Inlägg från: Anonym (Marie-Louise) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Marie-Louise)

    Ni "nördpar", var har ni hittat varandra? :o

    Att man har samma nördiga intresse på något sätt behöver ju inte vara det man träffas kring... Ibland vet man inte att man är nördar förrän man möts i annat sammanhang.

    Jag mötte min nya partner via en singelgrupp på Facebook via ett stort rätt allmänt intresse (motorcykel). Vi har under tidens gång upptäckt att vi delar många nördiga intressen, men det visste vi inte förrän vi redan blivit kära.

    Med det sagt så kanske du inte behöver stirra dig blind på just specifikt just nördiga ställen att mötas på. Dela intressen är ju bra men även resten av förhållandet ska ju funka också och man bör ju fortfarande leta efter egenskaper man kan dra runt en vardag på också. (matlagning, vara intresserad av hemmet, ha ett jobb som funkar, etc)... Min bonusdotter från tidigare äktenskap är supernörd kring cosplay (25 år) och hon erkänner att majoriteten av folket på dessa convent är så nördiga att det där med jobb är rena raketforskningen för väldigt många. Hon träffade en del killar på convent men gav fort upp då de var mer inställd på skapa kostymer och planera nästa convent än att hitta jobb och en vettig vardag. Så ville inte hon ha det.

Svar på tråden Ni "nördpar", var har ni hittat varandra? :o