Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Beroende eller normalt? Datorspelande sambo.

    Han måste skaffa hjälp. Detta är riktigt allvarligt. Ställt ultimatum.  

    Sedan förstår jag inte hur du kan tända på honom, att ha datorberoende, eller ens att spela i vuxen ålder, är sjukt avtändande. 

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (datorspelande kille) skrev 2020-10-27 06:20:48 följande:

    Tänk att år 2020 är det fortfarande ett sånt stigma runt datorspelande. När väldigt många personer har det som hobby. Och många av de som ser ner på folk som spelar datorspel spenderar många timmar om dagen med sin mobil eller framför tv:n. Men av nån anledning så är det inte samma sak?
    Med det sagt så är ju datorspelande som med allt annat, man kan inte låta det gå ut över sitt liv och inte bli beroende av det.

    Tack och lov så håller jag mig borta från kvinnor som er nu och lyckades träffa en tjej som själv spelar datorspel. Och nej, vi sitter inte enbart och spelar spel hela tiden. Vi har t.ex. en "dejt kväll" varje helg.
    Varför använder du att vissa har det som hobby som ett argument? Det är om något jättepatetiskt att ha sitt datorspelade som hobby. Och nej, att sitta framför tv:n eller mobilen är inte samma sak, då det är fler som är beroende av datorspelande än sitta framför tv:n eller mobilen.

    Det är barnsligt att spela, okej om man är TIO år, men inte när man är vuxen. 
Svar på tråden Beroende eller normalt? Datorspelande sambo.