Inlägg från: Anonym (sådär) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sådär)

    Jag reagerar inte ens längre tydligen

    Anonym (För luttrad?) skrev 2020-10-25 22:55:54 följande:

    Ska försöka göra det så kort som möjligt. Mannen och jag pratade med banken och skulle ändra lite med kontot. Han har på högtalare och jag hör hur han och tjänstemannen pratar helt om varandra och det slutar med att mannen ger sig och inte ändrar det som skulle ändras. Mannen har även sagt att tjänstemannen kan få prata med mig för att jag står där också om något behöver verifieras.

    Jag bryter in efter 5-7 minuters dividerande mellan dom två där dom inte kommer nånvart och säger i högtalaren: Du kan inte lämna det så här. Eftersom att ni pratar om varandra totalt så låt mig säga vad vi behöver göra och på ett par minuter har jag och tjänstemannen löst det och allt är som det ska.

    Men det sjuka i det hela är att när jag bröt in så fräser min man ilsket Fuck you! och visar fingret till mig. Tjänstemannen hörde det garanterat. Efteråt är mannen vansinnig på mig för att jag styrde upp samtalet men jag gjorde det ju bara för att dom inte kom nånvart och inte förstod varann det minsta. Även om jag nu sa något fel genom att säga att dom inte kan kommunicera så är det väl mycket värre att han fräser Fuck you till mig när tjänstemannen hör?

    Jag förstår att jag förmodligen borde vara upprörd, ledsen och kränkt att han säger så till mig framför en främling men jag känner ingenting. Varför gör jag inte det?


    För att du vant dig vid att din man är en patetiskt liten mansbebis som kissar i byxan av kränkthet när hans brister blir uppenbara?
  • Anonym (sådär)
    Anonym (Rödluvan) skrev 2020-10-27 11:40:24 följande:
    Jaha ...är det inte viktigare att de fixar det som skulle göras? Det var ju trots allt något viktigt som skulle fixas på banken. Men klart det borde kanske d7skuterats hemma innan men så var det inte här.

    Jag har själv varit på en bank med en kille jag var sambo med och fått styra upp det. Har mer erfarenhet av ekonomi. Men det lustiga var att han tog på sig det positiva utfallet och klappade sig för bröstet..
    Nej, det är inte viktigare... för om TS lever med en idiot så är det kanske det hon behöver lägga fokus på (och ändra). Och om hon slänger ut idioten och skaffar sig en vettigare man så kanske inte bankärendet behövs öht?
Svar på tråden Jag reagerar inte ens längre tydligen