dina partners att backa. Att se ner på andra är aldrig attraktivt.

  • Törstiga tuppen
    Anonym (Elena) skrev 2020-10-25 16:14:27 följande:
    Hej, det var skrivet i affekt. Jag har många vänner som är mer åt det introverta hållet och jag älskar dem. De är fantastiska.

    Men jag tycker det är märkligt att jag blir bortvald för en tjej som är helt min raka motsats och sen hör killarna av sig och beklagar att hon inte är lika färgstark och sexuellt som jag? Jag tycker det är väldigt väldigt märkligt. Om man nu vill ha det i sitt liv, varför valde man då en tjej som INTE är det??
    Även om det var skrivet i affekt så är det tydligt att du anser dig vara bättre än dessa kvinnor. Att du är extra allt Och de är gråa möss. Om alla dina relationer avslutas på samma sätt så måste det ju bero på att du är FÖR mycket. Ger du andra människor utrymme Eller tar du all plats?
  • Törstiga tuppen

    De allra flesta människor anpassar sig i viss grad till situationer och olika grupper, men en liten grupp av människor klarar inte det. Det passar inte alltid att ta mycket plats och då måste man tona ner lite. Det betyder inte att du behöver bli en annan människa.

  • Törstiga tuppen
    Anonym (Elena) skrev 2020-10-25 16:36:55 följande:
    Inte bättre. Men annorlunda de kvinnorna. Och då ska man inte dejta mig om man är ute efter att gifta sig med de förstnämnda. Det dränerar ju mig på energi att få höra att min personlighet är -fel-. Otroligt smärtsamt att få den Kommentaren levererad när jag givit allt, öppnat mig och satsat på honom. Ett slag i magen. Träffa inte mig om jag inte är den typ av tjej du vill ha!
    Han söker bekräftelse på annat håll bara. Hade han varit din partner kanske han hade vänt sig till en annan kvinna och klagat på att du jobbar för mycket, går ut för mycket eller vad som helst. Att han hoppas på ett ligg betyder inte att han söker efter din personlighet.
  • Törstiga tuppen
    Anonym (Elena) skrev 2020-10-25 17:15:26 följande:
    Tack för ditt fina inlägg. Det väckte mycket funderingar..

    Jag är nog dessvärre ingen bra lyssnare. Jag pratar ganska mycket.. det vet jag och försöker tänka till där. Men kan bli mycket bättra. Men när det gäller empati och lojalitet så är detta de viktigaste jag vet och något jag ger mina nära. Jag är inte så mycket för ytliga kontakter, behöver djup i mina relationer. De män jag träffat har många sagt att de aldrig varit så förtroliga eller kunnat öppna upp för någon som de kan med mig. Men detta kanske blir för intensivt? Jag vet inte.

    Jag känner att jag har en roll att vara medelpunkten, som du säger, vet inte varför men kanske att jag är rädd att det ska bli stelt och tyst annars? Kanske skulle behöva prata med någon. Men har svårt att se att jag skulle vara ett problem när så många vill vara i mitt sällskap? Hade jag sårat någon hade det varit en sak. Men jag gör ju aldrig det. Istället blir jag sårad av andra. Jag försöker bara vara mig själv till 100%, ingen falskhet.

    Hur tonar man ner sig själv utan att förringa sig själv? Jag vill göra det bästa så att det funkar, men jag tänker att det blir ganska falskt om en man väljer att spela någon man inte är? Och vill en man verkligen ha en kvinna om han inte ser hela henne?
    Hur går förtroliga samtal ihop med att inte lyssna?
  • Törstiga tuppen

    Utåtriktade människor med sociala färdigheter brukar kunna använda dessa till att få med sig lite mer inåtvända i samtal. Du kan använda din personlighet till något positivt istället för att hålla låda. Det är klart att du är populär på fester. Det blir ju som en clown på barnkalaset.

Svar på tråden Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??