Inlägg från: GrodanS77 |Visa alla inlägg
  • GrodanS77

    Gynhälsan fertilitetsmott Uppsala, har ni erfarenhet?

    I och med att det är en privat gyn, så har de inte samma krav på 1 års försökande som landsting. Du betalar och väljer själv hur tidigt du vill söka hjälp.

    Jag går där för äggdonation. Jag tycker själv att kliniken är bra. Kanske för att jag precis plussat också!

    Kliniken är bra på att svara på telefon, eller rättare sagt väldigt snabba på att ringa upp om du lämnar meddelande. Man får snabbt tid, inga långa köer. Läkaren ringer ibland kvällstid också, så de verkar ha lite flexibla arbetstider så att säga.

    Det finns ett par läkare där. Jag kan bara säga hur den ena är och även hur hon uppfattats av andra. Jag tycker att hon är bra, men lite snabb i kommunikationen ibland, pratar fort osv. Jag som har gjort ivf och äd tidigare (men inte där) tycker att det är helt ok. De som är nya i processen kan tycka att det är jobbigare och svårare att hänga med på. Ett tips där är att be om skriftlig plan, inget hon ger som standard annars.

    En del tycker att hon är mer åt det arroganta hållet och inte vill lyssna på utländska studier osv. Men för mig funkar det som sagt bra i kommunikationen. Jag tycker att hon är lätt att resonera med och får bra svar. Så det beror nog lite på hur man är som person också och vilka förväntningar man har på den svenska sjukvården.

    Lycka till!

Svar på tråden Gynhälsan fertilitetsmott Uppsala, har ni erfarenhet?