• Anonym (R)

    Ni "nördpar", var har ni hittat varandra? :o

    Jag skulle säga att vi är ett ?nördigt? par. Dock nördiga på olika saker. Han har sina intressen och jag mina. Däremot har vi vissa gemensamma saker, tex kollar vi gärna Disneyfilmer ihop och spelar tv-spel ihop ibland. Går på konserter med band vi gillar båda två, samt ställer upp för varann och går även om det är partnerns favorit även om man inte är jätteförtjust själv. Gillar för det mesta samma filmer och serier, men inte alltid. Vi träffades på jobbet när vi jobbade som brevbärare haha. Han ser inte alls ?nördig ut? och inte jag heller utan det var något som visade sig med tiden.

    Men tror du säkert kan hitta någon online, och varför inte fråga om en dejt på sfbokhandeln om du ser någon som verkar intressant? Du kanske kan ge en lapp med ditt namn och nummer på, och skriv fika? :)

    Du skrev att du gillar brädspel, jag är inte så förtjust/insatt i det men har för mig att det finns ställen där man spelar sånna spel?

    Även på konventen du går på. Jag går inte på sånna själv men tänker att det borde vara ett bra tillfälle? Du kan ju ge en lapp även där. Gulligt och mindre läskigt :)

    Lycka till!

Svar på tråden Ni "nördpar", var har ni hittat varandra? :o