Inlägg från: Stickling |Visa alla inlägg
  • Stickling

    Gynhälsan fertilitetsmott Uppsala, har ni erfarenhet?

    Steeph skrev 2020-10-28 11:06:51 följande:

    Hej!

    Nästa vecka ska jag få komma på utredning hos gynhälsan fertilitetsmottagning i Uppsala. Har ni nå erfarenheter kring dom?

    Barnmorskan jag fick prata med är på riktigt världens sötaste så det känns bra, men hur är läkarna och allt annat?


    Hej! Jag har hört gott om dem, men har inte varit där själv. Vet du om man behöver ha försökt ett år för att få utredning där?
  • Stickling
    Steeph skrev 2020-10-28 12:28:19 följande:

    Härligt!! nej vi har inte försökt i 1 år ännu. Fick ma i februari 2020 och när jag ringde så tog dom emot oss med öppna armar trots att det ?endast? gått 8 månader. Dock har jag fått mindre blödningar efter missfallet och har tendenser till pcos (ej diagnos) så det var absolut inga problem för oss att få tid. Hur länge har ni försökt?


    Okej, skönt att de var så välkomnande! Hoppas att ni får ett fortsatt bra bemötande och bra hjälp! Jag tog ut min spiral i januari men vi har försökt aktivt i fem månader, så inte jättelänge. Men har ändå svårt att inte oroa mig för att nåt skulle vara fel. Kanske kan vara värt att ringa dem och rådfråga, även om de säkert kommer säga att vi ska försöka själva lite till :)
  • Stickling
    Anonym (M) skrev 2020-10-28 14:54:02 följande:
    Om man betalar för IVF själv så får man väl göra utredning innan man försökt ett år?
    Så är det säkert. Jag undrade mest om man även inom privat vård behöver ha försökt ett år innan man får utredning, dvs frånkopplat huruvida man gör IVF eller inte. Men så verkar det inte inte vara alltså :)
Svar på tråden Gynhälsan fertilitetsmott Uppsala, har ni erfarenhet?