Inlägg från: Anonym (nördrop) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nördrop)

    Ni "nördpar", var har ni hittat varandra? :o

    Inte skrivit så mycket inlägg här så visste inte riktigt var jag skulle lägga tråden men, för tycker det är bra om man vill vara anonym också så.

    Hej! Ni "nördpar" som delar intressen, var/hur hittade ni varandra? :D

    Jag är 29 årig singel och saknar någon att dela mina nörderier med. Tv-serier, film, nintendospel,  brädspel, filmmusik, Disney, Harry Potter osv. Samtidigt är jag inte den som vill stänga in mig dygnet runt och vill ha någon som sitter med WoW 24/7 utan älskar att göra resor till London och se musikaler, Disneyland och gärna gå på Comic Con och liknande men även testa det mesta också men stommen vill jag gärna ha en nörd som förstår en. Så typ "aktiv nörd". När jag är på Comic Con tycker jag alla går runt i par/gäng och funderar på hur de har hittat varandra. Och inte så att jag bara kan gå fram till någon och fråga om en dejt på Comic Con hehe.

    Så därför måste jag nu fråga som jag tänkt på länge ni som delar dessa intressen, eller liknande, hur hittade ni varandra? Är nyfiken. Någon av de kända dejtingsidorna ni kan rekommendera kanske med extra många nördar som ni upplevt det? Jag får lätt många vänner världen över online eftersom jag hittar mig till forum som handlar om mina tv-serier men då är det ju oftast att oj jaha du bor i USA. Bor i Göteborg och SF-bokhandeln finns ju här som är nice men samma där man går ju inte direkt fram till någon och frågar om en dejt heh.

    Var finns alla goa aktiva nördar? Och visst jag ska testa skriva en bra beskrivning på de vanliga dejtingsidorna men tänkte om några hade några ultimata tips och bara kul att veta också :)

  • Svar på tråden Ni "nördpar", var har ni hittat varandra? :o
  • Anonym (nördrop)

    Tack för svar! :) Ja det verkar som nördevent kan vara rätt ändå, men kanske lite mindre som nämndes att man spelar spel och lär känna varandra via det.

Svar på tråden Ni "nördpar", var har ni hittat varandra? :o